ποτε ξεκινα παλι ανακοινωσεις?
Από βδομάδα
Και τίποτα αλλο μεταλ να μην ανακοινώσουν, σε σχέση με καινούργιες ημερες, εγω είμαι κομπλέ. Καλύτερα να βαλουν κανα καλό σαπορτ στις σχετικα άδειες συναυλιες που εχουν ήδη ανακοινώσει.
Ε καλά, τα άλλα είδη μουσικής θα ανακοινώσει ούτως ή άλλως
GUYS!! help!! Παίζει να ξέρει κανείς πότε παίζει ο Zak Stevens θεσσαλονικη με archon angel? Μπορώ να πάω Γαλλία 15 με 25 Απριλίου για δουλίτσα και πρέπει να να απαντήσω σύντομα!! Αν ξέρει κανείς και δεν θέλει να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία ας μου πει απλά αν συμπίπτει με αυτά τα Dates!! Cheers!
Δηλαδή αν συμπίπτει θα ρίξεις άκυρο στη δουλειά στη Γαλλία επειδή “μάγκες σόρυ έρχεται ο Ζακ” ;
Αν ναι, προσκυνώ \m/
θα ρίξω ακυρο, ναι! Κυρίως επειδη θα είναι και άλλα φιλαράκια Savatage-arrostoi και αυτοί και, για αυτά τα σκηνικά ζουμε ρε φίλε! Η ζωή μας όλη, τι να λέμε!! Προσκύνα με άπιστε! χαχαχ \m/
by the way, έχεις το πιο γαμάτο όνομα εδώ μέσα χαχαχ
The Aeromantic Experience Tour 2020
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA (Sweden)
ONE DESIRE (Finland)
Σάββατο 25 Απριλίου 2020 - Gagarin 205
Έλα ρε, πολύ καλό!
Σοβαρά τώρα;! * ετοιμάζει-80ς-άουτφιτ *
Over the wall ανακοινωσε Exciter
Καλή φάση αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε. Ο Απρίλης είναι τελείως άδειος μέχρι τωρα
Με Dan είναι ΞΥΛΟΚΟΠΗΜΑ !
Στις 11.00 θα κάνει και άλλη ανακοίνωση το release.
με ταράξατε το νευρικό σύστημα , όταν μάθει κάποιος ημερομηνίες ας τις γράψει please asap ,
το 2000-2001 που είχαν έρθει οι savatage τους έκαψα γιατί είχα φράγκα μόνο για μια συναυλία
και προτίμησα anathema που ήρθαν ίδια περίοδο , μου το χρωστάω εστω κ ετσι
False alarm, το διέγραψαν το story τους στο insta.
False false alarm, Massive Attack.
Ευτυχως,γλυτωσαμε κανα φράγκο
Περίμενε, έχει άλλες 4 μέρες.