:lol: πού να ξέρω εγώ;
Κάνω απλώς μια διαπίστωση για τον χειρισμό του όλου θέματος, δεν βγαίνει published post απλά και μόνο λόγω rumour, πολλή προετοιμασία…
:lol: πού να ξέρω εγώ;
Κάνω απλώς μια διαπίστωση για τον χειρισμό του όλου θέματος, δεν βγαίνει published post απλά και μόνο λόγω rumour, πολλή προετοιμασία…
Πόσο εμετός πλέον αυτό το Rockwave…Είναι φανερό 100% ότι άλλαξαν τάργκετ γκρουπ!!Τέλος το μέταλ δυστυχώς.
Καλα ποτε ηταν το μεταλ το target group του ROCKwave ?Και στο πρωτο που ειχα παει στη Φρεαττυδα παλι δν ειχε μεταλ μερα.
Δεν υπάρχει μέταλ κοινό στην Ελλάδα ρε παιδια. Είμαστε πολύ λίγοι πλέον . Ειναι και φυσιολογικό γιατί ο ήχος έκατσε πια . Δεν έχει ρε παιδί μου την αίγλη του παρελθόντος . Βγάλανε οι μείντεν δίσκο . Ε και; Τον γούσταραν καμία 15.000 χιλιάδες ; Έχει καμία σχέση με τις παλιές εποχές ? τι ; Βλέπουμε στην ηπειρωτική Ευρώπη που μαζεύονται καμία 60 μπάντες και γεμίζουν χώρους ; Ε έχει όμως και πρόσβαση εύκολη ρε αδερφέ !Απο τη Μαδρίτη για να ανέβεις Γερμανία θες 4-5 ώρες . Απο Γαλλία το ίδιο για να είσαι στο Βέλγιο . Εδώ να κανείς τι; Πως να το στηρίξεις ; Με τους 5.000 που ακούμε μέταλ και οι πιο πολλοί δεν εχουμε και μια ; Μη λέμε ιστορίες για άγριους παιδιά . Το μέταλ ειναι εξαφανισμένο είδος στην Ελλάδα .
15000 χιλιάδες !!! Μαλακία έγραψα . Το σωστό ειναι … Ασχολήθηκαν 15000 με τους μείντεν ; Και αν ασχολήθηκαν τόσοι , πόσοι γούσταραν τη μαλάκια που έγραψαν πάλι ;
Δεν ζητούσα κανενα κουβα χρυσάφι καλύτερα ; Υπάρχει ελπίδα ομως κύριοι αναμεσα σε σκορπιονς και μούσες .
Αυτο ακριβώς.πανε πολλά χρόνια απο την τελευταία καλή ροκ μέρα .χρειαζονται και αυτά .και despite everything για τους πιο “τρου”
Εγω παλι πιστευω οτι μεταλαδες υπαρχουν, το προβλημα ειναι οι συνθηκες και οι συγκυριες που επικρατουν. Μεταλαδες δεν ηταν στους Sabbath to 05? Στους Maiden το 08? Στους Metallica το '10? Στους Priest πέρυσι? Αν υποθετικα στην Ελλαδα ισχυε μια φορολογια της ταξεως 18-20% η οποια θα εξυπηρετουσε και τον διοργανωτη αλλα και τον κοσμο, θεωρειτε οτι αν κλεινανε Maiden,Sabbath,Metallica, δεν θα γινοταν κοσμοσυρροη? Πανικος θα γινοτανε και παλι. Για τον λογο οτι θα ηταν -σε σχεση με σημερα- φθηνο το εισητηριο, φθηνοτερη η βενζινη για να κουβαληθει καποιος χωραφι, για να ψωνισει κασονια μπυρες εκει ή να σπασει στα βρωμικα. Αλυσιδα ειναι ολα. Το μεγαλο προβλημα στην ολη υποθεση για μενα ειναι ο Λωρης και η Didi (στην παρουσα φαση). Για ποιο λογο? Γιατι προκειμενου να βαδισει εκ του ασφαλους στην οικονομικη κατασταση της Ελλαδας σημερα, επιλεγει να κανει κινησεις που μακροπροθεσμα θα τον κρεμασουν. Και ειναι βεβαιο αυτο!! Δεν βγαινω να φερω Maiden? Τι μπορω να φερω που στην Ευρωπη μετραει αυτην στην στιγμη και δεν εχει πατησει Ελλαδα? Lana π.