Μεταξύ μας, ποιος θα μπορέσει να πιάσει ποτέ τα επίπεδα των oasis ποτέ;
Το βλέπετε από λάθος οπτική όσοι αναφέρετε oasis
Όποιος συνέπεσε σε φρέσκο μουσικό “ρεύμα” φυσικά και γιγαντώθηκε σε σημείο να μην μπορείς να το φτάσεις εν έτει 2020
Αν φτιαχτεί κίνημα ξανά σαν britpop να το συγκρίνουμε
Δεξί κλικ->αναζήτηση Google για την εικονα
Ααα οκ…
Ρε τι ψάχνετε, εδώ στα ροκ charts εχουν 3-4 τραγούδια αυτοί οι imagine dragons που δεν παίζουν ροκ ούτε όσο πατάει η γάτα.
Κ στην τελική ποιος ακούει ραδιόφωνο;
Εγώ λίγο πετριδη ακούω, ειδικά όταν έχει αφιέρωμα progressive κ τπτ άλλο.
Εξαιρετική ερώτηση που αν η απάντηση είναι ελάχιστοι, βγάζω επιπλέον συμπέρασμα περί θανάτου μουσικής και δη ροκ λόγω ελλείψεως μαζικής προώθησης
Αν και πιστεύω ότι ακούν πάρα πολλοί ακόμα
Καλά πονεμένη ιστορία το ροκ (λέμε τώρα) ραδιόφωνο στην Ελλάδα. Στηρίζουν το νέο αρκεί να είναι μπάντα που δεν έχει και πολύ σχέση με ροκ (μόνο ψήγματα ροκ τύπου Artic Monkeys ας πούμε).
Εγώ αλλά μόνο στο αμάξι. Στο σπίτι ούτε καν εννοείται. Αν είναι να ακούω στο σπίτι Red 96,3 και να ακούω για εκατομμυριοστή φορά το Born to be my baby των Bon Jovi καλύτερα να φουντάρω από το μπαλκόνι.
Εννοείται σπίτι μουσική από το Youtube.
Στον Ατλαντίς τυχαία πέτυχα το πρωί Ghost, σε κανέναν άλλον "ροκ σταθμό " δεν έχω πετύχει όμως. Μεγάλη απογοήτευση δυστυχώς σε αυτόν τον τομέα
Ατλαντίς ναι κάτι βάζει αν έχει κέφια. Εκεί έμαθα τους HEAT
Παρόλα αυτά σήμερα στη δουλειά επί μία ώρα έβαζε Οζζυ , Σάμπαθ , GnR , Wasp , Metallica, Maiden
Μαλακες δε νομίζω να είναι γιατί έμπρακτα έχουν δείξει ότι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα ( Ghost και HEAT ) . Άρα μάλλον δεν ενδιαφέρει τον κόσμο και ανακυκλώνουν τα κλασικά ονόματα
NAI
Και ο 1055 rock γαμαει. Είναι από Θεσσαλονίκη αλλά τον άκουγα μέσα απτην ιστοσελίδα του. Φοβερή ποικιλία τραγουδιών (μια φορά άκουσα in your world από muse δλδ wtf), ένα χρόνο που έκανα διπλωματική μου έσωσε τη ζωή
Noel Gallagher’s High Flying Birds
Η ροκ/μεταλ μέχρι μια περίοδο ήταν mainstream ποτέ όμως πρώτη μόδα. Πλέον δεν υπάρχει καμία μπάντα που να ναι mainstream {Ίσως οι Imagine Dragons αλλά είναι μεγάλη κουβέντα αν είναι ροκ ή όχι]
Δεν υπάρχουν και μεγάλα κινήματα τύπου hair metal/grunge/britpop κλπ για να γιγαντωθούν κάπως μπάντες όπως οι oasis και οι SOAD πως θα γίνει; Συνεπώς τους επόμενους oasis, Linkin Park κλπ δεν θα τους βρούμε γτ απλά δεν υπάρχουν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι rock is dead. Αξιόλογα νέα γκρουπ ξεπετάγονται κάθε χρόνο ενώ οι παλιοί πουλάνε ακόμα{Νταξ εδώ οι μισοί βλέπουν τους οπαδούς ως υποστηρικτικούς και οι άλλοι μισοί ως κολλημένους}
Τέλος νομίζω πως το άρθρο έλεγε ξεκάθαρα για μουσικούς που είναι τώρα στο προσκήνιο κλπ όπως Post Malone, Billie Eilish κλπ και όχι για ροκομεταλάδες.
