Και το είπε η Τραντου ότι ήθελε 2ημερο
Ξεπερνάει και το release (2 μήνες το release, 2 εποχές η Νανά).
Για να δούμε…
Και το είπε η Τραντου ότι ήθελε 2ημερο
Ξεπερνάει και το release (2 μήνες το release, 2 εποχές η Νανά).
Για να δούμε…
Ωραία αφίσα πάντως!
Με παραπέμπει σε Mastodon , just because
Μου απάντησε η HP πριν λίγο σε DM πως πρόκειται για μέταλ συναυλία
Φέρτε die antwoord ρε. Μόνο νίντζα!
Κανά νεότερο για RW παίζει;
Η αφισσα παραπεμπει σε πολλα.Η μασκα δεξια μου θυμιζει κατι απο το νεο εξωφυλλο του King. Steve Haket κατι απο τον δισκο wolflight. λογω των σπαθιων και του πολεμικου της αφισσας, warlord??Απο εκει ξεκιναμε συνηθως αλλα αντε αποκωδικοποιησε την…
Με την εις ατοπον απαγωγη (δηλαδη ποιοι ειναι σε περιοδεια κλπ) παιζει για Ozzy τον Νοεμβριο ειναι στην Ευρωπη.Nightwish επισης, King Diamond. Blue Oyster Cult ετοιμαζουν δισκο και θα ειναι σε περιοδεια εκεινη την εποχη…
επσιης το εξωφυλλο κοινα εχει πολλα κοινα με mastodon και το whitewalker που εχουν φτιαξει. πολυ πιθανον.γιαρ ριξτε μια ματια εδω https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fexternal-preview.redd.it%2FKTtkJ9Uq-2FIUWgJlAvtfkpETtCwjIQ6NYt6hGzt2II.jpg%3Fauto%3Dwebp%26s%3Db717fb6739c41ca2958a78cf72d30dc8bd20d7c4&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.reddit.com%2Fr%2Fmastodonband%2Fcomments%2F71rxdi%2Fcold_dark_place_cd_back%2F&tbnid=C-tnI2DG8M79wM&vet=10CAsQxiAoAWoXChMIwKDHnpbW5wIVAAAAAB0AAAAAEAc..i&docid=UuAfWvfPSnrxDM&w=1080&h=845&itg=1&q=on%20thrones%20i%20lay%20band&client=firefox-b-d&ved=0CAsQxiAoAWoXChMIwKDHnpbW5wIVAAAAAB0AAAAAEAc
Σα να μην το γραψα ποτέ ε ;;
Δεν ξέρω αν έχει σκοπό να μας δείξει τι θα φέρει η αφίσα ή είναι απλά Game of Thrones related γιατί ήθελε να παίξει με το winter is coming …
αυτο που εγραψες φιλτατε ειναι “με παραπεμπει σε mastodon, just because”. το συνεχισα κ το αιτιολογησα ολοκληρωνοντας τη τοποθετηση σου .
Η απορία ομως παραμενει “ποιον/ποια/ποιους” και μεχρι να μας τη λυσουνε συνεχιζουμε με φημες
Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά μακάρι!!! Νόμιζα ότι πλέον παίζουν μόνο στα καζίνο.
Επίσης κάτι με λύκους και χειμώνα δεν είχε και το νέο τραγούδι των Demons & Wizards? Ε μπορεί να είναι και αυτοί ;
Εγώ αυτό που ξέρω με λύκους είναι “Of Wolf And Man” και “She Wolf”.
Δε θα είναι αυτοί .
Δεν θέλεις να είναι αυτοί μήπως;;
Μακάρι, αλλά…
Οταν θα φέρει η HP - Hackett, θα σκεφτώ να πάω μοναχός στο άγιο όρος.
Χωρίς δίσκο που είχαν ανακοινώσει ? Λένε οτι ένας είναι πολύ άρρωστος. Χλωμό.
Ozzy δεν βλέπω να μπορεί να ξαναβγεί.
Nightwish καλά θα ήταν.
BOC λογικό να τους φέρει κάποιος. Αλλά τόσο σπαθί κτλ ?
Mastodon λογικά ή κάνα παρόμοιο νεο με τέτοιου τύπου εξώφυλλα ? Kvelertak κτλ.
Δεν ξέρω ποιοι θα είναι ρε, ξέρω ποιοι δε θα είναι
Τα tour dates είναι ακόμα στο official site του Ozzy. Άρα η περιοδεία θα γίνει κανονικά. Μια ελαφριάς μορφής Πάρκινσον έχει, δεν είναι του θανατά. Εδώ ο Glenn Tipton και έπαιζε κιθάρα με πάρκινσον για 10 χρόνια. Εντάξει μετά που χειροτέρεψε η ασθένεια δεν μπορούσε να συνεχίσει.
είδες στη συνέντευξη που δεν μπορούσε να μιλήσει σχεδόν. Χαμηλώνει τη φωνή. Όχι ότι σαν πολλούς άλλους δεν χρησιμοποιούσε και “βοήθειά” προ ηχογραφημένων. Αλλά του δίνω 4-5 χρόνια αν το συνεχίσει, αν κάτσει στα αυγά του μέχρι και 10. Πάντως θα ναι θαύμα να περιοδεύσει. Αν δεν ήταν βαρύ δεν θα τα ακύρωνε. Χαμένα λεφτά.