Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται μόνο στην Ελλάδα να μπαίνουν μέσα με τους Maiden. Η μπάντα δίνει κανονικά συναυλίες σε Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία αλλά στην Ελλάδα δεν τους φέρνουν επειδή λέει θα μπούνε μέσα :!:
Εκτός αν παίζει κάτι άλλο και δεν μας το λένε δηλαδή…
Δεν ξερω ακριβώς τα οικονομικά δεδομένα. Αλλα λογικά τα εισιτήρια θα έχουν γύρω στα 80? (50? δε νομίζω)
Αλλα επειδη θεωρω πως θα έρθει πολύς κόσμος και απο ηλικίες σαν την δικιά μου 30+ αλλα και μικρότεροι.
Πάντως εγω περιμένω πως και πως για να έρθουνε.
δεν μπορεί να σταθεί συναυλία στην ελλάδα σήμερα με 80ε εισιτήριο είναι προφανές αυτό …
και ξεχνάς οτι ελλάδα δεν είναι μόνο η αθήνα και οτι το κόστος για να έρθει κάποιος απο επαρχία θα ανέβει στα 100+ .
νομίζεις οτι μόνο με τους αθηναίους γεμίζει η μαλακάσα στις μεταλ συναυλίες?
Για μια μπάντα του μεγέθους των Maiden που ξεπερνάει το metal κοινό πιστεύω οτι θα έχει πολύ κόσμο.
Εννοείται πως μαζεύεται κόσμος απο όλη την Ελλάδα. Το ξέρω πολύ καλά αυτό.
Αλλά τώρα μιλάμε για Maiden δεν γίνεται να μην έχει κόσμο.
το 11 maiden μπηκανε μεσα.για να βγει ενα λαιβ maiden στην ελλαδα θες 60ε μεσο ορο εισητηριο και το λιγοτερο 25.000 κοσμο.κατσε μη και δε γινει και στη ρουμανια το λαιβ στο τελος μου ελεγε ενας σε ξενο φορουμ…
Δηλαδή ενα live των Maiden κοστίζει 1.5 εκατομμύριο;;
Δεν ρωτάω ειρωνικά απλά απο απορία γιατι δεν ξερω ποσό κοστίζει μια συναυλία. Δεν το εχω ψάξει ποτέ.
Γιατί μου τον διαβάλλετε συνέχεια. Στα pm είχε προβλέψει με ακρίβεια Megadeth και Muse από τις 22 Γενάρη. Δεν λέει ό,τι του κατέβει. Όσα ξέρει λέει προφανώς. Ορίστε:
22-01-2016, 11:49 mike(blackie)'s Avatar mike(blackie) Ο χρήστης mike(blackie) είναι συνδεδεμένος
In search of a label
Default Re: Riddle
θα εχουμε ανακοινωσεις συντομα.sabbath και guns δε θα ερθουν.δεν τα βρηκαν.γινονταν επαφες και με guns.αλλα ενταξη τι να πω.θα με κραζαν ολοι.χαχα.αλλα εχουν κλεισει οι maiden-muse-megadeth και ειναι κοντα με king diamond.μη διαδωσεις ακομα.ερχονται ανακοινωσεις.
Αλήθεια, που ξέρετε αν μπήκαν μέσα ή όχι; Και αν όντως μπήκαν μέσα, από που σκατά βγάζουν τα έξοδα τότε; Δεν θα έπρεπε να έχουν ήδη κλείσει λόγω χρεοκοπίας;
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, τα έσοδα δεν προκύπτουν μόνο από τμήμα της τιμής του εισιτηρίου, αλλά και από τις χορηγίες, διαφημίσεις κλπ. Πόσα έσοδα βγαίνουν άραγε από κάθε κατηγορία; Και γιατί δεν θα έρθουν εδώ π.χ. οι Maiden και οι Metallica, που υποτίθεται ζητούν 1-1,5 εκατ., αλλά πάνε σε Ρουμανία ή Βουλγαρία; Εκεί πως θα πάρουν τα λεφτά, όπου τα εισιτήρια είναι στη μισή (και λιγότερο) τιμή από ότι εδώ; Ή εκεί ζητάνε λιγότερα;
Όπως καταλάβατε, απλά έχω εύλογες απορίες για το πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα της διοργάνωσης συναυλιών. Γιατί πολλά ακούμε και διαβάζουμε γενικά, αλλά αν υπάρχει καλύτερη πληροφόρηση, να την διαβάσουμε.
Σωστά, υπάρχουν χορηγίες. Έσοδα από τα κυλικεία που από εκεί παίρνουν πολλά λεφτά.
Πάντως μου φαίνονται υπερβολικά τα ποσά. Δεν θεωρώ πως δεν αληθεύουν.
Άντε να έρθουν … Που θα έρθουν δηλαδή για να μαζευτούμε , γιατί αλλιώς δεν βλέπω φως . Δυστυχώς στο μέταλ του σήμερα μόνο οι ήρωες των εφηβικών μας χρόνων μπορούν κι έχουν αξιοπρόσεκτη προσέλευση . Που ειναι η σημερινή γενιά ρε ; Μεγάλη κουβέντα ξέρω …, δεν βγαίνει άκρη
υπάρχουν 100άδες άτομα που δουλεύουν στις μεγάλες συναυλίες άμεσα ή έμμεσα αν έχεις κάποιον φίλο εκεί μαθαίνεις τις λεπτομέριες δεν είναι και καμια τεράστια πόλη η αθήνα .
επιχείρηση είναι η εταιρία οργάνωσης συναυλιών αλλού βγάζει κέρδη αλλού ζημιές .
όπου έχει κέρδη φροντίζουν να παραμένουν όπου εχει ζημιές απομακρύνονται -αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί δεν γίνονται πια μεγάλες μεταλ συναυλίες
κόστιζαν περισσότερο αλλά τότε είχες λεφτά για ξόδεμα και δεν σε απασχολούσε η τιμή.
ενδεικτικά να αναφέρω οτι ψάχνοντας στο ντουλάπι μου πρόσφατα βρήκα το εισιτήριο των ac/dc το οποίο κόστιζε 70ε και δεν ήταν και απο τα ακριβά…μου έκανε εντύπωση και το θεώρησα πολύ ακριβό με τα σημερνά δεδομένα ενω τότε ούτε καν είχα ρωτήσει την τιμή είχα πάει στο ταμείο και είχα πει" μάστορα πιάσε ενα για αρένα"
Πριν τους ac/dc ποτέ έδωσες τόσα χρήματα για ένα συγκρότημα σε ελληνική συναυλία; Απο τα ακριβότερα εισιτήρια που πέρασαν απο την Ελλάδα ( ότι τα άξιζαν είναι άλλο θέμα)