Φημες για συναυλιες #2

χαχαχα ε ρε φίλε

Εν τω μεταξύ το τι γίνεται στο facebook δεν περιγράφεται!! Εχω φτιάξει συκώτι λέμε…:lol:

πηραμε τ @@@@@@ μας

κριμα τον κόπο του μουστακα δηλαδη που εγραψε τα άρθρα :lol:

πάντως να τα λεμε ολα, ατιμο πωπι η λανα :-k

Εγώ γελάω με τον εαυτό μου και με όσους κάναμε οικονομοτεχνικές μελέτες για το ρίσκο της επένδυσης διαφόρων ονομάτων και αναλύαμε τις αμοιβές, την προβλεπόμενη προσελευσή κτλ

Και στο μέχρι τώρα πιο καυτό όσον αφορά το ευρύτερο alternative rock - pop χώρο καλοκαίρι, σκάει ακόμα ένα παρόμοιο όνομα. Ένα όνομα μάλιστα που ήρθε πρόσφατα, άρα έχασε το όποιο hype του ‘1η φορά εδώ’ και μάλιστα ήταν επιεικώς μέτρια η εμφάνισή της εδώ.

Ραντεβού στις φτηνές χώρες του εξωτερικού αδέλφια

οχι μονο αυτο.και με 45 ευρω τικετο η λανα.κατα τα αλλα θα εμπαινε μεσα με sabbath…

κρίμα. ας παίζει μία μέρα ακόμα με κανέναν iggy pop. κάτι θα είναι και αυτό

ρε μουστακα μας γαμησες
ε ρε πουστη

βέβαια αν έκανε κανείς τον κόπο να διαβάσει το άρθρο-ανέκδοτο του από πάνω θα καταλάβαινε ότι δεν έκανε ούτε για κουβέντα για μαύρα Σάββατα στο καφενείο.

το σβησανε κι αυτο τωρα
μπραβο ζωα

Aρε κατι μοχιτο που θα πινω με τη Λανα στο Λαγονησι το καλοκαιρι.και επισημα τελος το μεταλ στο rockwave απο δω και περα.οι διοργανωτες των φεστιβαλ φαινετε και φετος οτι τους μεταλλαδες τους εχουν γραμμενους.απευθυνοντε σε αλλου ειδους κοινο πια.που το φυσανε το μαρουλι.εμεις εδω στο αντεργκρααουντ.μεγαλα μεταλ ονοματα μονο εξω απο δω και περα.

In other news, η πρώτη μέρα του Rockwave γίνεται πολύ καλή, μιας και χώθηκαν Suede και Subways.

Αυτο τι ηταν ακριβως λοιπον?

Το επίμαχο ζωντανό πρώτο ποστ (μη περασμένο στην ροή του site) υπάρχει cached:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Pzhl67xQ9-QJ:www.rocking.gr/index.php/backstagepass/ta-panta-gia-Black-Sabbath-kai-Ozzy/26852+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=us

Πολλή προετοιμασία για ποστ χωρίς βάση; Μου φαίνεται περίεργο.

Μη σου πω ότι μπορεί να τον φέρουν 2ο όνομα μαζί με Lana. :stuck_out_tongue:

Ελα μωρε ,κατι τετοιο ηθελαν να κανουν και οι DiDiδες αλλα τα βρηκαν μονο με το 2ο ονομα :stuck_out_tongue:
http://www.twclassic.be/en/line-up
Αμεσως πεσατε να τους φατε…

Εγω επιμενω, αυτο με το post για Sabbath τι ηταν? Προετοιμασια για post γιατι ειχαν πληροφοριες για Sabbath ειναι πολυ ακυρο… Τι ηταν κλεισμενοι και τα χαλασαν σημερα?

[COLOR="#FFFFE0"]:""")[/COLOR]

Γνώμη μου είναι ότι απλά fail-αραν σε πολλά επίπεδα και διάφοροι, αλλά ότι το όνομα έχει κλειστεί. Εκ των συμφραζομένων το λέω, όχι από άλλη πηγή.

Τι εννοεις “το ονομα εχει κλειστει”. Θα ειναι και αλλο ονομα εκτος απο την Lana Del Rey?