Δεν περιοδεύουν οι Metallica Ευρώπη γαμω το κέρατο μου. Έχουν γεμίσει σχόλια στο fb και μου σπάνε τα νεύρα.
Ε εντάξει, τι σημασία έχει αν περιοδεύουν ή όχι; Ο άλλος θέλει να τους δει, ας μην περιοδεύουν, αυτά είναι λεπτομέρειες!
Μαλλον δε θα το ανάψω το τσιγάρο το καλοκαίρι… Εκτός θαύματος μόνο.
Μάλλον δεν θα σε καταλάβω ποτέ . Εκτός θαύματος μόνο
Ίσως τον καταλάβεις αν ανάψεις κάνα τσιγάρο από τα άλλα, τα παιχνιδιάρικα!
Εκτός αν εννοεί ότι θα απαγορευτει το κάπνισμα και σε ανοιχτούς χώρους συναυλιών.
Πάντως αν χάλασε του Alice Cooper με βλέπω για ξαπλώστρα και μπύρα όλο το καλοκαίρι. Σε αυτά που θα έρθουν ας πάνε οι μοντέρνοι.
Μείναμε με το κουπερακι στο χέρι δλδ
Με αυτό το φασιστικό αντικαπνιστικό νόμο και την υστερία που υπάρχει τίποτα δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό. Βάλε και τους κακόμοιρους τους καταστηματάρχες που όλα τα είχαν και ξαφνικά βλέπουν το κράτος να τους κυνηγάει και με αυτό τον απαράδεκτο νόμο.
παοκ είσαι;
Αδερφέ τι σχέση έχει αυτό?
Τίποτα κάτι δικά μου, κάνω μια έρευνα…
Κοιτάς ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά του νόμου με βάση το τι ομάδα είναι?
Κάπως έτσι. Πάντως διαφωνώ κάθετα ότι είναι φασιστικός ο νόμος. Ίσως είναι από τα μοναδικά πράγματα που έγιναν τα τελευταία χρόνια και είναι σωστό. Και μάλιστα έδειξε ότι όταν υπάρχει θέληση από το κράτος όλα γίνονται. Αλλά αρκετά με το off topic.
σε κάποιες χώρες απαγορεύεται και στο δρόμο
Να κάτι χρήσιμο για την έρευνα
Κλάμα!
Μακάρι να υπήρχε αυτή η θέληση απ’το κράτος σε χίλια δυο αλλά προβλήματα που υπάρχουν, τότε θα έλεγα κ εγώ μπραβο. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κουβέντα εδώ μέσα γιατί θα μπουν κάποιοι στο φόρουμ αργότερα, θα δουν 100 νέα μηνύματα κ θα νομίζουν ότι έρχονται οι μειντεν και οι μετάλικα μαζι
Μακάρι, συμφωνώ απόλυτα.
On topic τι θα γίνει με τις ανακοινώσεις; Άντε περιμένουμε Βασιλιά!
Από βδομάδα η λογική λέει.
Αν είναι όντως έξω τελικά ο “σίγουρος” κούπερ να περιμένουμε στάνταρ τουλάχιστον ένα άκυρο όνομα που δεν ακούστηκε πουθενά…