Ας φέρει Offspring ή Garbage τότε που έχουν κοινό και έχουν ξανάρθει κιόλας. Οι Volbeat δεν έρχονται επειδή δεν έχουν κοινό, οι Iron Maiden που έχουν κοινό δεν έρχονται λόγω φορολογίας και υψηλού κασέ. Το αποτέλεσμα είναι ότι συναυλιακά είμαστε πίσω ακόμα και απο Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία.
στο peirews academy οτι γινει.ελπιζω για smashing pumkins που ειχε πει και ο Λωρης οτι θα φερουν.
Όσον αφορά στα μεγάλα ονόματα, δυστυχώς έτσι είναι. Τέλος τα μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα, υπό τις παρούσες συνθήκες. Εντάξει, όχι “τέλος”, αλλά πάρα πολύ δύσκολα θα έρθουν. Βλέπουμε θαυμάσια ονόματα, αλλά όχι τα πιο εμπορικά. Εντάξει, θα το αντέξουμε.
EDIT: Επίσης, το πρόβλημα δεν είναι ότι είμαστε συναυλιακά πίσω από αυτούς που αναφέρεις. Το πρόβλημα είναι ότι πάμε να είμαστε γενικά πίσω από αυτούς, όχι μόνο συναυλιακά.
Μεγάλη ξενέρα να μην έρθουν οι Cradle of Filth…
Είναι σε πολύ καλή φάση…
Και το λέω εγώ χωρίς να είμαι μεγάλος fan… μία φορά τους έχω δει…
Υποθέτω θα μάζευαν κόσμο…
εδω δεν φερνουν τους bad religion που ειναι καθε χρονο Ευρωπη, τι να λεμε τωρα
παντως 22/7 μαλλον θα εχει rival sons.κατι τετοιο πηρε το αφτι μου
maiden Ρουμανια 30 Ιουλιου.τρεχουμε τωρα.τα λεμε εκει.love you all
Πες τα γαμώ…περάσανε 6 χρόνια από εκείνο το γαμάτο Eject!
και που το λεμε κανεις δεν ενδιαφερετε, οποτε τι να λεμε πλεον. Συνεχεια τα ιδια και τα ιδια βλεπουμε.
και μαζί με Faith No More ε; Περίμενα να τους έφερνε κάποιος τώρα με τον νέο δίσκο, αλλά αρχίδια
Καλή φάση αλλά δεν είναι κάν σε περιοδεία
Εγώ νομίζω, τσάμπα γκρινιάζουμε… 22 Ιουλίου, λογικά θα έχει Sabbath (και γιατί όχι και Rival Sons)
HAVOK 18.06.16 Greece Athens @ Second Skin
Φιλος εγω το ορκιστηκα.Ξανα ουτε ευρω στον Λωρη.Οτι και να φερει.Φεστιβαλ με Maiden,Sabbath,Judas,Metallica να κανει…ΤΕΛΟΣ!!!Rockwave festival με lana,μποφιλιου,black peas( πως σκατα τους λενε) κτλ σκουπιδια. TEΛΟΣ. Σε καμια συναυλια που διοργανωνει γενικα,σε κανενα φεστιβαλ.
Αυτο που ακριβως το στηριζεις?
Εγω αυτο που βλεπω πιθανο ειναι να παιξουν Αθηνα οι Kreator μετα το Chania Rock Festival και δεν με χαλαει καθολου κατι τετοιο, το αντιθετο μαλιστα…
Εννοώ κάποια στιγμή από πέρυσι τον Μάη που βγήκε ο δίσκος και μετά
Καταλάβαινω αλλά και πάλι,ευρώπη δεν νομίζω να ήρθαν. Λογικά θα περιοδεύσουν και ευρωπη για τον δίσκο και μετά βλέπουμε τι θα γινει.
Περιόδευσαν Ευρώπη πέρυσι τον Μάιο/ Ιούνιο, αλλά πήραμε τα 3
Oι Smashing Pumpkins κάνουν tour στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για Ευρώπη. Άρα πώς θα έρθουν? Μπαντάρα όπως και να έχει!