θα δειξει ομως και τι θα κανει το χειμωνα.δεν εχει καει εντελως ακομα το concept
Μωρε, μπορει να φερουν της παναγιας τα ματια και να γαμησει και μακαρι.
Απλα οταν θες να εχεις βεληνεκες εξωτερικου και στατους και μπλα μπλα, δεν μπορεις να αυτοαναιρεισαι ετσι.
μαζι σου!
Για όσους ονειρεύονται Maiden στις 19/7 ο Φράγκος γράφει (και ακούγεται λογικό) ότι
Στην επίσημη σελίδα του facebook του Rockwave Festival, ανέβηκε ένα event με ημερομηνία την Τρίτη 19 Ιουλίου στο Terra Vibe. Όλο αυτό, από χθες το βράδυ έχει δημιουργήσει έναν πανζουρλισμό στο ευρύτερο rock κοινό σχετικά με το ποιο συγκρότημα θα είναι headliner. Η αλήθεια είναι ότι η ημερομηνία είναι “ταμάμ” για τους IRON MAIDEN. Είναι όμως λογικό κάποιος να δώσει τον πακτωλό χρημάτων που χρειάζεται το γκρουπ για να το φέρει και να ρισκάρει τόσο πολύ; Λίγες μέρες πριν, ο ίδιος διοργανωτής φέρνει τους MEGADETH, με εισιτήριο που πολλοί διαμαρτύρονται ότι είναι ακριβό. Να φέρει λίγο πιο μετά λοιπόν τους IRON MAIDEN και να “χαντακώσει” την άλλη του συναυλία; Αν κάνεις δύο live παρόμοιου κοινού, μέσα σε λίγες μέρες, με εισιτήριο που δεν μπορεί παρά να είναι ακριβό (λόγω αμοιβής των καλλιτεχνών), δεν ρισκάρεις ακόμα περισσότερο;
Αναμένουμε απάντηση μάηκ (μπλάκι) που ξύπνησε ένα μαύρο σάββατο και διάβασε το βιβλίο των ψυχών :’)
Κατά τα άλλα,
Τον Σεπτεμβριο η Made of Stone Productions κλεινει 3 χρονακια…και λεμε να κανουμε ενα mini festival γιορτη με προσιτο εισιτηριο και γαματο line up εννοειται!
Κυριακη 11 Σεπτεμβριου στο AN Club στην Αθηνα.
1)…
2)ΒΑTUSHKA (PL)
3)…
4)…
Πάντως εγώ νομίζω ότι γενικά ο κόσμος δεν φείδεται χρημάτων όταν πρόκειται για μεγάλα live. Το είδαμε και πέρσι με Priest-Prodigy που μέσα στα capital controls είχε 10.000 κόσμο η Μαλακάσα και τώρα με Muse. Που μέσα σε μια μέρα εξαφανίστηκαν τα vip εισιτήρια των 115 ευρώ και βέβαια τα εισιτήρια των 50 φεύγουν και αυτά με πολύ γοργούς ρυθμούς. Επίσης άτομα που θεωρούν ακριβούς τους Μegadeth όπως ο pantelis79 δεν πρόκειται να πάνε στη συναυλία είτε έρθουν οι Maiden είτε όχι.
Αυτό για το μίνι φεστ της made of stone που το βρήκες; Η πρώτη μπάντα, νομίζω, ξέρουν μέχρι και οι πέτρες ποια θα είναι. ΜΓΛΟΥΑ
Δεν νομίζω ότι έχει σχέση το μπάτζετ που κάνεις για μια συναυλία 2000 ατόμων , με μίας που πάς για 12-13.
Στο fb του Χρήστου Παπαναντσίδη που έχει την Lovelight.
Μακάρι για mgla
Είδα Megadeth πρώτη φορά το 1997. Τι να πάω να δω τώρα; Το προσωπικό σχήμα του Mustaine, στο οποίο έχει υπάλληλο τον Ellefson για να έχει μια εσάνς από τα παλιά; Και κάποιους σεσσιονάδες; Θα δώσω αλλού τα λεφτά μου και όχι στον γερο-Dave. Ειδικά από τη στιγμή που ζητάει 40 και 45 ευρώ.
Τώρα για Maiden, βλέπουμε, θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Τους εχω δει κι αυτούς 3 φορές, δε μου λείπουν.
Δε φαινεται οτι θα χρειαστει να μπεις στο διλημμα παντως
Για να το τελειωνουμε…λατρευουμε τους MGLA αλλα δεν θα ειναι στο line up…
απο το φβ του ιδιου
edit: για το φεστ του made of stone ηταν αυτο, προφανως
Μα αφού το ξέρουν και οι πέτρες :!:
Τελικά θα έρθουν φέτος οι maiden??? :-s
Άσχετο, ακούγεται μήπως καμία τελευταία περιοδεία των scorpions για φέτος; Επειδή στις προηγούμενες τελευταίες περιοδείες τους δεν έτυχε να πάω :roll:
Κάτι παίζει για Φοίβο Δεληβοριά πάντως…
Για Maiden παιδιά έχετε ακούσε κάτι;
συμφωνω πληρως με το αρθρο του Σακη.αλλα οταν πριν καιρο μαθαινεις για μπαντες κλεισμενες να ερθουν εδω και με κανονισμενες ημερομηνιες και ποσα.τι αλλο να κανεις.απλα περιμενεις.muse-megadeth-maiden.2 στα 2 ως τωρα.τι να πεις τωρα οτι ειναι οι radiohead πιο πιθανο να ερθουν για τι με maiden θα μπουνε μεσα;;ποιος μεταλλας θα δωσει 80 ε για pitch 1 και 2.ποιος μεταλλας θα δωσει 60ε αρενα για maiden;;προσωπικα εγω ακομα περιμενω ανακοινωσεις.μετα υπαρχεδι και η Ρουμανια με 38ε αρενα.
mike(blackie), επειδή δεν κατάλαβα απολύτως το προηγούμενο post σου, μπορείς να πεις λίγο ξεκάθαρα αν έχεις ακούσει κάτι για Maiden για φέτος; Τι εννοείς ρε; Είναι κλεισμένοι και περιμένουμε ανακοινώσεις; Ήταν κλεισμένοι και χάλασε η δουλειά;
απλο πραγμα και το ξερουν και αλλοι.οι maiden ητανε κανονισμενοι για καλοκαρι και με ημερομηνια τσεκαρισμενη.η didi ανακοινωνει 19 ιουλιου rockwave.ωραια ως τωρα,η μερα των maiden.θα ειναι αυτοι τελικα;;το ακυρωσανε και βαλανε αλλη μπαντα.φοβουμενοι μηπως δε βγει το live.ε τα ιδια γινανε και το 14.απο δω και περα δε ξερω τπτ.περιμενω οπως ολοι τις ανακοινωσεις.
Neil Young είναι ρε γατάκια
Γιατι εγω το κοβω για 100?+ ?