νομιζω εβρεχε και πολυ εκεινη τη μερα
Λίγο οφφ, όμως η Θεσσαλονίκη, την οποία ζούσα συναυλιακα από το 2008 μέχρι και το 2016, πέφτει σταδιακά πάρα πολύ. Παλιά θυμάμαι sold out Anathema, Firewind, My Dying Bride, να έρχονται Uli John Roth κλπ κλπ και να πηγαίνουν αξιοπρεπεστατα, ενώ τα τελευταία χρόνια μόνο στους φελλους της stoner θυμάμαι να γεμίζουν τα μαγαζιά. Μεγάλο κρίμα, αλλά φοβάμαι ότι τα περισσότερα λαιβ πάνω πρέπει να μπαίνουν και μέσα…
Περιορισμενες ευρωπαικες στασεις λεει, παιζει να γινει καμια προσπαθεια για αθηνα;
Οντως μπαινουν μεσα, ιδιως οταν κανουν συναυλιες με πιο αντεργκραου μπαντες. Ulcerate παιζει ναμασταν 30 ατομα πχ, στα μπλακ που ειναι πιο τρεντι μουσικη εχει πιο πολυ κοσμο
Μάλλον από εσένα για Αγγλία πρέπει να γίνει προσπάθεια !
μαζευετε ευρω…μου ειπε ενας φιλος μου,που ολο μιζεριαζει.
Το πιάσαμε το υπονοούμενο, μήπως τυχαίνει ο φίλος σου να είναι ο ήρωας της μέρας; Ο Βασιλιάς τίποτα; Ο Λεπρός Μεσσίας ξέρω γω;;;
Αν δε γίνει αυτό που λέει πάντως, θα είναι ο Θεός που απέτυχε…
Και θα μας έχει δώσει το φιλί του Ιούδα…
Μετα απο 2-3 google search για σιγουρια το πιασα, γατα ειμαι.
Κάνουν πλάκα με αυτά ρε; Και το Rockwave ανεβάζει ότι σε 1.5 ώρα έρχεται κάτι καλό, και εσείς κάνετε πλακίτσα με Metallica?
Αμα ερθουν οι ταλικα δεν ανακοινωθεί μέχρι Σεπτέμβρη όπου θα ανακοινώσουν οι ίδιοι το καλοκαιρίνο ευραωπαικό τουρ του 19
Ε λίγο νωρίς είναι για να ανακοινωθεί κάτι για του χρόνου .
Νωρις ειναι ακομα για το επομενο καλοκαιρι(Metallica πχ). Eλα,σταυρωνουμε τα δαχτυλα για Pumpkings United ή Ghost !!!
Μακάρι!! Ότι και να ναι παντως, θα είναι headline show. Μην περιμένετε άλλη προσθήκη στο rockwave
Ακυρο… Mods/…
Λήξη συναγερμού. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
1000mods τελικά, εντάξει κοντά πέσαμε όσοι λέγαμε κάτι για Χαρούλη - Μποφίλιου
Μπορει να ειναι κολπο και σε 5 λεπτα να πεταξουν helloween
1000mods σε ποια μέρα ;;
Εν τω μεταξύ μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι να ΜΗΝ έρθουν οι Μεταλλικα παρά να έρθουν . Πλέον τουλαχ.