Εγώ εχω να πω οτι πρέπει να γίνει φεστιβάλ με καμία 12-15 ονόματα μεσαίου μεγέθους και να πάμε να περάσουμε καλα . Ο μαλακας ο didis αυτό δεν το έχει σκεφτεί ?Ειμαι σίγουρος . Άντε σου δίνω ιδέες φίλε . Ένα πρόχειρο - guardian , digger , Saxon , opeth, machine head , lamb of god , slayer , primordial , iced earth , Amon Amarth , aura noir , arch enemy , behemoth , clutch , immolation , Vader , metal church . Κοπανάς τη μια μέρα slayer headliner και την άλλη machine head και μας φεύγει και μας η καυλα και της didi η μαλάκια απο τον εγκέφαλο για μόνο μεταλικα και μείντεν .
Αυτο που έγραψα πιο πάνω ειναι για τι με έπιασε απελπισία ! Μα τι στον ποιτς! Για τίποτα δεν είμαστε .
Η Ελλάδα είναι μια αγορά για τα πανηγύρια πλέον. Σιγά μη φέρει ο Λώρης και ο κάθε Λώρης ονόματα που δεν είναι 200% σίγουρος ότι θα του φέρουν πίσω τα λεφτά του.
αφού ο ντιντής ο λώρης θέλει να είναι 200% σίγουρος ότι θα πάρει τα λεφτά του πίσω τότε γιατί διαρρέει πως διαπραγματεύεται με Black Sabbath πχ μια βδομάδα πριν κ δεν ανακοινώνει τη (φακ)λάνα νελπωστηλενε κατεύθείαν;
επίσης αυτό το πράμα γιατί λέγεται πλέον ροκγουεϊβ;;
Τι μας τα θυμιζεις ρε φιλε γαμω τις αφραγκιες μου μεσα…
Ενα κακο σε μας ειναι οτι με τετοιο κωλοκαιρο που εχουμε καλοκαιριατικα , δεν μπορεις να δεις συναυλια πριν τις 7-8…Θα πεφτουμε σαν τα κοτοπουλα…Συνηθως αυτοι που ανοιγαν , επαιζαν μονοι τους…3-4 συγκροτηματα κ καλα ειναι…Αλλα ουτε αυτα πια…
Αλλα τι να λεμε τωρα…το χελφεστ μου μεσα…Κανα στημενο να τσογαρουμε…
Θα το παλεψω για hawkwind λογω δουλειας γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο να με ενδιαφερει αυτο το καυτο συναυλιακο καλοκαιρι, κ απο οκτωβρη anderson.
Απο ροκγουειβ μονο dropkick murphys θα με ενδιεφερε αλλα δεν θα πηγαινα ακομα κ αν ημουν αθηνα
Σιγουρα τους πιο εναλλακτικους θα τους αποζημειωσει το ejekt
συμφωνώ οτι μια βραδιά με 3-4 μεσαία αλλά δημοφιλή στην ελλάδα ονόματα στην μικρή σκηνή του χωραφιού θα ήταν μια καλή λύση για να έχουμε κάτι για να θυμόμαστε απο αυτό το καλοκαίρι
“Για τις 22 Ιουλίου, τέλος, σχεδιάζουμε μια super-rock κατάσταση” λεει ο λωρης… αντε να δουμε. παντως murphys γαμανε και μονο και μονο γι αυτους του τα σκασα για την πρωτη μερα
07/09/2016 Eagles of Death Metal-Piraeus 117 Academy
cradle of filth δε θα γινει τελικα
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχχχχχιιιι
το εμαθα απο διοργανωτη στο λαιβ του udo.οτι δεν υπαρχει θεμα cradle of filth.δε τα βρηκανε λογικα.και ηθελα να πηγαινα. τελευταια φορα που τους ειδα ητανε πριν 15 χρονια.
Μήπως δεν τους αφήνουν οι γυναίκες τους;
Θυμάμαι τότε που ήταν να ρθει ο νικιφοροφ στον ολυμπιακο και δεν ήθελε η γυναίκα του !
Γι αυτό το λέω κι εγώ, τόσες και τόσες μεταγραφές έχουν χαλάσει για τις καριόλες.
Να σου λεει ο Ντάνι ασ’ούμε [I]“ΚΑΙ ΞΕΡΩ (για Φαζζ) ΚΑΙ ΘΕΛΩ!”[/I] και την άλλη μέρα να διαβάζεις [I]“στην κυρία Φιλθ δεν άρεσε η προοπτική της Ελλάδας”[/I]. [-X
Πρώτη και τελευταία φορά που τους έφαγα στη μάπα.
COF λογικά θα γίνει αργότερα. Οι ίδιοι “ακυρώσαν” τις μέρες που είχαν κλείσει για μαη.
Backstreet Boys ας πούμε?
Ας ξεκινήσουμε λίγο από τα βασικά. Για να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες και απογοητευτούμε πάλι. Ποια είναι τα σούπερ rock συγκροτήματα που είναι στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο και θα μπορούσαν να έρθουν Ελλάδα? Με μια πρόχειρη ματιά εγώ βλέπω Offspring, Garbage, Volbeat. Δεν ξέρω βέβαια το κασέ αυτών των συγκροτημάτων και αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα από το Λώρη να φέρει κάτι από αυτά. Αλλιώς προβλέπω μέρα με 3-4 μικρομεσαία ροκ συγκροτήματα την οποία θα βαφτίσουμε σούπερ rock κατάσταση.
Εγώ το βλέπω για Πυξ Λαξ και Βασίλη! Ό,τι πιο ροκ έχει αυτή η χώρα δηλαδή.
Τι κοινό έχουν οι Volbeat στην Ελλάδα;