Φημες για συναυλιες #2

Από το 97 τους κυνηγάω να τους δω και δεν μου έχει κάτσει. Με καλό εισιτήριο ίσως πάω, ξέρω ότι δεν θα είναι αυτό που θέλω αλλά και Misfits που δεν ήταν αυτό που ήθελα καλά πέρασα.

Ελα παραδεξου το. Εισαι υπερβολικος 8)

last exit for the lost οι sisters δεν εχουν γραψει α?

Ουχί. Ως δίσκος συνολικά θεωρώ ότι είναι ο ορισμός του γκοθ ροκ. Καλές οι αποκρυφιστικές αναζητήσεις του McCoy, αλλά όταν κοιτάω τη φωτογραφία του οπισθόφυλλου του First είναι που λέω “αυτό είναι ό,τι πιο γκοθ έχει υπάρξει”.
Βέβαια οι Νέφιλιμ έχουν περισσότερη (ποιοτική) συνέπεια και καλλιτεχνική εξέλιξη στους δίσκους τους, πράγμα που τους κάνει τρόπον τινά να κερδίζουν στα σημεία. Αλλά το αυτί μου ταυτίζεται καλύτερα με την παρακμή του First όταν σκέφτομαι γκοθ ροκ… Κι ας μην έχουν γράψει ούτε Last, ούτε Watchman, ούτε For Her Light, ούτε Shine.

Εννοείται ότι έτσι είναι…συνολικά προτιμώ Nephs, αλλά το πρώτο Sisters δεν πιάνεται από κανέναν, όπως και γενικότερα ό, τι έβγαλαν 1981- 1985

Στο αγγλικό sonisphere πέρυσι πάντως ήταν πολύ καλοί, για όσους το σκέφτονται όσον αφορά την απόδοση τους.

Τέτοιες κουβέντες πρέπει να γίνονται συνοδεία μπύρας!
Προφανώς μιλάμε για δυο εμβληματικά ονόματα. Αλλά εγώ με τη σειρά μου όταν σκέφτομαι γκοθ στο μυαλό μου έρχεται εκείνη η σκοτείνη φιγούρα του mc coy τυλιγμένη στους καπνους (στα γνωστα βιδεα του youtube). Η υπερβατική μουσική των fields πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά από τους sisters στο προσωπικό μου γούστο.

Άλλο το αν είναι “ο,τι πιο γκοθ έχει υπάρξει” (που ισχύει) και άλλο το αν πατάει κάτω όλη τη δισκογραφία των FOTN, να προσέχουμε τι γράφουμε.

Ε ΟΧΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΡΕΣ ΡΕ ΓΑΒ ΓΑΒ

DOMINE Live in Athens + Sacral rage + T.B.A. 26 Σεπτεμβριου Κυτταρο

Το είδα στο Facebook. Με 10?, μια χαρά. Από τις μπάντες που τις βλέπεις και 10 φορές, ειδικά σε τέτοια τιμή.

και 10 ευρω για το eternal champion μονο να ηταν εκει θα ημασταν απο χθες.

Δεν είναι φήμη ακριβώς, ίσως πρέπει να ανοίξω θρεντ:

[SPOILER]

Τον Κίαμο δεν τον έχω δει ξανά, η Στέλλα καλή;[/SPOILER]

Δεν χρειαζεται να πεσεις τοσο χαμηλα για να δεις βυζι, υπαρχουν και μπουρδελα

Για πες. Σε βλέπω έμπειρο.

Ελα ρε φλωρο χαθηκες, ξεθολωσες; Καταλαβαινεις γιατι μιλαμε;

θα σου πω μόλις μου πεις πόσο κάνει 2+4 χωρίς την βοήθεια άλλων.

*και για να είμαι ον τοπικ, warrel dane μάλλον ξανά ελλαδα απο νοεμβρη

Μόλις πήρα πρέφα για τη συναυλιάρα χτες στην Τουρκία.

Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα παίζουν Ρουμανία στο Βουκουρέστι. Και λέω από Ελλάδα γιατί δεν περνάνε ρε πούστη χολέρα έχουμε? Και για να σας προλάβω για το πόσα άτομα θα πήγαιναν εδώ στη συναυλία, το Arenele Romane που γίνεται σήμερα το live έχει χωρητικότητα έως 3,5 χιλιάδες κόσμου. Και γενικότερα οι συναυλίες τους είναι σε venues ανάλογης χωρητικότητας.

Πριν απο χρόνια οι Korn είχαν μαζέψει…1500 ατόμα με το ζόρι…Πιστεύεις οτι το 2015 θα ηταν περισσότεροι;

Είχαν γεμίσει το Principal τότε στη Θεσσαλονίκη και η συναυλία της Αθήνας είχε 300-400 άτομα παραπάνω από αυτά που λες. Γράφανε τότε για βαριά 2000 άτομα. Θεωρώ ότι με 2000 κόσμου θα μπορούσε να είχε γίνει η συναυλία όπως έγινε πριν λίγες μέρες με Black Label Society που πάνω-κάτω τόσα άτομα είχε. Θα μου πεις οι Korn είναι συγκρότημα μεγαλύτερης εμβέλειας και πιο ακριβοί για να τους φέρεις. Τι να πω δεν ξέρω…

Haggard