‘‘Ενας παλιος γνωριμος’’ εγραφε το αρθρο και υπεθεσα οτι μιλαει για σολο καλλιτεχνη. Δεν ηξερα για reunion
Και παλι ομως, ελπιζω να μην εννοει madrugada
Οι Manowar θα σκασουν κ δυστυχως θα βαρεθουμε να ακουμε τα ιδια κ τα ιδια
Δυστυχώς τους…ΣΛΕΪΑΑΑΑ δεν προλαβαίνεις να τους δεις πλέον
Φέρτε κουβάδες με baby oil τώρα να γίνουμε λέμε ️:crossed_swords:️:chains:️:chains:️
Θα έρθουν οι βασιλιάδες του μετάλλου να σκοτώσουν με δύναμη με γάντια από μέταλλο και ρόδες φωτιάς;
παίζει να ρίξουμε λίγη ζάχαρη πάνω μας κ να έρθουμε το Σάββατο;;;
Ολικη αντεπιθεση το Release !!Αντε να δουμε και ο didis.
Ναι ρε γαμώτο, λέγαμε έβγαλε μαρούλι με Maiden να το σπρώξει και σε τίποτα καλό!
Ένα ήταν το καλό και δεν το έσπρωξε εκεί.
Ποιο ήταν το καλό ?
Metallica Ghost
Metallica εννοεί βρε.
Εγώ το έχω χωνέψει για Metallica, αλλά δε θέλω καθόλου Manowar νισάφι με την καλτίλα για μια πεθαμένη μπάντα. Έξω έχει Tool, Slipknot, Slayer (που δισκογραφούν ακόμα αξιοπρεπώς) και πόσα άλλα…
Και γω θέλω King Diamond αλλά θα πάμε και θα παίζουμε μπάλα στο χωράφι.
Φέρνω μπάλα εγώ για να μη με βάλετε τέρμα
Κι εγώ θέλω να παίξω μπάλα στο χωράφι, αλλά άμα έχει μανογουαα, θα πάρω τα σπαθιά μου και τις προβιές μου και όποιον πάρει ο θωροντιν…
Ενώ οι Manowar στο χωράφι τι θα μαζέψουν ας πούμε;
Δεν υπαρχει πεθαμενη μουσικη ρε Ακεφαλε με ολο το συμπαθειο. Η καλη μουσικη ειναι καλη μουσικη. Δεν ειναι οτι βλεπεις αυτες τις μπαντες καθε χρονο. Και ειναι και ενα σπεσιαλ σκηνικο και σιγουρα θα χει και αρκετο κοσμο. Τωρα δεν σ αρεσουν εσενα παω πασο, αλλα εγω πχ και μερικες χιλιαδες ακομα ανθρωποι προτιμαμε να δουμε λαιβ το Mountains η το Secret of Steel απο οποιοδηποτε ασμα βγαλανε οι Σλιπνοτ απο την αρχη μεχρι και την συνεχεια της καριερας τους H προσελευση Θα κριθει φυσικα και απο τα σαπορτ. Καμια απο ολες αυτες τις μπαντες τυπου Slipnot, Slayer, Manowar, Tool ktl δεν γεμιζει ουτως η αλλως μονη χωρους φεστιβαλικους στην Ελλαδα. Πανω κατω στα ιδια νουμερα κυμαινονται ολοι αυτοι νομιζω.
Εξαρταται αμα η μπαλα ειναι απο κολoκυθα…
Εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Μεγάλη μπάντα οι Manowar όλοι οι δίσκοι τους μέχρι το triumph είναι σούπερ.
Σίγουρα μετά τους Metallica και maiden είναι οι μοναδικοί που θα φέρουν πολύ κόσμο στο χωράφι σωστά κινείται άμα κινείται προς τα κει ή didi…
Ποιος είπε ότι είναι πεθαμένη μπάντα οι Manowar? Λοιπόν οι Manowar παίζουν φέτος headliners στο Hellfest πάνω από τους Ghost που είναι δεύτερο όνομα. Τρίτο όνομα οι Helloween.
- Manowar
- Ghost
- Helloween