Candlemass… Epicus… τα εισητήρια βγήκαν???
Ειχα ακουσει και εγω μια τετοια φημη για Candlemass και ολο το Epicus Doomicus Metallicus και αμα κατσει θα μιλαμε για μεγαλη συναυλιακη στιγμη. Το θεωρω την κορυφη τους αυτο το αλμπουμ και θα ειναι ονειρικο να το ακουσω ολο live.
Αυτή η (αν-αποδειχθεί-θα-πάω-γονατιστός!!!Μακάρι!!!) φήμη με τους Candlemass πώς προέκυψε?Πού το ακούσατε/διαβάσατε?
Χωρις να θελω να ενθουσιαστουν καποιοι με αυτο που θα πω γιατι στο τελος μπορει να μην γινει, αυτο που γνωριζω ειναι οτι γινονται προσπαθεις (γινονται επαναλαμβανω) να φερουν τους [B]King Crimson[/B] για πρωτη φορα στη χωρα μας. Αυτο που γραφω ειναι απο ατομο διοργανωτριας εταιριας που θελει πραγματικα να τους φερει γιατι τους γουσταρει πολυ σαν συγκροτημα. Ελπιζω να πανε ολα καλα και οι προσπαθεις να πιασουν τοπο. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να τους δουμε συντομα. Αν φυσικα πανε ολα καλα. Μην το δεσετε και κομπο αλλα παιζονται ολα. Θελει λιγο σπρωξιμο το ολο σκηνικο. Αυτα και εις αλλα με υγεια.
Αν μετα τους Priest, πεσεις μεσα και σε αυτο θα γινω προστατης σου.
King Crimson λεει 8O8O
Α και οι Symphony X εχουν κλεισει για Φθινοπωρο. Δεν λεω τιποτα παραπανω. Αν και υπηρχε καποια φημη. Πηρα ορκο για να μην πω λεπτομερειες. Χαχαχαχ.
Ναι, για Symphony X εχει ακουστει ηδη κατι…Αλλα King Crimson, μεγαλο πραγμα! Τι line-up εχουν τωρα?
Robert Fripp ? guitars, guitar synthesiser/MIDI guitar, Soundscapes, electric piano, Mellotron, keyboards, allsorts (1969?present)
Adrian Belew ? lead vocals, guitars, guitar synthesiser/MIDI guitar, electronic percussion (1981?2009-present?)
Tony Levin ? bass guitars, Chapman Stick, upright bass, synthesiser, backing vocals (1981?1999; 2003?2009-present?)
Gavin Harrison ? drums (2007?2009-present?)
Pat Mastelotto ? acoustic and electronic drums and percussion (1994?2009-present?)
Κοιτα επειδη οι Crimson σταματησαν το 2009 και μπηκαν στον παγο, αλλα μαλλον θα ενεργοποιηθουν σαν συγκροτημα ξανα, γι’αυτο και ειπα πριν πως γινονται προσπαθειες να ερθουν στην χωρα μας. Μαλλον ξαναπαιρνει μπρος η μηχανη τους και γι’αυτο ολα ειναι υπο συζητηση. Ελεγα πριν πως αν ολα πανε καλα και πως θελει λιγο σπρωξιμο η κατασταση. Με πιανεις??? Μην ενθουσιαζεσαι. Μακαρι να γινουν οπως πρεπει αλλα θα δουν τι θα παιχτει στο τελος. Το Present? που εχει στο τελος το βλεπεις?
Νταξ, καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο, αλλα λιγος ενθουσιασμος λογικο να υπαρχει
Βρε και εγω ενθουσιαστικα οταν το εμαθα αλλα πρεπει να ειμαστε υπομονετικοι. Ηδωμεν. Αυτο μπορει να γινει συντομα ομως. Μακαρι…
[B][SIZE=“5”]NTAAAAANNNNNN!!![/SIZE][/B]
τι ειδηση ειναι αυτη… μακαρι να ερθουν… :papas:[-o<
21 Ιανουαρίου 2012 οι Devil’s Blood, επιβεβαιωμένο. Τους φέρνει το Bowel of Noise
Comment που ψάρεψα στο fb!!!
ΩΩΩΩΩΩΩ!!! Πού το είδες?
Comment σε post ήταν. Οκ τρέχα γύρευε βασικά αλλά λογικά θα ισχύει.
Ναι ειναι αληθεια!μου το χει πει ο ιδιος οτι θα τους φερει!
Λιγάκι δύσκολο ως απίθανο το κόβω,αν και φυσικά άγνωσται αι βουλαί του Fripp,αλλά ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο,έχω ήδη κατασκηνώσει έξω απ τον χώρο με νερό και φαί και περιμένω.
Λοιπον μαγκες χωρις καθολου σιγουρια αν γινει στο τελος μ χει πει ο μπασιστας των Mortal Sin οτι γινονται προσπαθειες το Νοεμβριο γ να ρθουν συγκεκριμενα μ πε το εξης We are working on something for November. We should know in about 4’weeks
ελπιζω να ρθουν παντως!
Aπο-θέλω να πιστεύω-έγκυρη πηγή άκουσα για [B]Candlemass[/B] με support [B]Εlectric Wizard[/B] τον Οκτώβρη(6 ή 7 νομίζω)αν τελικά δεν στραβώσει κάτι στην συμφωνία που έχει ήδη γίνει.Οι Candlemass θα έρθουν και με Rob Lowe αλλά και με Langqvist και θα παίξουν όλο το ντεμπούτο τους με τον 2ο.Δεν έχω ιδέα κατά πόσο είναι πιθανό κάτι τέτοιο,απλά μεταφέρω το τι μου είπαν,χωρίς καν να κόβω και καμιά φλέβα για τη φάση.
αμα ερθουν ειναι συναυλια [B]μεγαλυτερη κ απο waters[/B]
κ οσοι ξερουν , κατανοουν πως οτι λεμε δεν ειναι υπερβολη…
ΜΑ-ΚΑ-ΡΙ.
Ερχεται μεγαλη εκπληξη των Οκτωβριο…