Φημες για συναυλιες #2

ούτε καν. Δεν υπάρχει περίπτωση να γεμίσει το ΟΑΚΑ. Στη Μαλακάσα έπαιζε, αλλά αφού η didi λέει ότι δεν, μάλλον δεν έχουμε ελπίδες :frowning:

Mαμα… Γιατι δεν ερχονται οι Muse !!!

Tι εχουμε πει ρε παιδες.Ελεος δηλαδη.

Αν όχι ΟΑΚΑ τότε το Καραϊσκάκη,το κλειστό ΟΑΚΑ ή κάτι παρεμφερές.Πάντως το είχα για σίγουρο ότι ΔΕΝ τους φέρνει η Didi…
Κάτι τέτοια λάιβ τα αναλαμβάνει ο Ντέμης :stuck_out_tongue:

Deathster,συζητάμε για μια φήμη η οποία υπάρχει αποδεδειγμένα ως φήμη…υπάρχει και το podcast του Bellamy άλλωστε :!:

παιδιά για να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα το θεωρώ από πολύ δύσκολο ως απίθανο.ΜΑΚΑΡΙ ναειμαι λάθος αλλά τουλάχιστον για τις ημερομηνίες που ακούστηκαν (αρχές Ιουνίου που θα είναι και σχετικά κοντά στην Μόσχα και στην Ουκρανία για άλλες συναυλίες) είναι αρκετά δύσκολο να γίνει σωστό promotion και να ανακοινωθεί κατι για μια συναυλία τέτοιου μεγέθους που θα γίνει σε λιγότερο από 2 μήνες…

συμφωνω δυσκολο να γινει αυτο…αν ηταν να ανακοινωθει θα ειχε ανακοινωθει πριν κανα μηνα η και δυο,εκτος αν δεν ειναι για ιουνιο αλλα για μετα το καλοκαιρι πχ

amorphis, sirenia και symphony x το φθινόπωρο. όχι μαζί ε…! :stuck_out_tongue:

Υπάρχει κάποιο σοβαρό άτομο που θα πληρώσει για να δει sirenia?

ρε φίλε όταν μου τα έλεγε το παιδί μου είπε κολλητά amorphis sirenia και λέω όχι παλί!!! τους έφαγα στη μάπα για τους κατατόνια μια φορά, ε δεν θέλω δεύτερη! και live χάλια μαύρα είναι

ναι γαμω!

ΜΑΚΑΡΙ!!!

Σορρυ αλλα πριν λιγο καιρο λεγοταν αρκετα εδω μεσα οτι ερχονται οι Psychotic Waltz.Τελικα φαγαμε ακυρο ή εχει ανακοινωθει κατι και δεν το πηρα χαμπαρι?

Το γράφω εδώ αν και είναι στανταράκι για Μάιο (28 νομίζω)

[B]Eddie and the Hot Rods[/B] @ Σαλόνικα!

symphony x κλεισμένοι είναι

[B]BOLT THROWER[/B] ξανά τον Σεπτέμβιο !!!:D:D

^^ Δεν πολύ κοιτάω τις φήμες γενικά, αλλά αν ισχύει αυτό φίλε Scaphism…

[B]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/B]

Που το ειδες αυτο???

Μία από τα ίδια, (για τις φήμες) αλλά το συγκεκριμμένο ελπίζω να γίνει !!!

april’s fool φάση.

Μου το έιπε ένας γνωστός χθές, που γενικά δεν λέει μούφες, τώρα τι να πώ ελπίζω και πάλι να ισχύει !!!

απ τη δικιά μου τη μεριά δεν κάνω πλάκα πάντως. μου τα είπε έμπιστη πηγή, χάρηκα και είπα να μοιράσω χαρά