Ποιός έχει πληροφορίες για Crimson Glory Ελλάδα σε λίγους μήνες?
Ισχύει?
Τι?? Ποιος τα λεει αυτα??? 8O
Κάπου είχα διαβάσει ότι γίνονται προσπάθειες. Θα ρωτήσω τον τραγουδιστή. Αν απαντήσει και ξέρει έχει καλώς!
παίζει τίποτα για House of Lords ?
Κι εγώ έχω ακούσει για προσπάθειες κλπ, αλλά δε λέω περισσότερα γιατί μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα …
Τελικά ο Αραβίδης για Roth μιλούσε λέει!
ΓΙΑ ROTH ΛΕΜΕ!!!
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;;;;
Uli Jon Roth?
Uli Jon f’cking Roth!!!
Ωραια!!!
ΤΙποτα για Warrant, House of Lords, … Mr Big ?
τα 2 πρώτα no idea. Mr Big όπου και να ρώτησα δεν πήρα καμιά έστω ενθαρρυντική απάντηση
…κοινώς τον πούλο…
Για House of Lords είδα ότι βγαίνουν το φθινόπωρο σε τουρ κ έλεγα μηπως…
Νοέμβρη βγαίνουν και οι Lacuna Coil στην Αγγλία. Καλό θα ήταν να τους βλέπαμε και από τα μέρη μας.
Τι SOAD ρε μαλακες!!! 8O8O8O
αντε μακαρι! για RHCP το ενστικτο μου λεει οτι θα ερθουν. οχι δεν εχω πηγες. μονο ενστικτο! ελπιζω ο κοντος να μας την κανει τη χαρη δηλαδη… τωρα για GNR ακουγοταν ηδη απο φετος το καλοκαιρι.
πειτε οτι κανετε πλακα8O
Για Crimson Glory (που είχαν πετυχημένη εμφάνιση στο ΚΙΤ φέτος) ξέρω ότι γίνονται προσπάθειες να έρθουν. Αν θα ευδοκιμήσει…θα δούμε.
Λοιπόν ορίστε και η απάντηση του τραγουδιάρη των Crimson
Nothing to speak of now. Will know more very soon. thx
Δε ξέρω για σας αλλά εμένα μου φαίνεται αρκετά αισιόδοξο!!!
Επίσης από συνέντευξη που έδωσε στο rockoverdose:
? What?s your opinion about Greece and Greek people?
Todd: I?ve never traveled to Greece before. I can say that Crimson Glory has a huge fan base in Greece, and they are perhaps some of the most devoted fans in the world. Many many fans from Greece have welcomed me with open arms, and it is really the fans that determine how great I am and how I am accepted. Fans make the artist the star, they buy our stuff, they show up at concerts, they will be with you until the end. We are all looking forward to touring Greece and putting on a great performance for these wonderful people.
Ποιός είναι ο κοντός ; :-k
(απορίες που τις έχω ώρες ώρες…)
Φαντάζομαι εννοεί τον Ντέμη από Eleven Concerts.
Δευτέρα η ανακοίνωση για Ροθ.
Επίσης Δευτέρα ο Frank Turner ανακοινώνει για Ευρώπη… ελπίζω να είμαστε μέσα όπως μου είχε πει πριν κάποιο καιρό…