τι γινεται ρε πουστη, καμια σοβαρη φημη θα ακουσουμε ?
φοβουνται πτωχευση κ δεν κλεινουν συναυλιες?
οτι συγκροτημα ακουγεται ως τωρα μου περνα αδιαφορο…
Αλλο δεν κλεινουν και αλλο δεν σε ενδιαφερουν. Τεραστια διαφορα.
παντος γιαυτο που ειμαι αισιοδοξος ειναι για live των crimson glory.νομιζω οτι θα τους δουμε απ’τα μερη μας.
καλα δεν τις λες κ πολλες αυτες που εχουν κλεισει για φθηνοπωρο… υπαρχει διαφορα απο αλλες χρονιες…
Κάτι μου λέε ότι το καλοκαίρι οι περισσότεροι Promoters μπήκαν μέσα με τα μπούνια σε ότι έκλεισαν!
Βασικα το αντιθετο ρε συ!
Decapitated, Entombed, Aura Noir, Benediction, Absu/Zemial, Jag Panzer, Mogwai, Amorphis, Atlantean Kodex, Sodom, Helstar, Canned Heat, Primal Scream, Cathedral, παιζει Candlemass με αλλους 2, The Haunted, Iced Earth, Virgin Steele, Gorgoroth/Vader.
Και ιιισως ξεχναω 1-2 ακομα. Και ειμαστε ακομα αρχες Ιουλιου. Δεν ξερω για σενα Δοκτορα, αλλα δεν τα λες λιγα αυτα τα ονοματα.
Δεν ειναι και λιγες και σκεψου και ολα αυτα τα ονοματα που ηρθαν το καλοκαιρι…
Ε ήρθαν όλοι φέτος την άνοιξη/καλοκαίρι , δεν έμεινε και κανείς να μην έρθει.Τόσες μεγάλες συναυλίες μέσα σε 5 μήνες δε θυμάμαι πάλι.
Προσωπικά καίγομαι μόνο για Μanowar(ήρθαν κι αυτοί πάλι αλλά μόνο Θεσσαλονίκη) και CANDLEMASS.
πριν λιγο ανακοινωθηκε.CANDLEMASS Live in ATHENS ? GREECE on Saturday 8 October 2011 @ Fuzz Live Music Club
CANDLEMASS
TROUBLE
LORD VICAR
Candlemass will perform one of the rare special shows, playing ?Epicus? in it?s entirety; with Johan Langqvist on vocals, whereas Robert Lowe will sing the other songs.
[B]ΑΨΟΓΑ[/B]. Ειμαι ηδη εκει.
Link???
Ελπίζω και για πάνω αν και αμφιβάλλω
Ελα κατω να τα πουμε κιολας.
Αν έρθουν τότε μια χαρά και candlemass φέτος. 8)
Αναμένεται μια τέλεια συναυλιακή χρονιά
ε μαλλον εχεις δικιο…
αντε, ανακοινωστε κ καμια για τα γουστα μου τωρα…
Μάλλον δεν θα γίνει. Σίγουρα όχι τον Απρίλιο του 2011 που…απλά είχε περάσει στις 25.6.2011 που αναρωτιόταν ο φίλος μας. Εκτός και αν εννοούσε του 2012 οπότε ζήσε Μάη μου…
παιδια να ξερετε νοεμβριο η δεκεμβριο SEBASTIAN BACH και LITA FORD μαλλον και θεσσ και αθηνα…απο τον μανατζερ των twisted sister… :):):):):)
έτσι, δώσε τα φωτα σου