Νταξ το βλέπω άνετα για το λάιβ του χειμώνα που ψάχναμε προχθές…λέτε ρε τύποι;;;
Της χρονιάς θα είναι
Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μας αυτή τη φορά βάσει προγράμματος αλλά και από το ότι λογικά έχουν χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις σε σχέση με την πρώτη περιοδεία…
Της χρονιας κοιτα να μην το χασεις σε 2,5 βδομαδες.
Είχα παει την περασμενη Κυριακή μια πεζοπορία στο Μαίναλο με το σύλλογο,και κατα την διάρκεια αρχίσαμε και τραγουδαγαμε κανα 2, 3 ατομα. Και μας κανει παρατήρηση ο προεδρος σε μια φάση, να κάνουμε ησυχία.
Και λεω σιγα γιατι. Θα ξυπνήσουμε το βουνό?
ΝΑ τα!
Επειδη οι αετοι πετουν ελευθεροι και μπορει να τους ενοχλησεις. Τι θελεις δλδ;
Άμα το έγραψε ο Μπλακι μαλακες κλάψτε ελεύθερα
οντως παιζει για helloween united??αμα ειναι μην κλεισω τιποτα για εξω ακομα
Μάλλον είχατε την Δύναμη, επίσης είχατε και το δικαίωμα να το κάνετε…
Αν μπορούσα να πετάξω, θα πήγαινα έξω. Αλλά αν κλείσεις, ίσως φτάσεις στο σημείο να λες στα εγγόνια σου μία ιστορία που δεν ήταν σωστή.
Χωρίς να ξέρω κάτι αλλά έτσι όπως τα λέτε μάλλον είναι σχεδόν κλεισμένο.
Δηλαδη τόσο έξυπνοι είμαστε εμεις που παίρνουμε το Σάββατο και οι Βούλγαροι την Πέμπτη; πως γίνεται τα λαιβ στην Ελλάδα να γίνονται σαββατοκύριακα κατά 90% ενώ οι μπάντες κάνουν ευρωπαϊκή περιοδεία;
Λενε οι διοργανωτές στους μανατζαραιους “ή Σάββατο ή καθόλου;”
Μη το λες τα τελευταία χρόνια έχουμε πήξει στην καθημερινή. Εγώ χωρίς να έχω πάει σε πάρα πολλά live αυτή την αίσθηση έχω αποκομίσει.
Όντως δίκιο έχει
UTH ΠΠΣ
Riverside Κυριακή
Sodom Σάββατο
Papa Roach Σάββατο
Machine Head Σάββατο
Night Flight Orchestra Σάββατο
In Flames Κυριακή
RHCP Παρασκευή
Deep Purple Σάββατο
Mercyful Fate Σάββατο
Priest & Slipknot Παρασκευή
Τα περισσότερα που έχω ταγκαρει στο ημερολόγιο μου είναι ΠΣΚ
για να δουμε…ΜΠΟΡΩ να περιμενω απλα ενα μικρο σημαδι για να μην τρεχουμε να ιππευουμε τους ουρανους
και απο οτι ειδα special guest θα ειναι ο UDO αλλα με το επιθετο του Dirkschneider. Ετσι εχει βγει για περιοδεια σαν Dricksvhneider και επαιζε μονο κομματια των accept.αν φερουν τετοιο πακετο εδω θα γινει της κολασεως
Στην Σόφια πάντως δεν θα είναι
αρα αν ειναι κκ ερθουν λογικα ουτε εδω $&*#%^@#%^@%^$%$&
Νιώθω λες και είμαστε πριν από τον πόλεμο, έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα κάνει ανακοίνωση το Athens Rocks?
Αν είναι έξυπνοι σύντομα γιατί αλλιώς αρκετός κόσμος θα πάει Βουλγαρία
Που έτσι κι αλλιώς θα βολεψει τους βόρειους