^^αν λειτουργούσαν όλα τα υπόλοιπα όπως στις άλλες χώρες ας λειτουργούσε και αυτό.
Και πραγματικά μην περιμένετε να εφαρμοστεί ο νόμος με το ζόρι όπως γουστάρετε ορισμένοι. Εκτός βέβαια αν φορέσετε το σήμα του σερίφη και μπουκαρετε σε καφενεία να μοιράζετε πρόστιμα.
Στα περισσότερα χωριά παίζουν ήδη τασάκια ξανά.
Ο Δαρβινος ειναι αμειλικτος ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Η εξελιξη θα ερθει ειτε κοινωνικα ειτε βιολογικα, και οσοι μεινουν πισω θα εξαφανιστουν. Τα τασακια στα χωρια μπορουν να τα βαλουν στον πατο τους οταν ερθει η εξελιξη αυτοι που ειναι περηφανοι για κατι τετοιο.
αυτό δεν το καταλαβαίνω ρε συ κουιντομ . Εγώ όντως δεν θα βγω σε κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά γι αυτόν ακριβώς τον λόγο , γιατί να με χαρακτηρίσεις έτσι
Δεν το βρίσκω κακό . Δεν θέλω υπό αυτές τις συνθήκες να πάω να πιω ποτό ή καφέ και δεν θα πάω . Να έχω την παρέα μου μέσα και ένας δυο να μπαινοβγαίνουμε .
Είμαι απολίτιστος και θα στρώσω σε 20 χρόνια γι αυτό τον λόγο ;;;
ίσα ίσα δεν πάω στ αρχίδια μου να επιβληθώ. Το σέβομαι και απέχω
Εκεί που με ενδιαφέρει πραγματικά πολύ θα αντέξω . Σινεμα , συναυλία , θέατρο
Δε νομιζω να σε ειπα απολιτιστο. Αυτο που εννοω ειναι οτι εσυ θα κανεις οτι γουσταρεις. Καποια στιγμη δε θα υπαρχει κοσμος που θα σκεφτεται ετσι. Εσυ εχεις μαθει και δε θελεις να αλλαξεις, καλα κανεις. Αλλοι θα αλλαξουν. Και αλλοι δε θα μαθουν ετσι. Δεν εχω κανενα beef μαζι σου και δεν εχεις γραψει τιποτα περιεργο στο τοπικ. Εσυ χανεις που δεν πας σε μαγαζι να περασεις καλα επειδη δεν μπορεις να καπνισεις μεσα, οχι εγω.
Το 1950, μετά την αποδοχή του ως μέλος του Montreal Pipe Smoke Club, ο Αϊνστάιν είπε «το κάπνισμα συμβάλλει σε μια κάπως πιο ήρεμη και αντικειμενική κρίση για όλες τις ανθρώπινες υποθέσεις».
O Αϊνστάιν τελικά έκοψε το κάπνισμα μετά από απαίτηση του γιατρού του. Αυτό όμως που δεν έκοψε ποτέ ήταν να μιλάει ανοικτά για τις απόψεις του.
Ε ενταξει αν ενας ανθρωπος που καπνιζε δεν ειχε εγκεφαλικη βλαβη και καρκινο, αυτο σημαινει οτι το καπνισμα δεν προκαλει καμια βλαβη. Μη σου πω οτι με βαση το στατιστικο δειγμα με πληθυσμο ΕΝΑ (1) που περιλαμβανει τον Αηνσταην, ειναι ασφαλες να πουμε πως το καπνισμα βασικα σε μετατρεπει σε ιδιοφυια.
μαλιστα… Οκ ενδιαφερουσες αποψεις αλλά ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ MODERATOR NA ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΧΑΡΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ” ???
Δεν είναι ότι δεν μπορεί ο έλληνας να συνηθίσει να μην καπνίζει σε κλειστούς χώρους(μια χαρά το κάνει στο εξωτερικό) είναι ότι εδώ είναι ελλάδα και θα κάνουμε ότι γουστάρουμε…