Φημες για συναυλιες #2

Νταξ το βλέπω άνετα για το λάιβ του χειμώνα που ψάχναμε προχθές…λέτε ρε τύποι;;;

Της χρονιάς θα είναι

1 Like

Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μας αυτή τη φορά βάσει προγράμματος αλλά και από το ότι λογικά έχουν χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις σε σχέση με την πρώτη περιοδεία…

1 Like

Της χρονιας κοιτα να μην το χασεις σε 2,5 βδομαδες.

2 Likes

Είχα παει την περασμενη Κυριακή μια πεζοπορία στο Μαίναλο με το σύλλογο,και κατα την διάρκεια αρχίσαμε και τραγουδαγαμε κανα 2, 3 ατομα. Και μας κανει παρατήρηση ο προεδρος σε μια φάση, να κάνουμε ησυχία.
Και λεω σιγα γιατι. Θα ξυπνήσουμε το βουνό?

9 Likes

ΝΑ τα!

1 Like

Επειδη οι αετοι πετουν ελευθεροι και μπορει να τους ενοχλησεις. Τι θελεις δλδ;

3 Likes

images

Άμα το έγραψε ο Μπλακι μαλακες κλάψτε ελεύθερα

5 Likes

οντως παιζει για helloween united??αμα ειναι μην κλεισω τιποτα για εξω ακομα :confused:

Μάλλον είχατε την Δύναμη, επίσης είχατε και το δικαίωμα να το κάνετε…

1 Like

Αν μπορούσα να πετάξω, θα πήγαινα έξω. Αλλά αν κλείσεις, ίσως φτάσεις στο σημείο να λες στα εγγόνια σου μία ιστορία που δεν ήταν σωστή.

6 Likes

Χωρίς να ξέρω κάτι αλλά έτσι όπως τα λέτε μάλλον είναι σχεδόν κλεισμένο.
Δηλαδη τόσο έξυπνοι είμαστε εμεις που παίρνουμε το Σάββατο και οι Βούλγαροι την Πέμπτη; πως γίνεται τα λαιβ στην Ελλάδα να γίνονται σαββατοκύριακα κατά 90% ενώ οι μπάντες κάνουν ευρωπαϊκή περιοδεία;
Λενε οι διοργανωτές στους μανατζαραιους “ή Σάββατο ή καθόλου;”

Μη το λες τα τελευταία χρόνια έχουμε πήξει στην καθημερινή. Εγώ χωρίς να έχω πάει σε πάρα πολλά live αυτή την αίσθηση έχω αποκομίσει.

Όντως δίκιο έχει

UTH ΠΠΣ
Riverside Κυριακή
Sodom Σάββατο
Papa Roach Σάββατο
Machine Head Σάββατο
Night Flight Orchestra Σάββατο
In Flames Κυριακή
RHCP Παρασκευή
Deep Purple Σάββατο
Mercyful Fate Σάββατο
Priest & Slipknot Παρασκευή

Τα περισσότερα που έχω ταγκαρει στο ημερολόγιο μου είναι ΠΣΚ

2 Likes

για να δουμε…ΜΠΟΡΩ να περιμενω απλα ενα μικρο σημαδι για να μην τρεχουμε να ιππευουμε τους ουρανους

και απο οτι ειδα special guest θα ειναι ο UDO αλλα με το επιθετο του Dirkschneider. Ετσι εχει βγει για περιοδεια σαν Dricksvhneider και επαιζε μονο κομματια των accept.αν φερουν τετοιο πακετο εδω θα γινει της κολασεως

Στην Σόφια πάντως δεν θα είναι

αρα αν ειναι κκ ερθουν λογικα ουτε εδω $&*#%^@#%^@%^$%$&

Νιώθω λες και είμαστε πριν από τον πόλεμο, έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα κάνει ανακοίνωση το Athens Rocks?

1 Like

Αν είναι έξυπνοι σύντομα γιατί αλλιώς αρκετός κόσμος θα πάει Βουλγαρία

Που έτσι κι αλλιώς θα βολεψει τους βόρειους

3 Likes