Εμπιστη πηγη μου ανεφερε οτι με τους Pearl Jam οι διαπραγματευσεις ειχαν ξεκινησει απο καλοκαιρι, αλλα τα τυπακια ζητησαν εν τελει ενα ποσο κοντα στα 2 μυρια…
Με τετοιο ποσo φερνεις metallica η ακομα και gnr…
Δεν ειναι σποντα. Νομιζω οτι δυσκολα θα δωσει αυτα τα χρηματα καποιος διοργανωτης για να φερει τον οποιοδηποτε.
Δεν νομιζω να ισχύει κάτι τετοιο
Aν δεν ισχυε, δεν θα ειχε το φτηνοτερο εισιτηριο σε Πολωνια και Ουγγαρια 79 κ 78 ευρω αντιστοιχα κ χωρις το καπελο του νετ…Γενικα νομιζω οι συγκεκριμενοι φαινεται να ζητανε αρκετα σε συναυλιες τους.
Αν δεν με απατα η μνημη μου και το 2006 στο κλειστο ειχε ακουστει οτι ειχε μπει μεσα η διοργανωση με 52 ευρα εισιτηριο κ πρπ 12000 κοσμο.
To venue στη φρανκφούρτη χωραει 13.500 κόσμο. Με 110 ε το εισιτήριο μαζευεται γυρω στο 1μιση εκατ. ευρω. Μαυτά πρέπεινα πληρωσουν τη μπάντα, τους φορους, το venue και οτι αλλο πρεπει να πληρωσουν τελοσπαντων. Αρα συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα το live της φρανκφουρτης ειναι ηδη μεσα.
Της βουδαπεστης χωραει 16.000 κοσμο με 100 ευρω μεσο ορο. Κι αυτο μέσα. Δεν γινεται.
Στην Ελλάδα παντως δεν μαζέυπουν τοσο κοσμο οι PJ όσο οι Metallica… εκτος αν πέσει τόσο hype αλλά δε νομίζω. Πάντα ως χωραμε κλάναμε αυτην την σκηνή
Μέσα δεν μπαίνουν γιατί ξεχνάμε ένα μεγάλο παράγοντα ο οποίος ονομάζεται μέγας χορηγός για event τέτοιου βεληνεκούς.
Αυτό που έγραψα παραπάνω για εδώ είναι έγκυρο… Κ είναι δύσκολο οι συγκεκριμένοι με 80€ εισιτήριο εδώ να έχουν πάνω από 10000 κόσμο…Μπάντες τέτοιου βεληνεκούς προτιμούν να ζητήσουν λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να παίξουν σε μια γεμάτη αρένα παρά να έρθουν κ να κάνουν αγγαρεία…όσο οξύμωρο κ αν διαβάζεται αυτό που γράφω έτσι πάει. Τουλάχιστον για χώρες όπως η Ελλάδα. Στην Αγγλία κ τσάμπα να τους έλεγες ίσως κ να παιζανε
Pearl Jam, μικρο κοινό στην Ελλάδα για τετοια νούμερα, ως προς την αμοιβή. Όση διαφήμιση και να πεσει δεν θα τραβήξουν, γνωμη μου. Δεν ξερω σε τι χώρους παιζουν, ποιο ευκολο θα μου φαινοταν για faith no more π.χ που παιζουν (πλην φεστιβάλ) σε σχετικα μικρούς χώρους στην Ευρώπη των 4-5.000 ατόμων.
Τι Pearl Jam στην Ελλάδα ρε παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση, για πολλούς λόγους.
Μπορείς να μας αναφέρεις έναν ως παράδειγμα;
Μικρό κοινό σε σχέση με την αμοιβή τους είναι ο βασικός λόγος.
το κλειστο του οακα παντως το 2006, ηταν καταμεστο στους pj
Ειχε αρκετο κόσμο (12-13000?) αλλα οχι κατάμεστο. Ηταν και το μονο που δεν ηταν sold out στην περιοδεία τους τοτε, κάτι που μαλλον κανει κακή εντύπωση στους μανατζαρέους (τους).
Το πανω μερος του οακα ηταν σχεδον αδειο
Αυτο ακριβως.
Πάντως αξίζει μπράβο στο release ότι κ αν ανακοινώσει (που θα ναι καλό πιστεύω) γιατί δούλεψε αθόρυβα και με χαμηλά την μπαλα σε αντίθεση με κάτι άλλους που μιλούσαν για επετειακό φεστιβάλ και το teasαραν για κάνα μήνα με παχιά λόγια έχοντας ανακοινώσει τελικά μόνο τους τελειωμένους Deep Purple (Τόνους σεβασμού αλλά πλέον είναι αλήθεια μην τα ξαναλέμε)
Συμφωνώ 101%.
Μου αρέσει που εγώ περίμενα φεστιβαλαρα στην Κατερίνη!
Εγώ πάντως που πήγα pearl jam στη Μπολόνια το 2018 δε θα έλεγα ότι ήταν και φισκα το γήπεδο. Πιστεύω ότι κι εδώ αν έκαναν live το καλοκαίρι θα μάζευαν πάνω κάτω τα ίδια, μη ξεχνάμε ότι πλέον έχουμε και πολλούς τουρίστες και σίγουρα θα βοηθούσε.
Δεν έπαιξαν στη Μπολόνια το 2018 ρε.
Ότι τώρα καποιος διοργανωτης θα ποντάρει και στους τουρίστες…
Το release στο Instagram έκανε story Tick Tock. Άντε να δούμε…