χ…ωραια,φερνω αυτην λοιπον,τσιμπαει το μη μεταλ κοινο,τιμαει μια φορα Lana. Εχετε υπ’οψην σας ποσο κοσμος πηγε για 1η φορα στο χωραφι για την Lana την προηγουμενη φορα? Παρα πολυς. Ξερετε σε ποσους φανηκε βουνο η ολη φαση? Αποσταση,διοδια,παρκαρισμα,περπατημα…Θεωρω οτι φετος αυτος ο κοσμος θα το σκεφτει δις και τρις να μην σου πω για να κουβαληθει εκει ξανα. “Ενταξει μωρε την ειδα προπερσυ”. Ο μεταλας δεν ειναι ετσι. Εχει τα στραβα του και τα αναποδα του, αν ομως του δωσεις κατι το οποιο θεωρει οτι αξιζει τα λεφτα του, τοτε θα παει και θα ξαναπει Μαλακασα. Οπως παει εδω και χρονια σε 2πλες συναυλιες Guardian,σε Accepτ και σε ολα αυτα τα “μικρά” live. Οπως πηγε το 2005 σε Maiden και μετα ξανατραβηχτηκε χωραφι για Sabbath. Ο υπολοιπος μη-μεταλλας κοσμος δεν εχει…πως να το πω…την “αφοσιωση”?..την καυλα?..να παρακολουθει και να “ακολουθει” εσαεί εναν καλλιτεχνη. Βγαινεις λοιπον φετος Κε Λωρη και φερνεις ξανα Λανα. Για ποσο νομιζεις οτι μπορεις να την φερνεις? Για ποσο νομιζεις οτι θα σε στηριζει στο μελλον το mainstream κοινο που απευθυνεσαι τωρα? Σου λεω εγω:ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ!!
Το οτι η Didi επιλεγει να κανει ασφαλεις κινησεις στην σημερινη εποχή, σε καμια περιπτωση δεν μεταφραζεται αυτο στα ματια μου σε ελλειψη μεταλλαδων ή σε αποστροφη των μπαντων προς τη χωρα.
Το θεμα για μενα ειναι οτι δυστυχως δεν υπαρχει τροπος -εστω και στο μελλον- να πληρωσει ο κοσμος με το ιδιο νομισμα τον εκαστοτε Λωρη για τις τωρα επιλογες του. Ο τροχος θα γυρισει και θα αλλαξουν τα οικονομικα δεδομενα και θα ξαναρθουν ονοματα “μεγαθηρια” του μεταλ. Και επειδη εμεις θα εχουμε κανει μαυρα ματια δυστυχως θα πεσουμε βουρ στον πατσα και ο Λωρης θα την βγαλει ζαχαρη.
Φανταζομαι κανεις χιουμορ ε???
Τι παραλογο γραφω ακριβως ?
Παντα η μια μερα απο τις τρεις ηταν η μεταλ, οι αλλες 2 οχι.
Αυτο το νταβαντζιλικι των λαιβ απο τους μεταλλαδες δε το καταλαβα.
Ενταξει τα σκαμε, πηγαινουμε…κλπ αλλα κουλαρετε λιγο.
Auerbach
Καλησπέρα. Το post ήταν κάτι που κάνουμε συχνά σε αυτό το site. Δηλαδή να προετοιμάσουμε κάποια πράγματα για νέα που πρόκειται ή πιθανολογούμε πως θα συμβούν.
Φυσικά δεν εμφανίζονται δημόσια. Σε αυτή τη περίπτωση καταφέρατε και το βρήκατε. Υπάρχουν και αρκετά άλλα που τα έχουμε κρύψει καλύτερα.
Μιας και το ανακαλύψατε πάντως διαβάστε τα σχετικά άρθρα. Μπορεί να βρείτε πράγματα που σας ενδιαφέρουν.
μονο που δεν ηταν το πρωτο
Είπε κάποιος πως ηταν το πρώτο ?
H Λανα παιρνει περι τα 75-80 χιλιαρικα.φανταζομαι αυτοι περιμεναν οι σαμπαθ και μειντεν να ερθουν να παιξουν εδω τσαμπα,για τη ψυχη της μανας τους.
Άρα οι νιντήδες με 39-45 ευρώ εισητήριο θα έχουν κ κέρδος, ενώ αν έφερναν Sabbath η Maiden θα έμπαιναν μέσα;;
εκτός από τους ντιντήδες δεν υπάρχει κανένας άλλος;;
Ενώ οι Sabbath και οι Maiden περίπου πόσα παίρνουν είχαμε πει; Για έναν από τους δύο θυμάμαι ένα μύριο είχαμε πει.
Μείναμε με τη ψωλή στα χέρια. Μόνο Clutch θα δω φέτος το καλοκαίρι. Τα υπόλοιπα εάν και εφόσον μπορώ
Αν δεις τι παίζει φέτος σε Download και Ηellfest σε πιάνει απελπισία…