wisheeees [-o<
Οι anathema στην Ελλάδα 7-8 Οκτωβρίου!
Two shows in Greece just confirmed for October - all the details are on the gig page http://www.anathema.ws/tour.cfm and tickets will be on sale in August.
Υπάρχει φήμη ή απλά (και δικαιολογημένα) καύλωσες;
Ενδιαφερον υπαρχει.
από CTS
Σημειώστε τις παρακάτω ημερομηνίες γιατί έρχονται ανακοινώσεις για όλα (σχεδόν) τα γούστα:
Δευ 19 Σεπτ
Πεμ 29 Σεπτ
Τρι 4 Οκτ
Κυρ 23 Οκτ
Σαβ 29 Οκτ
Τετ 9 Νοε
Τρι 22 Νοε
κ πιθανότητα να προστεθούν μερικές ακόμα ημερομηνίες μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.
Την κατσαμε8O
πες τι παραπάνω ξέρεις [B]τώρα[/B]
Getta Robo Pyramids with Nadja παρακαλω πολυ!
22 minutes ago · Like
CTS Productions τρομεροί κ απίστευτοι κ οι δύο!
13 minutes ago · Like
Apostolos Astaldo Pantazoglou Ανακοινώσεις πότε να περιμένουμε;;;
8 minutes ago · Like
Νίκος Τζιοβάννι Ντάλας πείτε ρε, να μαζεύουμε λεφτά.
4 minutes ago · Like
CTS Productions δε θα χρειαστεί γιατι οι τιμές θα ειναι πολύ χαμηλές. 6? εως 15?
about a minute ago · Like
Νίκος Τζιοβάννι Ντάλας !
about a minute ago · Like
βαριέμαι να εντιτάρω. αυτά τα σχόλια ακολούθησαν
Krisiun / [B]Immolation?[/B]
E?
E?
Eεε?
:roll:
Αυτο το ακουω κατι βδομαδες τωρα, αλλα η CTS δεν νομιζω να επεκτεινεται σε τοσο καφρικα μονοπατια. Προς το τελος του χρονου, προσωπικα, εχω ακουσει. Θα δουμε…
θα δούμε τίποτα στη Θεσσαλονίκη?
Δεν έχω ιδέα! Δε δουλεύω στην CTS
Oχι ακριβως φημη αλλα οχι και στανταρακι ακομα…
[B]Premonition 13 - Τον Νοεμβρη…[/B]
stay tuned…
^^ Πάμε ρε SLAM !
εχει ακουστει τπτ για ελλαδα για το τουρ Machine head - Bring me the horizon - Darkest Hour - Devildriver?
Ε τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να περάσουν όλοι αυτοί μαζί από το Ελλάντα;;
και αντιγράφω από το αρκετά αξιόπιστο other side του δημήτρη κανελλόπουλου
Πόσο πιθανό είναι να δούμε τους Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα στο πλαίσιο της επερχόμενης περιοδείας τους; Το ρωτάει -το εύχεται δηλαδή- και ο Αλέξανδρος με mail του:
Επειδή έχω φάει τα λυσσακά μου να βγάλω εισιτήριο για Νοέμβριο (που θα είμαι ήδη Αγγλία για 2 συναυλίες Carter - από τα παλιά :)) για Red Hot Chili Peppers, ακούς τίποτε για εδώ; Πχ ο “δικός” σου (λόγω ΑΕΚ το λέω), θα το τολμήσει (και λέω αυτόν γιατί μόνο η eleven φαίνεται να μπορεί να το δοκιμάσει, περισσότερο κι από τη didi, γιατί αν τους φέρει αυτή στη μαλακάσα θα χάσει αρκετό κόσμο); Ή να βγάλω να πάω να τους δω στο Sheffield;
Ο Αλέξανδρος με ενημέρωσε με επόμενο mail του πως έβγαλε ήδη εισιτήριο για το Σέφιλντ. Λέτε να αποδειχθεί παραπανίσιο; Λέτε η Didi να φροντίζει για εμάς πριν από εμάς (ναι, ναι, απίστευτο!);
Ρε λέτε;;:-k:-k8O
ειμαι θετικα σκεπτομενο ατομο οταν ενα γκρουπ αρχιζει περιοδεια για το ενδεχομενο να ερθει ελλαδα… οσο σκεφτομαι ομως οτι εξω θα παιζονται τα “welcome to my nightmare” κ “quadrophenia” κ λογικα θα δουμε μονο το πρωτο τρελενομαι… φερτε the who ρε, ποσο να ζητανε? δεν μαζευουν 20000?
can you see the real me? can ya, can ya?
:roll::roll::roll:
νεος δισκος για sebastian bach το σεπτεμβρη.frontiers records.το νεο videoclip βγηκε ηδη online.περιοδεια βλεπω στον οριζοντα,και βλεπω να γρεμιζεται το gagarin.αντε ρε επιτελους.να δουμε τι θα γινει.