Ισχυουν ολα οσα λες με μοναδικη διαφορα οτι θα εκτος απο electric wiard θα εχει αλλο ενα ονομα.
ΣΟΒΑΡΑ ??? [B][U]CANDLEMASS[/U][/B] με WIZARD ???
Πού το είδατε?
8O8O8O ΜΑΚΑΡΙ!!!
μονο για αθηνα παιδες το πακετονι;
σφαγη θα γινει
πες μας και ποιο ειναι το 3ο ονομα…
Κακός χαμός θα γίνει…!!!
(Μόνο μην είναι μούφα και μείνουμε με την όρεξη , γι αυτό ρωτάω που το είδαν.)
Αγωνιώ…
Aκόμα και για τη φήμη…
Βφδσκσκτρυγθκδλπκωλκξααασδσδσσδδεγφφγςςςςςςςςςς…
=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~
Το εχω ακουσει και απο φιλο για Οκτωβρη και μολις το ειδα και στο διπλα φορουμ,του πουστη.
???
Πολυ ενδιαφερον αυτο. Πλεον πρεπει να θεωρειται σιγουρο οτι θα ερθουν οι Candlemass, μενει να μαθουμε support και ημερομηνια στα σιγουρα.
:papas: ΜΑΚΑΡΙ , μόνο μην μείνουμε την όρεξη.
Και για Σαλόνικα Αντώνη.
Πιθανότατο είναι, το είδα στο ρόντμπερν και ήταν όνειρο 2,5 ώρες παίζανε. Δεν ήξερα ότι θα περιοδεύανε με αυτό το σχήμα, νόμιζα πως είναι επιλεγμένες εμφανίσεις σε φεστιβάλ μονο. Καλή φάση πάντως.
cool cool cool cool
Η αληθεια ειναι πως ο ιδιος ο Langqvist μου χε πει πως παιζει αυτο το σκηνικο (για σαππορτ δεν ανεφερε τιποτα) ε και πιο σιγουρη πηγη απ τον ιδιο δε νομιζω πως υπαρχει. Το ειχα ακουσει παντως οτι επαιζε και καλα δυνατο δευτερο ονομα αλλα μ ειχαν πει για Trouble.
Μπράαααααβο γνωριμίες ο Angmar!!!
Θα έχουμε συνεχές update επομένως!
Εχει δικιο ο Angmar θα ειναι support oi Τrouble…και θα ακουσουμε βεβαια και ολο το epicus και με τους 2 τραγουδιαριδες…8 οκτωβριου…
και μια εκπληξουλα…θα παιξουν και τριτο ονομα οι Lord Vicar…του Christian Lindersson…
θα παιξουν κ τπτ Θεσσαλονικη???:-k
Moνο Αθηνα αδελφε…
βασικα Αθηνα ειμαι φιλε απλως 6-8 ειναι το Way of darkness festival που θα παω!ηλπιζα να το εβλεπα το πακετο εστω 8εσσαλονικη αλλα αντε!γκαντεμια! :lol: