Φημες για συναυλιες #2

το παραπανω πακετακι αν ερθει εδω εγω προσωπικα θα ειμαι ευχαριστημενος

1 Like

'Αμα έρθουν οι Manowar δεν θα τους φέρει ο didis, just saying. Μεχρι στιγμής το release του έχει βάλει τα γυαλιά.

1 Like

@bostonflesh Που είδες ότι παίζουν οι helloween και οι ghost στο hellfest? :stuck_out_tongue:

Αφού οι Metallica ήθελαν γήπεδο και το ΟΑΚΑ ο λωρης δεν θα το νοίκιαζε ποτέ και καλά θα έκανε διότι θα έμπαινε μέσα , γνώμη μου, πως θα έφερνε τους Metallica ? Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα είτε manowar είτε slipknot το ίδιο αδιάφορα μου είναι. Ας φέρει καλύτερα Slayer και 4-5 μεσαίες μπάντες ίδιου στυλ να μαζέψει αξιοπρεπή κόσμο στο χωράφι διότι ούτε με manowar ούτε με slipknot θα μαζέψει τίποτα.

1 Like

edit: Όπα σορυ είναι fake to συγκεκριμένο!

1 Like

xaxaxax το filename από μόνο του λέει FAKE

hellfest-2019-fake.jpg

2 Likes

:smiley:

ozzy-airbourne-toto θα ηταν τριπλετα φωτια για rockwave :wink:

ακριβός και είχε 7 όταν ήρθε. πολυ ακριβοί ως προς δυνητικό αριθμο που θα τραβάγανε, τότο είχαν 3.000 όταν ήρθαν. τπτ Helloween - King Diamond (ελπίζω)

μολις ανεβηκε στη σελιδα των manowar το ακουλουθο…

26 years ago today, #MANOWAR - for the first time ever - performed in #Greece, the land of the legends that inspired the over 28 minutes long ‘Achilles, Agony and Ecstasy in Eight Parts’ on #TheTriumphOfSteel. The show at the Peace and Friendship Stadium in Athens and the untamed passion of our Greek Manowarriors will forever hold a special place in #ManowarHistory.

τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ?

4 Likes

Παραλιακα θα παιξουν οι Μanowar, οχι στο ντιντοχωραφο

Δε νομιζω οτι το προβλημα του ηταν το ΟΑΚΑ. Αλλωστε για τους Πυξ Λαξ, μια χαρα το εχει νοικιασει. Το προβλημα του θεωρω πως ειναι το μεγαλο ανοιγμα που θα επρεπε να κανει, γιατι η περιοδεια των Μεταλλικα μαλλον ειναι ακομα πολυ ακριβη. Το 2020 που θα ειναι στον τεταρτο χρονο, ισως εχει πεσει. Ενα αλλο προβλημα, αξεπεραστο κατ’ εμε, ειναι οτι το πιο κοντινο μερος που φτανουν ειναι το Βουκουρεστι. Χωρις καμια Σοφια η’ Κωνσταντινουπολη, δεν υπηρχε περιπτωση να ερθει Αθηνα το σοου

Άλλο Πυξ λαξ για μια φορά, διότι το επιχείρησαν και δεύτερη και πάτωσαν , και άλλο Metallica. Γιατί να είναι τόσος ακριβή, για τα στάνταρ τους εννοώ , η περιοδεία των Metallica, αυτή την στιγμή περιοδεύουν στις Η.Π.Α σε αρένες των 15-17.000 ατόμων. Το ΟΑΚΑ είναι πολύ για τους Metallica και δεν προκειτε ποτέ να τους δούμε εκεί. Αν κάνουν περιοδεία κατάλληλη για χωράφι…

Το πιο πιθανο, 14/06 Πλατεια Νερου οι Manowar…

1 Like

Μetallica νομίζω ήταν συνδιασμός των εισιτηρίων του 100αρικου και όπως πάει η περιοδεία θα τους έδωσαν κανένα 15Αυγουστο date και λέει ο didis αστο καλύτερα…Μία μέρα με slayer trivium δεν θα με χαλούσε καθόλου…Αν παίξει δυνατά ο didis φετος ίσως περιμένει τπτ coldplay(που φήμες είναι οτι θα παιξουν φεστιβάλ πιο 2οκλασσατα αρα θα ειναι σχετικά φθηνοί)ή greenday…αλλά γενικά μας βλέπω με Μποφίλιου και να το ρίχνει στο ότι το 19 ειναι χρονιά εκλογών και αβεβαιότητας…Αν πέσει ο φόρος στο 6% όμως και δεν κάνει τπτ θα είναι κρίμα.

Επίσης πλέον ασχολείται ενεργά και η κόρη του γι αυτό και τα χωσίματα σε arctic monkeys κτλπ

Τις υπόλοιπες μέρες ας φέρει ότι θέλει. Εμείς θέλουμε μια μέρα σκληρού ήχου!!! Ντιντι άντε αγορίνα Μου,κανε μια μέρα για να βάλουμε πανοπλίες,πάρε μας τα λεφτά ξανά,σε παρακαλάμε ρε μλκ να μας ξεπαραδιασεις :grin::grin:

2 Likes

Fake ξεφεηκ τελικα οντως ειναι χεντλαινερς στο Hellfest oι Manowar.
Γενικα εδω εχει φαει πολυ κοσμο η σταματουκοκληρονομια :stuck_out_tongue:

https://www.hellfest.fr/line-up/

Σταματουκο εννοείς? :stuck_out_tongue:

χαχα ναι. Το τυφλο παθος με κανε προς στιγμην δυσλεκτικο :stuck_out_tongue:
Και τον ηξερα τον ερμο. Ηταν και φαν

Αυτή την εβδομάδα θα ανακοινώσουν και άλλες ημερομηνίες (Madrugada)