Φημες για συναυλιες #2

για να μην νομίζετε ότι τρολαρω δείτε το spoiler και περιμένετε ανακοινώσεις…

[SPOILER]Judas Priest, Dream Theater (κλεισμένοι αυτοί οι δυο) και σχεδόν σίγουροι οι Mastodon. οι υπόλοιποι τρεις που συζητάνε, helloween (οι πιο πιθανοί), rotting christ, μια ελληνική μπάντα ακόμα (planet of zeus) και ίσως σφηνα μια ακόμα από Ευρώπη. στην μικρή σκηνη όλα, στην μεγάλη θα έχει κάτι new rock etc.[/SPOILER]

Τι είναι το new rock;

…πως λέμε classic rock…εεε το άλλο:p :slight_smile: :!:

τωρα να πω οτι θα δουμε παλι τα ιδια???αλλα οκ φεστιβαλ ειναι κ πρεπει να μαζεψει κοσμο…ελπιζω στην αλλη σκηνη (οπως λες οτι θα υπαρχει) να εχουμε κατι διαφορετικο…περιμενουμε λοιπον ανακοινωσεις…

Priest χωρις ΚΚ δεν ειναι Priest για μενα. Το νεο δισκο τον ακουσα απο ενδιαφερον, νοσταλγια, κλπ, αλλα η μπαντα εχει ουσιαστικα τελειωσει για μενα. Δεκτο βεβαια οποιος θελει να παει να τους δει και να γουσταρει, απλα για μενα δεν ειναι το ιδιο πραγμα.

Δεν ταιριάζουν ηχητικά πάντως οι Priest με Dream Theatre και Mastodon αλλά αν είναι να τραβήξουν κόσμο δεν πειράζει, είναι εξαιρετικά σημαντικό το live να έχει τον απαιτούμενο αριθμό κόσμου!

Συγγνώμη οι Judas Priest θα παίξουν στη μικρή σκηνή? Έλεος δηλαδή!

προσωπικα δεν εχω μαθει κατι αλλο περα το οτι θα ερθουν οι priesrt.παντως αυτα που αναφερθηκαν πιο πανω λογικα ακουγοντε.αντε να δουμε τις ανακοινωσεις.

οντως, οτι να ναι! και να πω οτι την προηγουμενη φορα που χαν ερθει μαζεψαν με το ζορι 7000 να σου πω αντε και παει στο διαολο!

δλδ στη μεγαλη σκηνη θα εχει μεγαλυτερο ονομα μετα τους priest;:-k παντως και το 04 εκει επαιξαν.αφου η μεγαλη σκηνη δεν υπηρχε ακομα.Για μενα βλεπεις καλυτερα εκει,γιατι ειναι αμφιθεατρικο το μερος.

αναμενόμενο να παίξουν στην μικρή.
και οι ozzy/machine head εκει είχαν παίξει δεν νομίζω οτι θα μαζέψουν οι priest περισσότερο κόσμο πάνω κάτω στα ίδια θα είναι

Priest, Mastodon και Theater παίζει να ειναι απο τις αγαπημένες μου μπάντες, αλλα όντως μόλις το είδα και εγω αυτό σκέφτηκα…Δηλαδή ειναι τελείως άκυρες ηχητικά μπάντες μεταξύ τους…Πώς θα τις χωρέσουν στο πρόγραμμα…

Επίσης, μιας και δεν έχει τυχει ποτε να τους δω: ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ MASTODON ΚΑΚΟΙ ΣΤΑ LIVE?

Judas priest ειναι η καλυτερη μεταλ μπαντα που εχω δει λαιβ κ theater δεν εχω δει ακομα… αν ισχυει ειμαι απο τωρα εκει!!!

Δε ζεις στην Ελλάδα; 200 φορές έχουν έρθει, όλο και κάπου θα τους έχει πετύχει τσόντα :lol:.

Δεν είναι καλοί οι Mastodon live, αλλά μιας και το καινούριο τους δισκάκι είναι εξαιρετικό δεν θα με χαλάσει καθόλου. Dream Theater είχα δει το 2000 και ήταν φοβεροί, ομολογώ ότι έχω χάσει το ενδιαφέρον μου γι αυτούς εδώ και πολλά χρόνια.
Πάντως η μικρή σκηνή είναι ότι πρέπει, κακά τα ψέματα δεν είμαστε τόσοι πολλοί πλέον, και οι Priest δεν είναι Metallica για να φέρουν και ένα κάρο άσχετους. Και αυτή τη στιγμή κανένα συγκρότημα δεν είναι σαν τους Metallica γενικώς, ούτε οι Α7F είναι γιατί μπορεί να είναι μεγάλο συγκρότημα στην Αμερική πχ όμως δεν έχουν και την απήχηση που είχαν οι Metallica στα 90s

dream theater-mastodon /αλλα απο αλλη πηγη.οχι αυτη πoυ μου ειπε για priest.:-k

…εεε ας βγει και κάτι επίσημο…ν αδούμε κιεμείς τι θα κάνουμε:):!:

Ε, δεν έτυχε ποτε…:dunno:

Και επίσης δεν παίζουν και στο Μέγαρο Μουσικής που συχνάζω κάθε παρασκευή:lol: :lol:

καλά αυτό ούτε σαν αστείο μην το λες.
(δες μία εικόνα για Λατινική Αμερική, την ίδια εποχή περιόδευαν πέρυσι:
http://www.metalinjection.net/latest-news/earnings-attendance-for-recent-metallica-avenged-sevenfold-tool-and-more-shows)

Στην Αγγλία που είναι αρκετά δημοφιλείς παίζουν στους ίδιους χώρους πάνω κάτω, μόνο που οι μεν δίνουν 15 show και οι δε 5.

Καμία μπάντα δεν κόβει ότι κόβουν οι Metallica, οι Maiden και οι Sabbath.

Αν περιοριστείς σε νεότερες μπάντες, να είναι πολύ δημοφιλείς και ναι στην Ελλάδα δεν έχουν κοινό (όπως δεν έχουν οι Kiss λόγου χάρη).

Ντάξει, μη λέμε ότι θέλουμε, αν υπάρξει πακετάκι Priest, D.T, και Mastodon μιλάμε για πολύ καλό “φεστιβάλ”. Από τα καλύτερα ίσως, γιατί οι Priest live σπέρνουν (και όσοι δεν πήγαν στο Καυτατζόγλειο το 2011 λόγω της φρέσκιας -τότε- φυγής του K.K. πρέπει να αισθάνθηκαν πολύ άσχημα ακούγοντας γνωστούς και φίλους να μοιράζονται τις εντυπώσεις τους μετά το live).

Αν ισχύσει το παραπάνω ‘‘πακετάκι’’ με Priest κλπ, άποψή μου είναι ότι θα πάει (δυστυχώς) άπατο.
Εξηγούμαι : Την προηγούμενη φορά το ‘‘πακετάκι’’ ήταν συγκρίσιμο (για άλλους λίγο καλύτερο, για άλλους λίγο χειρότερο, οκ, προσωπικά το θεωρώ αρκετά καλύτερο αυτή τη φορά, αν επαληθευτεί, όχι όμως ότι θα μαζέψει περισσότερο κόσμο), με τιμή εισιτηρίου που δεν νομίζω να δούμε απ τη Didi, και σε χώρο μέσα στην Αθήνα. Χαουέβερ, κόσμο δε μάζεψε.