Φημες για συναυλιες #2

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το “νομίζω έχουν πάρει εισιτήριο…” δεν εννοώ ότι γράφει Prodigy πάνω!

Λέω ότι αν έγραφε τι διάολο θα μας το λέγανε!

Waters-The wall
http://www.hit-channel.com/music/music-news/rock-music/item/2873#ixzz1JrWbXmMr
:papas::papas::papas::papas: μακάρι να είναι αλήθεια

Θα τρελαθώ!!! Αν είναι αλήθεια αυτό για τον Waters έχω ήδη φύγει :vibrate::vibrate: Δε θα την αντέξω τόση συγκίνηση. Μεγάλη βδομάδα είναι θα ξεκινήσω τις προσευχές, μπας και βοηθήσουν.

Deadmemories κράτα μικρό καλάθι καλύτερα. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταιος και πραγματικά το θεωρώ πολύ απίθανο να ανακοινωθεί τόσο αργά συναυλία τέτοιου μεγέθους για Ιούνιο/Ιούλιο.

μακάρι, μακάρι…

ρε παιδια, λεει το κειμενο, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, και η ημερομηνια γραφει 16 απριλιου, χωρια που το ιδιο λινκ ποσταριστηκε εδω και πριν λιγες μερες…ραδιο αρβυλα ειναι…

δεν είναι ραδιο αρβύλα, είναι hit channel.

Θεωρείται ότι μέσα στην μέρα ή στην νύχτα,θα υπάρξει ανακοίνωση:roll:

floydized αν ξέρεις κάτι και δε μιλάς θα φύγει γονατίδι!!!

αυτο που ειπε ο Ασταλδος!

τρελαινομαι καθε φορα που ξερεις κατι παραπανω!! :stuck_out_tongue:

Το 2006 οι Guns N’ Roses είχαν ανακοινωθεί περίπου 15 μέρες πριν γίνουν. Το Metal Hammer είχε ήδη φύγει για διανομή και επέστρεψε στα κεντρικά για να αλλάξει εξώφυλλο. Ποτέ δεν ξέρουμε, ίσως και να πραγματοποιηθεί τελικά το σενάριο.

1-5 ιουλίου έχει κενο ο waters στο tour του και 6 ιουλιου παιζει ιταλια… :stuck_out_tongue: λεεεεεω εγω τώρα…πρεπει να ελπιζουμε για rockwave?

Νομίζω όλες οι συναυλίες του Wall είναι σε κλειστούς χώρους, άρα για rockwave άκυρο.

αφού 1/7 παίζει παρίσι και 6,7/7 στο μιλάνο, λογικά αν γίνει εδώ η συναυλία θαναι μετά τις 7… όχι 2 με 5…

Φιλαράκι μου που είναι τελειωμένος με Prodigy μου έστειλε το εξής μήνυμα

oi pi8anotites g prodigy kalokairi afksanonte…malon didi music 8a tous ferei

φιλε…η μερα μου εγινε καλύτερη :stuck_out_tongue:

μακαρι και για Prodigy και για Waters

αν έρθουν και οι δύο θα κάνουν χρυσές δουλειές τα dealeria :lol:

Α τελικά θα έρθουν,πες τι ξέρεις ρε,γιατί δεν μιλάς;;

[/SPOILER]

Για σκότωμα είσαι Floydized!!!