Φημες για συναυλιες #2

παει τα γυρισε και ο blackie :stuck_out_tongue:

το συζητουσε ο Λωρης αλλα ηταν απλα για να τον εκθεσει τελικα

μην ειναι καμια Lana Del Rey…

έριξαν άκυρο στους maiden ενώ είχαν κλείσει την ημερομηνία, αυτό λες.

μλκ αν δεν τρολάρεις σε κάθε σου ποστ για φήμες όνειρα και διαπραγματεύσεις και “2/2” που γράφεις, πραγματικά πιστεύω ότι έχεις πρόβλημα :frowning:

Οι muse και οι megadeth για τι ηρθανε;;οπως το ηξερα πολυ πιο πριν.εδω χαλανε μεταγραφες εκατομυριων στο ποδοσφαιρο.τι λεμε τωρα.αμα ξερει καποιος κατι περισσοτερο πανω στο θεμα ας το πει.

δεν ξέρω, επειδή το είπες εσύ ήρθανε; :")

είσαι θεός ρε :"")

cradle of filth, helloween ακουγονται

Προσωπικα πιστευω πως καθολου δεν ακουγονται.

Με κανονικο;

Ρε συ Blackie, δείξε ένα post που έχεις κάνει στο οποίο να αναφέρεσαι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στους Muse και τους Megadeth ότι θα έρθουν ΠΡΙΝ να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει ούτε ένα. Το μόνο που έχεις κάνει είναι να μιλάς γενικά και αόριστα για καυτό συναυλιακό καλοκαίρι. Και όταν ανακοινώθηκαν Muse και Megadeth βγήκες ΜΕΤΑ και έγραφες για παγωτά χωνάκια.

τα εχω πει σε pm σε καποιους που ρωτησαν.που να ελεγα δλδ οτι εγιναν και επαφες με gnr.:stuck_out_tongue: θα με τρωγανε ολοι.δεν ειδα να το πει ομως και κανας αλλος.ουτε εγραψα τπτ για εφε.κανα 2 που εστειλαν τους τα ειπα ακριβως πως εχουν τα πραγματα.

αστειος για αλλη μια φορα saolin

Δεν αστειευομαι σοβαρα μιλαω, αυτο ειναι που με καει.

Μας εχουν χαλασει τη μοστρα με τα α4 εισιτηρια, τα βαζω σε αλμπουμ κ οι πρωτες 10 σελιδες ειναι κ@υλα κ μετα ψαχνουμε το ονομα τις μπαντας αναμεσα σε μπαρκοουντ κ μ@λακιες… Bring them back ρε!!!

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως θα μπουν μεσα με μειντεν, μπορει το σετλιστ να ειναι μετριο αλλα σιγουρα ο κοσμος θα παει, εχουν ναρθουν κ καποια χρονακια

scorpions ειναι σε συζητησεις για να ερθουν.

mousikofilos σβησε κανα παλιο μνμ.εχει γεμισει και δε σου ερχονται τα καινουρια.

Είμαι Πήλιο αλλά ο μάντης mike είναι πιο γραφικός.

Εγώ λέω να πάμε για ύπνο γιατί σιγά σιγά ξημερώνει ΜΑΥΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

Δε γίνεται να έρθουν οι Maiden και να μην γεμίσει το Tera Vibe.
Πάντως το οτι εχει κανει event στο fb και ακόμα δεν γράφει ποια συναυλία θα ειναι εμένα με κανει αισιόδοξο.
Ειδικά στα σχόλια στο event όλοι maiden ζητάνε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lol αλλά μιας και αναφέρθηκε, ορίστε το λινκ με τη φετινή περιοδεία των Scorpions.

https://www.the-scorpions.com/tour

17 Ιουλίου παίζουνε Βουλγαρία στο Armeec Arena

Το max εισητηριων maiden HTAN 20000.Ποιος σου λεει οτι βγαινει πλεον με 12.000-17.000 που θα παμε το πολυ?Η μαλακασα γεμιζει πλεον στο 40αρι οποτε καμια μεταλ μπαντα δεν μπορει να τη γεμισει εκτος ισως απο sabbath αν και εφοσον και ερθουν και ολοι οι 50αρηδες θειοι μας…Και μην ακουσω καμια χαζομαρα για metallica οι οποιοι ειναι μεχρι 25.000 το πολυ αποδεδειγμενα.Γενικως τα νουμερα δεν βγαινουν οποτε αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του και αν αυτος νομιζει οτι μπορει να τους φερει καλο για εμας θα ειναι.Αν οχι ταξιδακι οσοι μπορουν και το αντεχουν.