Φημες για συναυλιες #2

ιδανικά θα ήθελα μια μπάντα από το μπράιτον, αλλά μάλλον για βίκινγκ πάει το πράγμα…

placebo ειναι. Κοιμαται ορθιος

REALEASE: Φεστιβάλ με 1,5 μήνα διάρκεια σε διάσπαρτες ημ/νιες …
Έχουμε άδικο όταν βρίζουμε την μλκια τους ;
Ποσες φορές να κατεβουμε στην χαβούζα ρε?
Οκ , μεγαλες μπαντες αλλά σε τοσο διασπαρτες ημ/νιες ?
Επισης αυτο σε γηπεδα/κλειστα/τσιμεντοπροβλητες ειναι μεγαλη ΜΑΛΑΚΙΑ και δεν με ψηνει…

Εξωτερικο λοιπον σιγουρα…

4 Likes

καλο το release αλλά με 15 διαφορετικές ημερομηνίες δεν είναι ακριβώς φεστιβάλ αλλά αυτόνομες καλοκαιρινές συναυλιες.

6 Likes

Ουφ και φετος οπως τα περιμενα, δικαιωμα του ειναι του release να κανει διασπαρτα live αντι για φεστιβαλ εφοσον τους ειναι οικονομικα πιο συμφερον, αλλα εγω εχω αρχισει κ αναπολω τα καλα rockwave του λωρη, ,κ ας ειχε 5ε τη μπυρα και ας επαιρνα κωλοχαρτο απ το σπιτι. Συγνωμη κιολας αλλα και οι τιμες ειναι πολυ ψηλα. Δε ζηταω Hellfest και wacken γτ στις επισκεψεις μου χαοθηκα και δεν το πολυευχαριστηθηκα κιολας, Απλα αυτο το δυνατο 5μπαντο +1 ελληνικη π εκανε ανα διαστηματα ο λωρης με καλυπτε περισσοτερο απ ολα. Ακρως εφικτο θα ηταν πχ μια μερα με slipknot-mercyful-testament+. και μια με priest-amon amarth-sabbaton+. Επισης 3 μερες early bird με τελειωμα στις 26 του μηνα χωρις να χει μπει το μηνιατικο οπου ειμαστε ταπι κ ψυχρεμοι. Ευχομαι τουλαχιστον τα πακετα να μην ανεβουν και να παρω στα 120ε το πακετο χωρις priest, μιας κ οσο αγαπη κ αν τους εχω δεν εχουν πλεον να μ προσφερουν κατι καθως απ το 2000 “owens” δε τους εχασα ποτε. Μιας και ειπα 2000 ναι φετος γιορταζω 20 χρονια συναυλιες! Χρονια μου πολλα κ ευχομαι να δω και το φαντασμα?! πλεον των in flames περιοδια clayman η αλλιως μετα απ αυτο το δισκαρο, claymana το παιδι. που ειδα στη γειτονια μου στο παρκο τριτση.

4 Likes

Αν παιχτει αυτο δεν το χανω…

Είναι θέμα προτίμησης. Εμένα προσωπικά με βολεύουν οι διαφορετικές μέρες (όντας κάτοικος Αθήνας), όταν μου αρέσει μια μπάντα, θέλω να μπορώ να είμαι ξεκούραστος, για να πάω να κουραστώ εκεί, στο live, να έχει μόνο 1-2 μπάντες που μου αρέσουν.

3 Likes

Μιλάς με γρίφους γέροντα…

Όπως αναφέρθηκε σε άλλο τόπικ… In Flames 16.5.2020 Θεσσαλονίκη και 17.5.2020 Αθήνα

In flames λοιπον, τους λατρευω μεχρι το clayman, τους ακουω μεχρι το come clarity, θα μπορουσε να ειναι το next big thing, ειχαν ολα τα προσοντα και παρουσιαζονταν κ απο τα τοτε περιοδικα ως η μεγαλυτερη ελπιδα για το metal. Θα παω αφου δω πρωτα το setlist ομως κ αν ξερω τα μισα τραγουδια βουρ. Oσον αφορα το release κ τις προτιμησεις κ εγω κατοικος αθηνας ειμαι. Μιλησα για 5 καλες ξενες μπαντες σε line up. Ειδικα με τις τιμες αυτες! περσυ σκοτωσα πολλα live γι αυτο το λογο γιατι δεν υπαρχουν λεφτα, κ φετος θα γινει το ιδιο κ ακομα εχουμε συνεχεια. Τελικα ο ανταγωνισμος απο το μονοπωλιο που ειχαμε δεν εχει βγει σε καλο. Μακαρι να υπηρχε περισσοτερη αγαπη για τη ροκ μουσικη απ τους διοργανωτες και περαν των ισολογισμων, να καμαρωναν με το bill π εχουν φτιαξει. Ουτοπια.

1 Like

Από τις μπάντες ζήτα το πρώτα.

