Five Finger Death Punch
[SPOILER]ναι καλα…και μετα ξυπνησα…[/SPOILER]
Five Finger Death Punch
[SPOILER]ναι καλα…και μετα ξυπνησα…[/SPOILER]
Iced Earth… LOL
λοιπόν. οι judas priest τους καιρούς που ζούμε , λδλ οικονομική κρίση και όπως είναι τώρα ως μπάντα, εμπορικά μιλώντας, δεν μαζεύουν μόνοι τους πάνω από 5000 - 7000 στην Μαλακάσα και πολύ λέω. Θέλουν λοιπόν ένα ακόμα εμπορικό όνομα σαν guest που το νούμερο θα μπορεί να πάει την φάση στους 10.000 για να πεις ότι με τρεις ακόμα μπάντες με χαμηλό budget βγαίνει το live. υπάρχει μια μπάντα που θα έρθει φέτος στην Ευρώπη το καλοκαίρι, θα παίξει σε αρκετά festival, live είναι πολύ ανώτεροι από πολλούς, με τις τελευταίες δυο κυκλοφορίες τους top 10 billboard και πολύ βαριά ιστορία. εμπορικά ως όνομα είναι ανώτερο από τους priest αυτήν την στιγμή στην παγκόσμια metal αγορα και δεν είναι οι μόνοι. δείτε τι γίνεται στο download festival που οι priest είναι δεύτερο όνομα και πρώτο είναι οι slipknot. φυσικά και σωστά οι priest δεν θα δεχθούν στην Ελλάδα να παίξουν δεύτεροι, δυστυχώς άλλο Ελλάδα άλλο Βρετανία, πόσο μάλλον ΗΠΑ. προσέξτε τώρα, εδώ δεν λέμε ποιος είναι καλύτερος και ποιος χειρότερος, ούτε ποιος εχει πιο βαριά “φανέλα”. εδώ μιλάμε για business. αυτοί οι δυο λοιπόν, συν τρεις μπάντες που θα τραβήξουν κόσμο από όλο το εύρος του metal κοινού θα κάνει ένα ωραίο πακέτο. έχω στο μυαλό δυο, τρεις από αυτές τις μπάντες. bottom line εάν θέλουμε να ξαναδούμε να γίνονται metal πράγματα σε αυτόν τον τόπο (μεγάλου βεληνεκούς) πρέπει αυτό το live να το στηρίξουμε. ακόμα και εγώ που τους δεινόσαυρους τύπου priest, maiden, metallica, sabbath etc τους έχω βαρεθεί όσο δεν πάει, θα στηρίξω μπούνια!! άντε λοιπόν να σκάσουν οι ανακοινώσεις.
Από την περιγραφή κάτι σε Stone Sour ή Lamb of God πιάνω, ή έστω κάτι σε αυτά τα μήκη κύματος.
ρε βαλτε κατω απο priest τους airbourne να γινει χαμος!!!
Σε όλη την περιοδεία των Judas Priest στην Ευρώπη θα έχουν μαζί και τους Five Finger Death Punch ως main support. Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Αθήνα και τη Σόφια θα έρθουν μόνοι τους οι Priest. Μιλάμε για τεράστια μπάντα, σίγουρα στις 1-2 μεγαλύτερες όσον αφορά το σύγχρονο metal (πίσω μόνο από τους A7X). Όπως την κόβω τη δουλειά, τα support που θα παίξουν στην Αθήνα θα είναι μπάντες μεσαίου βεληνεκούς τύπου Iced Earth. Μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι γουστάρω τρελά που θα έρθουν οι Priest, εννοείται ότι θα είμαστε εκεί απλώς το αναφέρω σαν ένα μικρό παράπονο. (Όλες οι μπάντες που αναφέρατε για support, καμία δεν φτάνει σε hype τους Five Finger Death Punch).
Ωωωωωω τους είχα ξεχάσει τους FFDP. Δεν λέω αυτούς, αλλά εάν τους βάλουν σαν τρίτο όνομα τότε θα μιλάμε για γαμω της φάσης!!! Αυτό που λες για το σύγχρονο metal συμφωνώ φίλε μου. Αυτό μας έφαγε. Κόλλησαν οι Έλληνες και με ευθύνες και των μέσων στους δεινόσαυρους και χάσαμε το τρένο. Έξω γίνεται χαμός με τους A7X πχ, κόβουν πιο πολλά εισιτήρια από τους Metallica αλλά όχι ο Έλληνας θέλει να δει μια μπάντα που 24 χρόνια τώρα κάνει καριέρα με πέντε άλμπουμ! Δεν το λέω εγώ το λένε τα set list τους. Θα πεις “τι πέντε άλμπουμ!!”. Οκ σωστό αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όπως φαίνεται. Έν πασει περίπτωση άλλο θέμα άνοιξα sorry απλά έμμεσα σχετίζεται με την ανάγκη να αλλάξουμε μουσικές παραστάσεις και FFDP είναι μια σούπερ αρχή εάν γίνει!!
