Ακύρωσε τις ημερομηνίες για το καλοκαίρι του 20 που θα ταν Αμερική πριν λίγο…
Αναμενόμενο.
Το Nostos Festival, μεταξύ άλλων, φέρνει και τον Ed O’Brien. Ανακοινώθηκε για 24 Ιουνίου.
Έφτασε στα αυτιά μου μια πολύ δυνατή φήμη που δεν περίμενα. Φαντάζομαι ότι θα μπορείτε άφοβα να μας “κατηγορήσετε” αν όντως βγει αληθινή…
Περίοδο που ακούγεται ;;
για δώσε κανα ινφο παραπάνω
Νιωθω χαζος που δεν το επιασα
Ε ας πούμε ένα από τα ονόματα για τα οποία θα “κατηγορούσατε” αυτό το site ότι με κάποιο τρόπο μπορεί και συνέβαλε στο να έρθουν στη χώρα μας… Πιο εύκολο δεν μπορώ να το κάνω. Είπαμε μια φήμη είναι…
Εγώ είμαι πιο χαζός, χατζηθρασας εντελώς, το μόνο που σκέφτομαι είναι Accuser και Sacred Reich (who’s to blame)
Προτιμω accuser, εχουμε ξαναδει sacred reich. Για να μαι μπαντα “rocking” δε θα με αφορα καθολου οποτε λογικα να μην καταλαβαινω
Κάπου πάει το μυαλό μου αλλά δεν είμαι σίγουρος αν περιοδεύουν καλοκαίρι - χειμώνα στα μέρη μας
Alter Bridge???
Καποια τετοια αηδια υποθετω
Πω μακάρι να είναι οι Alter Bridge.
Ας προσευχηθούμε
Ανακοίνωσαν οι Helloween live στη Βουλγαρία. Λέτε να γίνει κάνα θαύμα; Εν τω μεταξύ είχαν παίξει εκεί και με το pumpkins united tour. Κι εμείς τίποτα ακόμα… Τι σκατά τόσο μεταλοπατέρες είναι οι Βούλγαροι;
Θα δήλωνα πιο αισιόδοξος αυτή τη φορά.
Η High priority θα ανακοινώσει σύντομα live για 14/11. Βουλγαρία παίζουν 12/11. Θα μπορούσε…
Έχεις πετάξει και μια ατάκα χθες εσύ . Και δεν μαρτυρας με τίποτα γαμώτο
Ξεροκαταπίνω με δάκρυα συγκίνησης…