Φημες για συναυλιες #2

Ωραία, επειδη έχω φίλο που τον έκαιγε να βάλει κάποιο γκρουπ που σχετίζεται σε φεστιβάλ, η απάντηση που πήρε και την έχω δεί με τα μάτια μου, είναι οτι κάνουμε “Χ” επειδη δεν θα κανουμε κατι άλλο σε μέταλ αυτή τη χρονιά, αλλά δεν θέλουμε να μείνει και “έτσι” η φάση χωρίς τπτ. Και στο Χ, θα παίξουν τοπικά επειδή είναι ήδη πανάκριβο. Απο εκεί και πέρα, ναι στα Βαλκάνια παίζουν άλλες τιμές επειδή δεν έχουν ευρώ. Οι maiden max = 12.000 + Metallica 25.000 (solo) αλλά 17.000 με το πολυ ακριβότερο Big4. Κοντά στις 30 οι Sabbath. Τα άλλα είναι παπατζηλίκια. Βουλγαρία και τουρκία πάνε 20.000 κόσμος όμως ΠΑΝΤΟΥ minimum στα μεγάλα. Απλά θα σας πρήξουν το #$#$ να πάρετε και κανα κομπολόι χαχα !

Με τίποτα οι sabbath δεν έχουν μεγαλύτερο max από τους maiden στην Ελλάδα όπως και σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός των ΗΠΑ , λόγω mainstream “δημοφιλίας” του ozzy με το ριάλιτι σόου που είχε κάνει . Μια μάτια στο που παίζουν οι maiden , σε πολλές χώρες σε τεράστια ποδοσφαιρικά γήπεδα , και που οι sabbath στην τελευταία τους περιοδεία (αποκλειστικά σε κλειστές αρένες) , τα λέει όλα .

Σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λες απλώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η περιοδεία Sabbath επειδή έχει σημειολογική σημασία λόγω The End κλπ κλπ ενδεχομένως σε ένα live στην Ελλάδα αυτή την στιγμή να μαζέυαν περισσότερο κόσμο απ’οτι οι Maiden για το Book of Souls. Αν για παράδειγμα μιλάγαμε για το '14 με Seventh Son-Best of Tour και τέτοια φάση, εκεί ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα.

maiden αποτι φαινεται δε θα δουμε.οπως και καμια μεγαλη μπαντα μεταλ απο δω και περα.αυτα που ακουσα χτες παντως ητανε πιθανοτητες για scorpions-iggy pop-slayer-radiohead.

Τπτ σε punk εχεις ακουσει; Δν θα σε παρεξηγησω αμα δν γινει αλλα να εχουμε να ελπιζουμε…

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αναλογα πως το θετεις για τι και οι green day πανκ ειναι για καποιους.#-o…οχι δεν ακουσα κατι.αλλα μικρες μπαντες ολο και κανουν κανα live εδω.

Πανκ ειναι κ για μενα! Χαχαχα!! Δν ειναι απο τα απωθημενα μου αλλα ειναι τεραστιο ονομα! Σε τετοιες μπαντες αναφερομαι που μεγαλουργησαν στα 90’s κατα κυριο λογο! Τελευταια αφιξη ηταν οι Pennywise το μακρινο 2012 αν θυμαμαι καλα…

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Toν 71χρονο παππού θα φέρουνε?

ΕΛΕΟΣ!

green day παιζουν κοντα σε τιμες metallica.μακαρι να τους φερουν αλλα δυσκολο.

ναι αυτόν, που γράφει δίσκους σαν το Harvest ακόμα

πάρτε μπουφανάκι γιατί βλέπω στο καυτό συναυλιακό καλοκαίρι να πιάνει κρύο εως παγωνιά…

Από Fb Vista Chino

Round two John Garcia solo acoustic dates coming this week, included countries are Denmark, Greece, Croatia, and for the first time in John’s career—Russia!!

ενταξη δε πειραζει βολευτειτε με slayer και scorpions τωρα.:bounce:

το ένα βγαίνει φτηνά το άλλο θα έχει 20.000 οπότε …

Μακάρι να τον φέρνανε. Έκανε τρομερή περιοδεία στην Αμερική πέρσι. Φέτος τη φέρνει Ευρώπη. Αλλά σιγά μην έρθει ο Neil Young στην Ελλάδα. Τα εισιτήριά του έχουν περίπου 100 ευρώ.

τι Νeil Yong.για καμια Μαρινα Διαμαντη καλοι ειμαστε(πλακα πλακα τη γνωρισα προσωπικα χτες.γαμω τα ατομα)και scorpions.παντως δεν ξερω ειδα το τουρ του Young και στης 19 ιουλιου εχει λαιβ αλλα δε γραφει που.οποιος θελει ας το τσεκαρει στο σαιτ.:-k

Τον Mustaine στα 54 του τον χαρακτηρίζεις γέρο. Για το Neil Young που είναι 17 χρόνια μεγαλύτερος γράφεις τα καλύτερα. Μήπως είσαι λίγο εμπαθής με τους Megadeth? Μήπως δεν παίζει ρόλο η ηλικία λέω εγώ τώρα?

Πριν 2 χρόνια ο Neil Young έπαιζε στην Τουρκία. Φαίνεται ότι οι Τούρκοι έχουν να δώσουν 100 ευρώ για τον Young, μόνο οι Έλληνες δεν έχουν. Ή εκεί το εισιτήριο έκανε 70 ευρώ? Πάντως 115 ευρώ για vip εισιτήρια στους Muse έχουμε να δώσουμε. Εξαφανίστηκαν μέσα σε μια μέρα. Θέλω να πω, μην τα ρίχνουμε συνέχεια στα ακριβά εισιτήρια.

Σκορπιονς 20 Ιούλη πλατεία νερού

Με Παπακωνσταντίνου ή χωρίς;

Για μια τελευταια συναυλια?

http://www.rocking.gr/news/Oi_Scorpions_zwntana_gia_teleutaia_fora_stin_Ellada_Plirofories_gia_tis_treis_sunaulies_tous/7276/