Φημες για συναυλιες #2

Καλά για Release μιλάμε . Πρώτο και καλύτερο θα είναι αν ποτέ έρθουν … Είχαμε Clutch headliners και AiC πέρυσι που είναι 2ο ή 3ο ανάλογα το φεστιβάλ

Και μάλιστα μου αρέσει αυτό το στυλ του Release . Δεν τα βλέπαμε που δεν τα βλέπαμε και είναι και αγαπημένα ονόματα , ας έρθουν σαν headliners . Είναι ωραίο να φέρνεις τα 2α και 3α ονόματα των μεγάλων φεστιβάλ εφόσον δεν μπορείς να φέρεις τα πρώτα που είναι απόλυτα σεβαστό για το μέγεθος του Release

3 Likes

Alice Cooper είναι σίγουρος τα άλλα παίζονται.

@Rebel δεν με χαλάει ίσα ίσα. Κέρδος να χουν οι άνθρωποι κέρδισαν τον σεβασμό μου και τα λεφτά μου

7 Likes

Καλοκαιρινούς faith no more δίπλα στη θάλασσα θελουμε…

4 Likes

Κανέναν σκαουτερ δεν έχουμε για release?Κανέναν να έχει γνωστό που ο αδερφός του γαμπρού του πηγαίνει καφέδες στα γραφεία και έχει στανταρακι?Παλιότερα νομίζω οτι ακουγόταν πιο πολύ ονόματα και ας πέφτανε έξω,άπλα για τον χαβαλέ

8 Likes

Θες να σε φτιάξω?? Λοιπόν ετοιμάσου για τούμπανο βραδιά με wish upon a star, lagwagon και headliners bad religion… Υποχρεωτικά για να μπεις θα πρέπει να έχεις skate…

Bad religion?που τους θυμήθηκαν?έχουν να βγάλουν καλό άλμπουμ απτό 92.Αν έχει πάνω απο 25 εισιτήριο δεν πάω.Και ο ήχος εκεί που παίζουν είναι σκατά.Και για skate φέραν πέρσι fu manchu που έχουν εξωφύλλο με skate,πάλι τα ίδια?

Τέτοια θέλω να βλέπω :joy:

1 Like

Ναιιιιι, ειδικά όταν σκάει καμία ξεπεσμενη μπάντα όπως οι Muse με εξοπλισμό για Wembley και εισιτήριο 75 ευρώ, να πέφτει η γκρίνια η ατόφια…

1 Like

Μπα μετά το πρώτο ντεμο ξεπουλήθηκαν… ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα ρεεε

2 Likes

Μόνο οι trivium έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο, να ξεπουληθουν από το πρώτο demo :rofl:

Έστω κάποιον με ισχυρή ενόραση. :stuck_out_tongue:

1 Like

ΜΑΛΙΣΤΑ. Ωραια τα λετε για bad religion κτλ αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα γ@μημενο ΚΑΝΟΝΙΚΟ Metal festival θα εχουμε ρε πστ μου ?

Bad Religion παιζει οντως;;;

Κανονικό μεταλ φεστιβάλ δεν νομίζω να χαμε ποτέ

Το ένα τριγωνάκι ανοίκει στους Slipknot, οι οποίοι θα είναι και απο τους πρωτους που θα ανακοινωθουν…

7 Likes

Κάποια rockwave σαφως και ηταν κανονικα μεταλ φεστιβάλ έστω μινιατούρες. Αυτά τα καινουρια ειναι για γέλια,

1 Like

Βασικά όχι αλλά δες τι ωραία ξεκινάει μια φήμη από το τίποτα :rofl:

3 Likes

Νομίζω ο φίλος όταν λέει κανονικό μεταλ φεστιβάλ εννοεί ΜΕΤΑΛ φεστιβάλ. Σαφώς και κάποια rw ήταν μεταλ αλλά σε γενικές δεν είναι αμιγώς μεταλ φεστιβάλ

@LesAnTz ορίστε γτ είναι καλύτερα να περιμένουμε τα επίσημα. Γτ βγαίνουν φήμες απ το τίποτα😂

Θα πω κάποια χωρίς να είναι σίγουρα… Slipknot,Volbeat,Korn,Faith No More, Alice Cooper, Mercyful Fate… Καλή χρονιά να έχουμε!

3 Likes

^εκτός από Alice Cooper δεν τσιμπάω.

Επειδή οι manowar πέρσι ήταν ένα στοίχημα που κερδηθηκε απτο release έχω μια αμυδρή ελπίδα για Kiss.

1 Like

Και γω κρυφοελπιζω ακόμα για kiss η αλήθεια είναι

Ωραία, πολυ οικονομικά βλέπω να την βγάζω το καλοκαιρι αν μιλαμε για τετοια ονοματα.