Πολύ φρέσκο χιούμορ, γέλασα με την καρδιά μου.
Αυτα τα σχολια ποτε δεν τα καταλαβα. Γιατι εμετος? Αφου καθε φορα κανουν sold out και ο διοργανωτης δεν μπαινει μεσα γιατι να μην τους φερουν ξανα και ξανα? Εσυ αν ησουν διοργανωτης δεν θα τους εφερνες? Ασε που μιλαμε για μπανταρες αλλα ενταξει αυτο ειναι θεμα γουστου.
Τα ιδια ισχυουν και εδω, μπαντες-εγγυηση για επιτυχημενα live και απο αποψη αποδοσης των συγκροτηματων και απο αποψη προσελευσης κοσμου.
Αν ανακοινωθουν ειμαι μεσα και για τις 4 μπαντες.
Annihilator φέτος Αθήνα-Θεσσαλονίκη
λεγε!
κοιτα δεν μου ειπανε και πολλα τα παιδια αλλα μαλλον εχει κλεισει το πραγμα…και το κοβω μετα το καλοκαιρι…αλλα αν γινει καμια στραβη και δεν ερθουνε μη με σκοτωσετε παντως ειναι πολυ πιθανο
ο Jeff ειπε οτι μετα το καλοκαιρι θα κανουν καποια live ευρωπη.
Moonspell Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 8ball-Κυριακή 9 Οκτωβρίου Κύτταρο
Σε λίγο σκάει ανακοίνωση
http://www.i-jukebox.gr/interviews/item/7114-live-concerts
Μία εξαιρετική συνέντευξη-έρευνα με συμμετοχή των περισσότεων διοργανωντών συναυλιών για τα περί συναυλίας στην Ελλάδα της κρίσης. Κάποιοι, αναμενόμενα οι μεγάλοι, μιλάνε με γενικότητες και corporate talk, κάποιοι άλλοι, οι μικρότεροι διοργανωτές, τα λένε όπως είναι. Για να γίνει αντιληπτό επιτέλους γιατί δεν έρχονται οι Maiden και οι κάθε Maiden!
Αερολογίες και γενικότητες. Δεν λένε τίποτα παραπάνω απο αυτά που συζητιούνται κατά καιρούς στο φόρουμ και απο πράγματα που ήδη εμείς σαν κοινό ξέρουμε: Φορολογία.-
Όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε. Προσέξτε…δεν λέω πως έχουν άδικο. Έτσι όπως τα λένε είναι όλα, απλώς θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος λίγο παραπάνω αυτό το “γεωγραφικό” παραμύθι που αναφέρουν. Δεν μπορεί να έχει γεωγραφικό πρόβλημα η Ελλάδα και να μην έχει η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Ρουμανία. Όταν θες να κλείσεις μια μπάντα, υπάρχει επικοινωνία με τους μανατζεραιους της για το πότε η εκάστοτε περιοδεία θα φτάσει προς Βαλκάνια μεριά. Κανείς απο τους διοργανωτές στο άνωθεν κείμενο δεν παίρνει και ζητάει οι Maiden ναρθουν απο Γερμανία-Ελλάδα. Οι ημερομηνίες που αποφασίζει ο κάθε Λωρης οτι μπορεί να έρθει η μπάντα, είναι με βάση το πότε η μπάντα θα σπατσαρει απο Κεντρική /Βόρεια Ευρώπη και θα κατηφορίσει προς τα κάτω. Άρα δεν μιλάμε για παρθενογενεση. Ουσιαστικά λοιπόν μεγάλο μέρος του κόστους αυτού που αναφέρουν παραπάνω ισομοιραζεται και κατα κάποιο τρόπο διαιρείται με βάση τον αριθμό χωρών που θα παίξει η μπάντα. Άλλο να τους φέρεις π.χ κατευθείαν από Τσεχία μόνο για την πάρτη σου και άλλο να έχουν κλείσει ήδη Βουλγαρία ή Τουρκία και στο ενδιάμεσο ναρθουν και εδώ. Οπότε το γεωγραφικό είναι εντελώς άκυρο. Βέβαια όλα τα υπόλοιπα που λένε φτάνουν και περισσεύουν για να κωλώσει το πράγμα απλώς επιβεβαιώνουν το ρόλο του νταβατζή που έχει το κράτος σε ορισμένα θέματα.
επισης κοιτανε να κανουν τις συναυλιες σαββατο για να μαζεψουν περισσοτερο κοσμο οποτε οι ημερομηνιες που τους βολευουν ειναι ελαχιστες
Σ’αυτό φταίμε κι εμείς, που φέρνουμε την καταστροφή αν κάτι είναι καθημερινή λες και πέφτουμε στο κρεβάτι από τις 22.30…
Προσοχή, δε μιλάω για ειδικές περιπτώσεις ή για συναυλίες που δε σέβονται την ανάγκη του κόσμου να προλάβει τα τελευταία μέσα μεταφοράς (πχ η σημερινή των Elder)
εχεις δικιο, καποιοι μεταλαδες του καναπε κλαιγονται.
να ξερες ποσες φορες εχω περπατησει 01.30 η ωρα τη διαδρομη gagarin-κατω πατησια για να γλυτωσω τα 6-7 ευρω κ να παρω πχ. ενα μπλουζακι της συναυλιας.
πολλες φορες οι διοργανωτες κουραζουν με τις ωρες καθυστερησης της συναυλιας
https://www.efsyn.gr/arthro/empargko-apo-toys-diorganotes-synaylion μαγκες εδω πιστευω ξεκαθαριζει το πραγμα λιγο με τα δρομενα στην ελλαδα.πραγματκια ετσι ειναι…
Annihilator 28/10 Αθήνα και 29/10 Θεσσαλονίκη. Από το φβ του jeff
Με κανονικα;
didi το κανει.πειραιως.μπα δε νομιζω.ασππρομαυρο θα ειναι.θα τιμησω εγω παντως
και ωραία μέρα για συναυλία
http://www.todaysfestival.com/ δες τιμες μερας και ονοματα,αντιστοιχα ο καρπεντερ εδω ειναι μια 50αρου,η νομιζει κανενας οτι μπορει να δει M83 εδω με 20 euro (μεσος ορος τιμης λαηβ για ας πουμε μεσαιο προς κατω ονομα στην ελλαδα)
Επειδη επεσα μεσα για Annihilator, ριχνω ενα ακομα…Battle Beast σε Αθηνα-Θεσσαλονικη
Δυσκολα, με απρομαυρο ουτε maiden δεν παω.