Aμα θες μπορω να σου βρω 20.000 τ-σερτ, επειδη εχουν και ωραιο λογκο.
20.000 Ελληνες σε λαηβ τους, δυσκολα, δυστυχως.
Nταξ, αφου δεν ανασταινεται ο Keith, βεβαια, δεν μπορω να πω οτι πολυσκαω.
Aμα θες μπορω να σου βρω 20.000 τ-σερτ, επειδη εχουν και ωραιο λογκο.
20.000 Ελληνες σε λαηβ τους, δυσκολα, δυστυχως.
Nταξ, αφου δεν ανασταινεται ο Keith, βεβαια, δεν μπορω να πω οτι πολυσκαω.
Το ακουσε και ενας φιλος οτι ψηνεται για Sebastian Bach, τωρα αν δεν ανακοινωθει κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος…
ερχονται scorpions… οχι Αθηνα ομως
τo λεει στο fb του ο Αραβιδης
[SPOILER]Πλατυκαμπο Λαρισας. Πλατυκαμπο Λαρισας. Πλατυκαμπο Λαρισας. Πλατυκαμπο Λαρισας. Πλατυκαμπο Λαρισας. Πλατυκαμπο Λαρισας. :p:p[/SPOILER]
:!::!::!: 8O Επειδη δεν εχω facebook,μπορεις να γραψεις τι λεει ακριβως?
Επιβεβαιωμενο για φεστιβαλ του 2012 που γινεται εδω και μερικα χρονια στην χωρα μας. Δεν ξερω αν σας παει στο μυαλο…ισως και οχι. Διοτι καποιοι μπορει να πιστευουν οτι δεν θα ερθουν ποτε στο Ελλαντα.:-#:-#:-#:-#:–
Αλλα απο οτι φαινεται του χρονου θα ειναι εδω εκτος απροοπτου και καταστασεων απο δακτυλο σκοτεινων επιγειων δυναμεων.Τι ειπα τωρα, οτι να ναι…Λοιπον οποιος θελει ας κοιταξει παρακατω. Υποψιν εγω δεν ξερω τιποτα. Δεν με ειδατε δεν με ακουσατε.χαχαχα :–:--:–
[SPOILER]S[/SPOILER]
[SPOILER]O[/SPOILER]
[SPOILER]A[/SPOILER]
[SPOILER]D[/SPOILER]
Τι φωτιες μας αναβεις ρε zep Πεμτη βραδυ…8O8O.Αντε αμα λενε αληθεια οι δακτυλιοι σκοτεινων δυναμεων θα καει το χωραφι…(Γιατι δν μπορει και τα 2 μεγαλα φεστιβαλ στο χωραφι γινονται…)Αντε και στην Σαλονικα στο 2310 <<φεστιβαλ>>…
εεεεε ναι ρε. Αυτό το λέω εδώ και καιρό. Έχουν ήδη κανονισμένα με didi
απλά δεν τους έβγαιναν οι ημερομηνίες για φέτος
Sorry ρε Astaldo. Δεν ηξερα οτι ειχες πει κατι. Εχω να μπω και να γραψω εδω και πολυ καιρο λογω εργασιας κλπ. Μολις πριν απο μερικες μερες μου το ειπαν επιβεβαιωμενα και καπου ηθελα να την ριξω την μπομπα.:lol::lol::lol:
Όχι ρε δε λέω τπτ σιγά μην διεκδικήσω και αποκλειστικότητα αχχααχαχαχ
Απλά να πω και γω πως επιβαιβεώνω τα λεγόμενά σου από πρώην εργαζόμενο της didi
Στην υγεια μας τοτε ρε Astaldo…:drunk: Ασπρο πατο!!!
χαχαχαχα έτσι!!!
Στη Σαλόνικα ίσως το 2310 μ.Χ να διοργανωθεί σοβαρό φεστιβάλ.
15χρονος εφηβος στα βριλησσια εισηχθη στην εντατικη,υστερα απο καρδιακο επεισοδειο.οι γονεις του αναφερουν πως λιγο πριν καταρευσει,ακουγονταν κραυγες ενθουσιασμου απο το δωματιο του.
Πολυ σωστος…Εννοειται πως εκανα πλακα.:p.Που τετοια μεγαλεια(αν και με τους Judas δν μας κακοπεσε)…Οπως και να εχει αν βολεψουν και οι ημερομηνιες θα ειμαστε εκει…
αντε ρε … και εγώ νόμιζα πως ανακοινώθηκαν [B]RUSH[/B] …
μην παίζετε με τον πόνο μας
Ax φιλαρακι αυτος ειναι αλλος δικος μου πονος. Το βλεπεις και απο το avatar μου. Καταλαβα τσιμπησες επειδη τα spoiler ηταν 4.χαχαχα. Που τετοια τυχη ρε φιλαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Ετομαζομαι τωρα να βαλω και το DVD snakes and arrow live. Ετσι για να μου φυγει λιγο το μερακι
ταχυπαλμία
Τα 3 ονοματα που θα παιζουν και θα ειναι διαρκως στις φημες θα ειναι SOAD/RHCP/GNR
Δεν νομιζω οτι θα εχει νοημα να λεμε συνεχεια για αυτα…Θεωρητικα και για τους 3 , απο εδω και απο εκει, εχουμε ακουσει οτι θα ερθουν…αλλα μεχρι να γινει αυτο , ας επικεντρωθουμε καλυτερα στις “φημες” για πιο κοντινα πραγματα:)