Φημες για συναυλιες #2

[SIZE=“5”]μην τα λες ετσι αποτομα[/SIZE][-o<

Πωλ…Σε αγαπαω…Αληθεια ρε. Στην επομενη συναυλια ή οπου σε δω, θα σου φερω δωρο. Κατι. Μακαρι, απλα μακαρι.

now we’re talking !!!

το μουνί δεν μας είπε τπτ χτες!!!

δεν έχω ακούσει τίποτα , αλλά πιστεύω πως το να ξαναέρθουν οι Wishbone Ash μέσα στο 2012 είναι πολύ πιθανό . η χρονιά αυτή σηματοδοτεί 40 χρόνια από την κυκλοφορία του Argus ! :smiley:

είναι αναμενόμενο συνεπώς να το ακούσουμε στην ολότητα του φέτος … είτε από τους μεν είτε από τους δε . αν κ προτιμώ του Turner :wink:

μα κ φετος στην ολοτητα του το ακουσαμε…:-k

η επανάληψη εστί μήτηρ μαθήσεως :stuck_out_tongue:

μακαρι,αλλα φετος ημασταν 3 κ ο κουκος…

Πάντως εγώ ρώτησα τον Bach στο fb αν ξέρει τπτ για Ελλάδα και απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι! :frowning: :frowning:

εμενα ο manatzer μου το ειπε ως εξης…

-manatzer : “i am preety sure i am gonna book sebastian bach and lita ford this winter…i was talking yesterday with sebastian and he said ok…”

-paul : “the concert is gonna be at december??”

-manatzer : “maybe end of november…”

αυτα…βασικα μου τιο ειπε ο τουρ μανατζερ των σιστερ ασταλδο οχι ο ψηλος που καθοτανε το βραδυ με αραβιδη ο αλλος που του μιλησαμε για φοτο με τον εντιε…ο danny…

Μακαρι να κατσει να δω τον Sebastian Bach και εννοειται να ακουσουμε τραγουδια των φοβερων Skid Row. Εχω εμπιστοσυνη σε Paul, ευχομαι να μην στραβωσει καπου.

[B][I]They call us problem child
We spend our lives on trial
We walk an endless mile
We are the youth gone wild
We stand and we won’t fall
We’re the one and one for all
The writing’s on the wall
We are the youth gone wild[/I][/B]

Ρε μακάρι να έρθει. Εννοείται. Εγώ απλά ανέφερα τι είπε ο Bach :stuck_out_tongue:

Το έχουν παίξει ήδη 2 ή 3 φορές ολόκληρο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια!
Τουλάχιστον αν έρθουν πάλι να παίξουν κάτι άλλο.

Που να μην έπαιζαν και το Argus… θα είχε ακόμη λιγότερο κόσμο #-o

Πραγματικά κρίμα, γιατί την προηγούμενη φορά που τους είδα στην Θεσσαλονίκη ήταν φοβεροί. Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω παρακολουθήσει.

Επίσης οι Wishbone Ash δεν είναι μόνο το Argus. Εχουν πλειάδα πολύ δυνατών αλμπουμ. Wishbone Four, There’s the Rub, Pilgrimage, No Smoke… και διάφορα άλλα.

Για Amon Amarth τι έχετε ακούσει? Το καλό που τους θέλω, 10 Νοέμβρη να είναι Ελλάδα μαζί με As I Lay Dying…

περσι ηταν να ερθουν οι hardcore superstar μαζι με firehouse αλλα ακυρωσαν λογω του καινουργιου αλμπουμ, φετος που κανουν περιοδεια τι γινεται ρε γαμωτο? θα τους φερει κανεις?

συμφωνω!!!αντε να ερθουν…

Καλα γενικως ο Danny δεν ειναι και ο πιο αξιοπιστος ανθρωπος στον κοσμο, αλλα μακαρι να ισχυει…

Θα ηταν πολυ ωραια συναυλια…

Λετε να ερθουν οι Wolves In The Throne Room την ερχομενη σεζον στην Αθηνα; Για να δουμε.

Ο Baz είναι πολύ ακριβός. Προσπάθησα στο παρελθόν να κάνω κάτι αλλά ζητούσε πολλά λεφτά…

Αν σ’αρέσουν οι Skid Row λέει, αλλά ρε παιδιά, μεταξύ μας, πόσοι θα πήγαιναν να τον δούν?

Οι κλασσικοί 200 (άντε 300) της Θεσσαλονίκης και άλλοι 300-400 της Αθήνας?

Δεν βγαίνει η συναυλία…

ξερει κανεις τπτ για αυτο? ακουστηκε τπτ η παπαριες?