Καρδούλες σε όλο το thread, από τα λίγα που έχουν αυτή την εποχή πλάκα κι ενδιαφέρον.
Disturbed τι φάση, “bro metal”; Άκουσα καναδυο κομμάτια και, όπως το περίμενα, δε μου είπαν τίποτα.
Πάντως κι εγώ συμφωνώ με τη γενική επισήμανση ότι είναι καλύτερο και για το διοργανωτή και κυρίως για τον κόσμο να γίνει κάποια “ομαδοποίηση”, αλλά προφανώς δεν ταιριάζουν οι ημερομηνίες. Clutch θα ταίριαζαν με Alice in Chains, αλλά … Manowar με Disturbed; No fucking way
White Agreement είδα πέρσι τέτοιο καιρό στο Piraeus Academy. Δεν μου άρεσε η συναυλία. Μην με ρωτήστε πώς και γιατί, απλά δεν μου άρεσε. Πάντως είχαν γράψει 5-6 πολύ ωραία τραγούδια κάπου-κάπως-κάποτε.
Τώρα για να ήμουν ευτυχισμένος θα ήθελα να σκάσει και μία τελευταία βόμβα τύπου Ghost. Σύμφωνα με όσα γιναν τις τελευταίες βδομάδες πιστέυω ανέτα οτί ο Release θα του έβαζε μια μερα headliners και ίσως το ψάξε κιολας. Αλλα περιοδεύουν με metallica οπότε… πούλο
Πάντως αυτό που αποσύρει κάποιος το σχόλιό του και του βάζουν καρδούλα, δεν μου φαίνεται καθόλου παράδοξο. Θα έπρεπε να ενθαρρύνουμε και άλλους στην κατεύθυνση αυτή!