Φημες για συναυλιες #2

Madrugada στο Eject! Ο Λώρης ή θα φέρει κάτι καλό με καθυστέρηση, ή θα πάει άπατο φέτος το Rockwave

2 Likes

Tesseract για Απρίλη

Για λέγε καμιά λεπτομέρεια.

Ανεβασε το Ejekt στορι τα λόγια από το Majesty και είχαν πει ότι σήμερα θα κάνουν ανακοίνωση.

2 Likes

WAIT WAT.

Γενικά, υπάρχουν πολλά καλά πράγματα στον ορίζοντα, αλλά υπάρχουν και δυο βασικοί παράμετροι. Πρώτον, αν δεν πέσουν οι τελικές τζίφρες καλύτερα να μην λέγεται τίποτα και δεύτερον όταν σου εμπιστεύονται κάτι, δεν βλέπω το νόημα του να το αφήνεις υπονοούμενα ή να το λες εμμέσως.

Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι ο κόσμος που μάζεψαν οι Maiden ίσως λειτουργήσει ως παράγοντας να στροφή εκ νέου προς πιο hard rock/metal κοινό το επερχόμενο καλοκαίρι.

Για σήμερα, να έχετε κάποιοι τα σπαθιά σας έτοιμα προς χρήση. :wink:

6 Likes

ανακοίνωση Manowar?

πόση ακόμα χαρά (η πρώτη ήταν το lineup του Hellfest)

Αναφέρεσαι σε αυτο που εγραψα η μιλάς γενικοτερα? Γιατι το θεμα ειναι “φημες” για συναυλίες…δεν νομίζω να εγραψα κατι που δεν πρέπει εδω μεσα

Ούτε καν! Πολύ καλά έκανες! (και μακάρι να έρθουν οι TesseracT - δεν έχω ακούσει τίποτα και μου φαίνεται και δύσκολο).

Εγώ αναφερόμουν κυρίως στο γιατί δεν μπορώ ή/και δεν θέλω να αναπαράγω φήμες ή πληροφορίες, που έρχονται “από μέσα προς τα έξω”.

1 Like

Προφανώς και ισχύει αυτό που λές και συμφωνούμε…Από την άλλη, υπεύθυνα άτομα είμαστε οπότε καλό θα ήταν να καταλάβουμε απο μόνοι μας, ότι το θέμα αυτό γιαυτό λέγεται “φήμες για συναυλίες”…Όταν ανακοινώνεται επίσημα μια συναυλία απ’όσο γνωρίζω τόσο καιρό που μπαίνω στο rocking.gr και στο φόρουμ, ανοίγει ξεχωριστό θέμα…Οπότε το να πεις εδώ κάτι που όντως έμαθες από έγκυρη πηγή (όπως το θεωρεί ο καθένας και αυτό) και ξαφνικά κάτι να χαλάσει στο deal ή να στραβώσει κάτι άλλο, δεν σημαίνει ότι έκανες λάθος ή δεν έπρεπε να το γράψεις για να μην το δει ο κόσμος και το βγάλει πάρα έξω…εγώ προσωπικά μπαίνω σε αυτό το θέμα, για αυτόν το λόγο περισσότερο…να δω μπας και βγει καμιά φήμη ότι έρχεται καμιά μπαντάρα που θέλω να δω, και μετά αναμένω official ανακοινώσεις…
Παρεπιπτόντως, είναι η δεύτερη φορά που γράφω κάτι εδώ, η πρώτη ήταν όταν έιχα γράψει ότι θα έρθει ο Devin Townsend…και ήρθε

1 Like

Ξαναλέω, καλά κάνεις. Αλλά, εγώ μιλάω από άλλο ρόλο και μερικές φορές υπάρχει άλλη επικοινωνία με τις εταιρείας που διοργανώνουν συναυλίες.

Roger that…
Αν έχεις άλλο ρόλο , και άλλη επικοινωνία με τις εταιρείες, μπορείς να τους πες να φέρουν τους Haken & τους Persefone? :slight_smile:
Αστειεύομαι προφανώς…

Για Haken υπήρξαν συζητήσεις και η άποψή μου ήταν να μην κάνουν το βήμα να τους φέρουν, τουλάχιστον όχι μόνους τους. Άντε να είχαν λίγο περισσότερο κόσμο από τους Threshold οι οποίοι έκοψαν κάτω από 200 εισιτήρια. Και οικονομικά δεν βγαίνει και για την μπάντα θα ήταν κάπως απογοητευτικό.

Και στο λέω αυτό, αφού στο πλαίσιο της συνέντευξης που έκανα με την μπάντα, μπορώ να πω ότι πραγματικά θέλουν να έρθουν.

Αλλά χρειάζεται και λίγος ρεαλισμός…

1 Like

Είναι κρίμα, μόνο και μόνο να το διαβάζω σαν statement, ότι οι Haken (που ειναι στα ντουζένια τους κιολας αυτη τη στιγμη) να μην μπορούν να μαζέψουν κόσμο…
Αλλά τελοσπάντων, έτσι είναι η φάση στην Ελλάδα μάλλον…εννοώντας, ότι για κάποιο μαγικό λόγο οι φρέσκες μπαντάρες δεν μαζεύουν τον κόσμο που μαζεύουν οι παλιότερες (που μπορεί να έχουν να βγάλουν και νέο δίσκο 10+ χρόνια)…

βρε σεις εδώ ακονίζουμε σπαθιά κι εσύ μου συζητάτε άλλα;:grinning::grin:

1 Like

XAXA, σωστά, λάδωμα κ πέτσωμα…

1 Like

Τελικα οχι Ejekt οι Madrugada

6 Likes

the world has it a drum an we hidden pride.

1 Like

ίδια εταιρία, ξεχωριστή συναυλία. Λογικό από τη μία, κρίμα γιατι με 50 εουρος θα βλεπαμε και αυτους και cure. αχαχαχα