Εγώ αναφερόμουν στους διοργανωτές και στους ισολογισμούς. Εδώ κοιτάνε οι μπάντες τους ισολογισμούς, δε θα τους κοιτάνε οι διοργανωτές, που είναι και αμιγώς η δουλειά τους; Καλά κάνουν και τους κοιτάνε.
Ρωταω αν εξερεσουμε τις διαθεσιμες ημερομηνιες, αν καποια διοργανωση μπορει να στηριξει ενα bill ας πουμε mercyful fate-amon amarth-sabaton-testament-death angel-dead congragation. Κ ας θεσουμε κ ως χωρο τη πλατεια νερου. 10κ κοσμος αποφερουν εσοδα? Ναι μπακαλιστικα ρωταω αλλα θελω να δω αν ειναι τοσο αυτοκτονικο να κανει καποιος ενα τετοιο φεστιβαλ στις μερες μας.
Δεν πρόκειται να μαζέψει 10 χιλιάδες ένα τέτοιο φεστιβάλ.
Να πούμε κάπου εδώ ότι δεν έχει ολοκληρωθεί το lineup της εκάστοτε ημέρας
Ούτε έχουν ανακοινωθεί όλες οι μέρες, μόνο οι μέταλ.
Δεν ξέρω κάτι, απλά αυτό μπορεί να απαντάει και στο ερώτημα των χρονικών αποστάσεων μεταξύ των ημερών, πέραν φυσικά των διαθέσιμων ημερομηνιών που είχε το φεστιβάλ για να κλείσει συγκροτήματα.
Θα το παρω το τιμημενο πακετο στα 120 χωρις priest :/. ελπιζω παντως να υπαρχει ευχαριστη kinder εκπληξη οπως περισυ με anthrax. Προσωπικο wishlist για τις αλλες μερες faith no more να ξεπαραδιαστω κ αλλο.
Βομβαρδισμός ανακοινώσεων χτες κ σήμερα αλλά για τα γούστα μου καμία. Δύσκολα θα με κάνει κάποιο σαππορτ να ανηφορισω αλλά αν έμενα Αθήνα θα πήγαινα mercyful fate από περιέργεια περισσότερο, έχοντας δει τόσο ακραίες αντιδράσεις χαράς από χτες.
Επειδή αναφέρθηκε (ίσως κ σε άλλο θρεντ) ότι γέμισε συναυλιες το καλοκαίρι ενώ η σεζόν Σεπτέμβρη - Μάη ήταν φτωχή, για μένα ισχύει το αντίθετο, έχω ένα Μάρτη γεμάτο όπως κ το φθινόπωρο που πέρασε.
Παντως βγάζω το καπέλο στο release γιατι για άλλη μια φορά φαίνεται ότι ακούει τον κόσμο κ πράττει. Με τόσο καλή διοργάνωση θα πήγαινα σε συναυλία μόνο κ μόνο επειδή τους έχω σεβαστεί. Κι ας τις κάνουν διάσπαρτα και μένω επαρχία.
Το Roxx λέει την άλλη βδομάδα θα έχει νέες ανακοινώσεις από Release Athens
Το release είχε κάνει μια «πυραμίδα» με 10 ονόματα σωστά;
Μέχρι τώρα, έχουμε
- Priest
- Fate
- Sabaton
- Amarth
- Testament
- Slipknot
Άρα περιμένουμε αλλά 4 ονόματα;
Alice cooper και 3 support σε priest/slipknot/fate?
Κάποιος είχε πει και για pet shop boys
ΔΕΝ είναι όλα μεταλ/ροκ.
Οι headliners μετράνε…
Εχω μαθει οτι αυτο ειναι δεδομενο.
Απο Roxx
Οι πρώτες ανακοινώσεις δεν αποκλείεται να γίνουν την επόμενη εβδομάδα και αφορούν τρία ιστορικά συγκροτήματα από διάφορους χώρους. Γενικά, όπως είναι πάντα ο στόχος του φεστιβάλ, κάθε είδος έχει θέση. Και ποπ, και indie και reggae και edm!
Lenny Kravitz
Keep that funkers!
Ώπα Ώπα Ώπα ;;;
Άρχισε και το Los Almiros τις ανακοινώσεις. Κάτι έχει πάρει το αυτί μου για ATW. Μακάρι και θα τους τιμήσω φέτος.
Release ξεκινάει ανακοινώσεις, για να ξυπναμε