σιγα τους ffdp, ουτε ακουστα δεν τους ειχα κ εβαλα να ακουσω τωρα 5-6 κομματια κ δεν καταλαβαινω γιατι τοσα views? πολυ μακρια απ’τα γουστα μου
Δε ξέρω για άλλες πόλεις πάντως στις 13 Ιουνίου παίζουν The Dubrovniks, (μαζί με Sisters of Your Sunshine Vapor) στην Άρτα.
ελπίζω να μην το χάσω και φέτος το φεστιβαλάκι αυτό
5FDP θα είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία να τους δούμε, ψήνομαι πολύ γιατί μου αρέσουν όλα τα δισκάκια τους. Προφανώς στην Ελλάδα δεν έχουν φανς αλλά είναι ευκαιρία να αποκτήσουν. Είναι καιρός να προχωρήσουμε και λίγο.
Αδερφέ έχεις κάποια πληροφόρηση για το ποιο θα είναι το δεύτερο όνομα πίσω από τους Judas Priest? Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες το δεύτερο όνομα είναι οι FFDP. Εσύ ουσιαστικά υπονοείς ότι στην Ελλάδα το δεύτερο όνομα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο από FFDP. Είναι δυνατόν ρε συ? Φαντάζει απίθανο κάτι τέτοιο, για την Ελλάδα μιλάμε άλλωστε. Η λογική λέει ότι κάτω από τους τεράστιους Judas Priest θα παίξουν μικρομεσαίες metal μπάντες τύπου Iced Earth.
Όσον αφορά συγκροτήματα όπως Metallica και Iron Maiden είναι προφανές ότι αξίζουν να παίζουν σαν πρώτο όνομα στα μεγάλα φεστιβάλ. Όπως και παίζουν άλλωστε. Τώρα για τους Avenged Sevenfold εντάξει τι να πει κανείς. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη μπάντα του σύγχρονου metal. Όπως είπες γίνεται χαμός έξω μαζί τους. Κάνουν sold out για πλάκα και παίζουν πρώτο όνομα στα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Όπως στο Download Festival όπου ήταν headliners το καλοκαίρι που μας πέρασε (εκτός μόνο από το περσινό Rock am Ring όπου έπαιξαν σαν δεύτερο όνομα κάτω μόνο από τους Metallica).
Τώρα για τους Έλληνες όντως έχουν κολλήσει στους παλιότερους. Πχ. ο άλλος είναι ροκάς 30 χρονών και ακούει φανατικά Guns N? Roses και Led Zeppelin. Αλλά αν του πεις για Foo Fighters ή Alter Bridge δεν ξέρει ούτε ένα τραγούδι να σου πει. Πάντως δεν νομίζω ότι έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να δούμε μεγάλες μπάντες του σύγχρονου metal στην Ελλάδα. Δεν αναφέρομαι σε καινούρια συγκροτήματα μικρομεσαίου βεληνεκούς στο An ή στο Κύτταρο που ήδη βλέπουμε.
Υ/Γ1: Η μεγάλη μπάντα που λες ότι θα έρθει το καλοκαίρι στην Ευρώπη θα έρθει για πρώτη φορά φέτος? Επειδή έχω υπόψιν μου ένα μεγάλο συγκρότημα με βαριά ιστορία που λίγο καιρό πριν ήταν στην Ευρώπη για συναυλίες αλλά θα επιστρέψει το καλοκαίρι για το δεύτερο σκέλος.
Υ/Γ2: Ακούω το Afterlife από Avenged Sevenfold τώρα. Κομματάρα!
Καλά οι Avenged Sevenfold στην Ελλάδα φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός. Θα ψόφαγα να τους δω αλλά έχουν γιγαντωθεί εμπορικά-χρηματιστηριακά και οι απολαβές πιθανολογώ θα ξεπερνούν το μπατζετ οποιουδήποτε διοργανωτή στη χώρα μας (εννοώ σε συνδυασμό με Priest, γιατί ως headliners μαζί με 3-4 μικρότερες μπάντες ίσως να ήταν εφικτό)
Δεν ξερω τι λετε, ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι απ οσα εχουν ακουστει δε μ ενδιαφερει απολυτως τιποτα και ετσι θα αποφυγω το χωραφι.
…όπα…ούτε οι Judas Priest σε ενδιαφέρουν???:):!:
οι Α7Χ δεν παίζουν πλέον support σε κανέναν. είναι το μεγαλύτερο brand name αυτή την στιγμή και δεν τους βλέπω εδώ πριν το 2026, δυστυχώς. στα υπόλοιπα οι αμερικανοι είναι 100% κλεισμένοι. έλα ρε τρελοί δείτε πιο μεγάλο γκρουπ θα παίξει Ευρώπη. σχετικά με το ΥΓ σου έχουν έρθει στην Ελλάδα 6 φορές!! έλα όλα τα είπα. γιατί η φάση δεν έχει ακόμα ffdp δεν το ξέρω.
περιμενω ρελανς μαικ(μπλακι).
δεν εχω μαθει κατι αλλο νεο.απλα οτι ακουγετε για slipknot και faith no more.slipknot με την καμια.δε το βλεπω.faith no more πιο πιθανο,αλλα και παλι φημη.δε το ξερω σιγουρα ακομα.
faith no more θα ηταν γαμω να κολλησουν,machine head?