Για Ρώμη πήρες fanticket;
Οχι email και το τυπωσα. Fanticket ηταν 20? παραπανω αν θυμαμαι καλα
Και τι είναι 20? μπροστά στο να έχεις κανονικό;
Δίκιο έχεις, το ζουμί της συναυλίας είναι το κανονικό ειςιτηριο, όλα τα αλλά είναι λεπτομέρειες γιαυτο παλεύει ο i_love_metal ή ο κατα τον κόσμο Νάντια.
Εγω 2-3 ευρουλακια τα δινα παραπανω για κανονικο εισιτηριο σε καθε συναυλια.
Πχ για hawkwind το σαββατο θα ειχαμε ενα space rock-mindfuck artwork στο εισιτηριο κ τωρα εχουμε τις μαλακιες της viva. Αθλια τα καινουργια
Το πρόβλημα τελικά είναι πιο σοβαρό από ότι υπολόγιζα. Τα αιτία είναι βαθύτερα. Τα 2-3 ευρουλακια να τα δώσεις σε κάποιον που δεν έχει να φάει όχι στην εταιρεία για να σου βάλει χρώματα σε ένα κωλοχαρτο.
τα λεφτα του ο καθενας τα κανει οτι θελει, εσυ δωστα σε οσους πεινανε, εγω θα τα δινα να βελτιωσω τη συλλογη μου.
κ για να ξερεις μου φαινεται αρκετα ηλιθιο οτι υπαρχουν υπερμαχοι (κ ατομα που δεν ενοχλουνται) της κολλας Α4 που καποιοι αποφασισαν να βαφτισουν εισιτηριο
Μπράβο θα ήθελα να σε έχω φίλο , θα με έκανες καλύτερο άνθρωπο .
Γιατί εχει πεθάνει το forum θα αναρωτιέται κάποιος…
Sent from my D5803 using Tapatalk
Ας αναρωτηθούν οι μοντς πρώτα…
Το φορουμ εχει πεθανει γιατι εχουν κορεστει πια τα θρεντ για μπαντες, δισκους κλπ κ η συναυλιακη ανυπαρξια της χωρας τα τελευταια 3 χρονια βαζει ολο κ λιγοτερους στο τριπακι να μπουν να διαβασουν… Κ κανει κ εμας που μπαινουμε ετσι κι αλλιως να ασχολουμαστε με λιγοτερο ουσιαστικα θεματα συζητησης
Ποια συναυλιακή ανυπαρξία ρε φιλε; Με δουλεύεις; Επειδή δεν έρχονται τα 2-3 ονόματα που θέλουν κάποιοι κ μας ζαλίζουν τα αρχιδια; Τα τελευταία 3-4 χρόνια γίνονται συνέχεια λάηβ κ δυστυχώς δεν υπάρχει το χρήμα να πάμε σε όλα. Και μπάντες που δεν είχαν έρθει στην χώρα,μην ρωτήσεις τι λάηβ γίνονται, κάτσε κ ψάξε.
αμα ακους stoner,post rock ή death metal αληθεια ειναι οτι χορτασατε συναυλιες, οι υπολοιποι στην πεινα.
κ δεν θα πιεστω να μ’αρεσει η μπαντα ντε κ καλα για να παω σε συναυλια, ολα αυτα τα τριανταρια με μπυρες κλπ γινονται 1-2 καλα ταξιδακια εξω να βλεπει ο καθενας οτι θελει
ειναι κριμα να βλεπεις τι κυκλοφορει γυρω σου κ να μη μπορεις να φερεις ουτε το ελαχιστο.
Για πες τι κυκλοφορεί να μάθουμε κ εμεις;
Δεν συμφωνω σε αυτό, αλλά δεν είναι και σωστό να κάνω αυθαίρετες εκτιμήσεις για το θέμα…Εγώ γράφω ελάχιστα λόγω του ότι δεν υπάρχει σεβασμός απόψεων και ο ένας κραζει τον άλλο …Ουσιαστικά δεν γράφω γτ δεν τολμαω να γράψω. Σε θέλω να στο τρυπακι να γίνουν ρδελο τα θρεντ όπως έγινε στους Μετάλικα. Κουράζει
Σε αυτό Συμφωνώ…Παρόλα αυτά προσπάθειες ψιλογινονται όπως το desertfest…Απλώς δεν αρέσει σε όλους και είναι απόλυτα λογικό
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να σεβαστώ από το από πάνω σχόλιο;
αρκετα κουρασαμε με τα οφτοπικ, συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.
οποιος εχει πληροφοριες για κανα progressive λαιβ να ενημερωσει γρηγορα please
αυτα ειναι που περνανε γυρω γυρω στην ευρωπη κ δε μας ερχονται ποτε.
Εχεις δικιο, ελπιζω να βελτιωσεις την συλλογη σου και να μην βρεθεις ποτε στον δρομο μου.
α πα πα