Φημες για συναυλιες #2

τελικά θα τους δω Σερβία για 2η φορά στην ζωή μου, μόλις κανονίστηκε η εκδρομή…μαζί με Fear Factory/Nuclear Assault/Napalm Death και 1000mods…μέσα στο πακέτο…Not bad at all…

ULI JON ROTH πρόκειται να εμφανιστεί τον Σεπτέμβρη σε Ελλάδα και Κύπρο!

Περισσότερες λεπτομέριες σύντομα!

Rage live 27/11 κύτταρο και 28/11 Θεσσαλονίκη (δεν θυμάμαι μαγαζί). Ανακοινώθηκε μαζί με τα νέα μέλη πριν 1 ωρα!

Στην Θεσσαλονικη ειναι στο Eightball

Μιλησαν χθες τα παιδια της Cts στο freequency radio και ειπαν κατι για jex thoth σεπτεμβρη. :smiley:

Μακαρι

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Rock Overdose, οι Asphyx έρχονται για μία και μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2016 στη Θεσσαλονίκη!

Μικρό καλάθι λόγω site, αλλά αν ισχύει :drunk:

δεν νομιζω οτι τα τελευταια 2 χρονια εχει πει κατι το site που να αφορα συναυλια και να μην ισχυει… αλλα θελουμε και αθηνα

ξερω οτι το κυνηγουσαν τα παιδια απο krisis prod, ισως τα καταφεραν(?)

…μακάρι…κάνουν έτσι κιαλλιώς πολύ καλά live, και γιατί να μην τους κάτσει και με τους Asphyx:):!:

JAG PANZER LIVE ΣΤΗ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , Δευτερα 28 Σεπτεμβριου στο 8ball!!!

Έρχονται πάλι σε τόσο μικρό διάστημα; Και μόνο στη Θεσσαλονίκη;
Όχι ότι μας πειράζει, πάλι εκεί θα είμαστε, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

μια μερα πριν παιζουν Αθηνα

Συμφωνα με το Rock Overdose στις 24 Οκτωβριου οι Sisters Of Mercy στο Fuzz

Ινκαντέησον τον Οκτώβρη

what?
υπαρχουν ακομα αυτοι γενικα?:stuck_out_tongue:

Σε φεστιβαλ παιζουν συνηθως ( περσυ ηταν Sonisphere) οποτε μια χαρα συναυλια για Ελλαντα.

Ναι. Ή τουλάχιστον ένας μπλιμπλικοτραγέλαφος του παλιού τους εαυτού. Ενίοτε βιάζουν και τα κομμάτια του First And Last (σε φάση κοντρίτσα με τον Hussey), αλλά υπάρχουν.

meh. Ούτε καν τότε. Μερικά πράγματα καλύτερα να ζουν με τον μύθο τους. Δεν έχω καμία διάθεση να ακούσω some kind of stranger σκοτωμένο ακόμα και από τον ίδιο τον Άντριου. Οι εποχές που έλεγα ας δω κάποιους απλά για να τους δω έχουν περάσει πλέον.

[-X

Το βασικότερο είναι το ΑΝ θα το ακούσεις, Γιατί προτιμούν το Logic (αγαπημένο μου αλλά μένω με το μύθο κι εγώ), ομώνυμο και Rock And A Hard Place στις τελευταίες τουρνέ. Ενώ αν ξανάρθουν τίποτα Νεφιλιμάρες-λατρείες, η παρουσία μου είναι δεδομένη. Κι ας τους έχω ξαναδεί. Κι ας θεωρώ ότι το First And Last πατάει κάτω όλη τη δισκογραφία τους.