6 Likes

Εχεις απολυτο δικιο, δε ξερω ποσο εχουν ανεβει τα κασε, αν γνωριζεις κατι παραπανω απο νουμερα θα ηταν ενδιαφερον, το μονο αλλωθι που δινω στις μπαντες που ζουν απο αυτο ειναι οτι δισκογραφικα πλεον δε τσουλαει χρημα. Τιμη και δοξα στους bolt thrower!

3 Likes

Αν κρίνω απο άλλες χώρες δεν νομιζω οτι φταινε οι μπάντες.

1 Like

Αλλο μεγεθος κοινου σε αλλες χωρες, αλλος βασικος μισθος, πολλα διαφορετικα δεδομενα.

Αλλαξτε μου το μυαλο αλλα θεωρω οτι το release σκεφτεται καθαρα μ αυτο το τροπο:
10 συναυλιες x 8k κοσμο avg 80κ πελατες
5 συναυλιες συγχωνευμενες x 12k 60κ πελατες

• αυτου του τροπου:
    εσοδα απο εισητηρια +20κ κοσμος (τα εισητηρια δε μπορουν κατα πολυ να ανεβουν απο τις ηδη υπαρχουσες τιμες αν γινοταν συγχωνευση)
    μειωση ρισκο σε περιπτωση που μια απ τις 10 συναυλιες δε παει καλα.
    Εσοδα απο καταναλωση προιοντων-χορηγοι 10 μερες
    Παμε στα - τωρα:
    ενα και μοναδικο,ενοικιο χωρου και απ οτι φαινεται μαλλον βρηκαν “ανοιχτο οακα” πιθανοτατα αρκετα φθηνο.
    Συμπερασμα καλα κανουν? Ναι αυτη ειναι η δουλεια τους, τα εσοδα. Απο θεμα υπηρεσιων παλι μια χαρα. Ρε σεις 3ε η μπυρα και εχει βρυσες και κωλοχαρτα. Και σου λεει και καλα να περασετε ο security! Kαι σε κερνανε κατι κουκλιτσες κοκακολακι.
    Ολο αυτο το γραφω γιατι κ ο λωρης τα εχει σκατεψει κ η αλλη η High priority στα ιδια μονοπατια του release κινειται απο ποσοτητα ανα μερα. K ετσι μενουμε ορφανοι απο φεστιβαλ. Εξωτερικο για σας που μπορειτε για μενα και τα θεματα υγειας μου θα τα σκασω γιατι ειμαι πελατης.
8 Likes

http://www.oaka.com.gr/ενοικιασεισ-χωρων/ από 8-10000 το κόστος ενοικίασης του οακα

1 Like

Δεν ειναι standard αυτο, τους sabaton πχ θα τους εχουν στη Ρωμαικη γωνια :stuck_out_tongue: Πλακα πλακα το ποδηλατοδρομιο που ειδαμε rockwavara το 2001 κουφετακι με 5κ και μερα προετοιμασιας. Αντε ριχτε κανενας λεφτα.

Έχουν πει εκεί στο Release ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν συμπαγές φεστιβαλ

Δεν έχουμε αγοραστικό κοινό , ούτε χορηγούς για να μπορέσει ο διοργανωτής να κινηθεί καλύτερα

Ούτε την ευχέρεια να κάνει καλό billing γιατί πάντα μα πάντα θα παίρνουμε τις ημερομηνίες που περίσσεψαν

11 Likes

Δε γνωριζα οτι εχει τοποθετηθει το release επ αυτου κ δε μου χρωσταει κ τιποτα καθε αλλο βλεπω οτι απο αποψη ονοματων προσπαθει να φερει οτι θελει το αγοραστικο κοινο. Οσον αφορα το αγοραστικο κοινο στο μεταλ ναι περιπου 10χιλιαδες ατομα ειναι 8 εω ς 12 σε στρετς για συναυλιες χωρις maiden metallica. Δλδ ομως τι αλλαξε και απο κει που εβλεπα priest-megadeth-savatage-cof η πολυ προσφατα priest-accept-saxon-sabaton. Δεν εβγαινε ουτε τοτε η συναυλια? Μας κατσαν οι ημερομηνιες τυχαια? Εχει καποια προοπτικη το release να το βελτιωσει σταδιακα καθως θα αποκτα bankroll? Ουτως ωστε αρχικα να επαναφερει και τη βορεια ελλαδα για τα καλα παλι στην αθηνα.Eγω βλεπω οτι εχουμε και περισσοτερο κοσμο στις συναυλιες σημερα παρα το αυξημενο εισητηριο και τη κριση. Το 2006 ειδα King diamond στο gagarin, φετος θα δω mercyful fate σε ανοιχτο χωρο με 45ε τικετ min. Αν κρινω απ τα δεδομενα και ολη αυτη την αναβιωση και νοσταλγια, καθως τα ονοματα “θρυλοι” τα παιρνει το πληρωμα του χρονου θα εχει εστω πενταπλασιο κοσμο. Εν ολιγοις οτι βλεπαμε ολα αυτα τα χρονια 10χιλιαδες κοσμος εμπαινε μεσα?

1 Like

Δεν έχω καταλάβει τι ρωτάς

Ούτε το νόημα αυτών που λες

4 Likes