Φημες για συναυλιες #2

και μακάρι να μείνουν για πάντα σε διάλειμμα :face_with_monocle:

5 Likes

Να ζούσαμε Spawn Again ζωντανά στην ελλάδα κι ας ήμασταν πέντε από κάτω να χτυπιόμαστε και να νιώθουμε στιχάρες.

Το release, με βάση την ανακοίνωση/αφίσα του.

Τον Ιανουάριο γενικά είπανε όχι μόλις μπει ο χρόνος. Λογικά από βδομάδα θα αρχίσουν τις ανακοινώσεις

1 Like

Και πριν να ξεχάσω οτι η ωρα είχε παει 9 που ειχα ενα ραντεβού. ξαφνικά βρίσκω στο δρόμο μια τσάντα και μέσα είχε ενα κολιέ.Ηταν σίγουρα οι πέτρες κάποιο είδος διαμαντιού. Και μεσα στο σκοτάδι που ητανε το πήρα και εξαφανίστηκα.

4 Likes

Ε, καλά, φως φανάρι είναι. Έρχονται οι Carcass!

1 Like

Τρέλανε μας γτχμ!!!

1 Like

Ο γέροντας κ οι γρίφοι του

9 > 9 Γενάρη ?
Randevous ? (Craig David ? Alpha Blondie ? Turbonegro ? Tygers ?)
Diamond > Mercyful ?
In the dark > BMTH ? Camila Cabello ?
Ο cooper που ολοι λένε πως είναι κλεισμένος, δεν είναι σε κάποιο κλού ή απλά εχώ φάει σκάλωμα εγώ?

Οε οε οε οε!!! Οε οε οε!!!

1 Like

Κούπερ, Σλιπνοτ και Mercyful ακουγονται πως είναι σιγουρακια. Έτσι μαθαίνω εγώ τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά το δίνω ένα 70%

3 Likes

μακαρι,ειναι μεγαλη η διψα για Mercyfulllllllllllllllllllll

1 Like

Cabello, μη βάρας, δεν είμαι fan απλά είχα ακούσει το κομμάτι.

@osfp7. Τα ίδια ακούω, αλλα να τα δούμε στην πράξη είναι το θέμα.

Χαχαχαχα παρεξήγησις, εγώ απλά πανηγυριζω στην ιδέα…

Πλάκα πλάκα έπαθα σοκ καταλαθος είχα ανοιχτά τηλεόραση και είδα ότι έρχεται για λαιβ ο Μαλούμα!!! Ο Μα λού μα!!

Γι αυτό λέω τι ακούγεται και όχι θα ρθει ο ένας και ο άλλος. Υπομονή σε μερικές μέρες θα τα μάθουμε ολα

Καμιά ημερομηνία ακούγεται;

Παντως ειδα και ενα ονειρο χτες. Βρηκα στο βουνο εναν, ματωμένο αετο.μαλλον κάποιος ασυνείδητος κυνηγός το χτύπησε.τον μαζεύω και του λεω, μονο ανέπνεε τπτ αλλο. Ακομα δεν ειναι σίγουρο οτι εζησε. Πιστευω πως ναι.

1 Like

blood eagle-Amon Amarth

1 Like

Just Breathe - Pearl Jam τ ε λ ο ς

3 Likes

To ματωμένο του Μπετόβεν + Eagles ?