Υγ ραδιόφωνο εννοείται για γέλια. Μόνο roxx αν πιάνεται που έχω ακούσει τα πάντα εκτός από extreme metal
Υγ coldplay δεν γουστάρω μία αλλά αν ερχόταν θα ήταν συναυλία σταδίου
@Primordial_hordes
Προφανώς το UTH δεν είναι Hellfest, εδώ ούτε το Hellfest ήταν Hellfest στην αρχή, με την τωρινή του διάσταση, κυρίως καφρίλα έκανε. .
Όταν σαπορτάρανε οι Volbeat, Guns, είχαν 7.000. Οι Guns 55.000. Δεν είναι κακό, αλλά από αυτούς δεν είχαν πάει όλοι για Volbet λχ, αλλά για να πιάσουν θέση κάποιοι. Οι μεγάλες μπάντες γεμίζουν στάδια, και κάνουν 150 μέρες +. Τα άλλα τα λες και ανερχόμενα.
Η Ελλάδα επίσης δεν έχει κοινό, και στις λίγες περιπτώσεις που έκανε 50άρες + ήταν για τεράστια ονόματα και με άπειρο σπρώξιμο από χορηγούς.
@Rebel
Heat έχει υπόψιν, οτι τώρα είναι σε κάμψη, με τον καινούριο δίσκο να συγκρατεί κάπως την κατρακύλα. Έχει φύγει το μισό συγκρότημα. Ας είναι καλά ο Stormare που είχε βγάλει Heat, Dynazty, επανέκδοση τα RAMASES (γαμάτο Psych 70s στη Vertigo) κα. Μερακλής και ηθοποιιάρα. Αλλά την άφησε και επειδή δεν πάλευε να τα κάνει όλα μόνος και δώσανε λίγα σχετικά.
Οι IDLES παντως είναι μια τέτοια μπάντα - φρέσκια και στα ντουζενια της.
Εεεεεε και πάλι. Άσε παίζει και στο Royal Albert Hall για το teenage cancer και τα μόνα εισιτήρια που έχουν μείνει είναι στον εξώστη πριν κανά δυο βδομάδες που κοίταξα.
Κανείς δεν τους αναφέρει πλέον και τους έχουν χάσει … Titanic Mass
Tame Impala, Coldplay, Arcade Fire
Μια χαρά πάνε έξω, βγάζουν και δίσκο τώρα. Mea Culpa, τον είχα ακούσει λιγο πεταχτά, σε δευτερή ακρόαση μου έκατσε. Σε επίπεδο προηγούμενο, λιγο πιο πλουραλιστικό και με αρκετό ερμα στο τελείωμα.
Απλά έχει πέσει ο Nils με τα μούτρα σε Amaranthe, γιατί από εκεί θα χτίσει όνομα. Περιοδεύουν με SABATON, χωρίς να πληρώσουν που θα τους κάνει τεράστιους στο επόμενο. Και τους 2, θυμήσου με θα είναι πλεόν στις 1-2η σειρά στα φέστιβαλ.
Μακάρι , Dynazty είναι πάρα πολύ καλοί
Πλάκα πλάκα μια και πιάσατε αυτό το θέμα, το Rocking είχε πριν λίγα χρόνια ραδιόφωνο.
Δεν τρελαινόμουν, αλλά ξέρετε τι απέγινε; Ήταν καλή ιδέα νομίζω και εδώ βλέπω υπάρχει διαθεσουλα!
Χωρίς να ξέρω σίγουρα, θυμάμαι οτι τότε η ΑΕΠΙ φοβέριζε κόσμο και ζήταγε κάτι παρανοικά.
Αλλα νομίζω οτι πρεπεί να το είχα δεί πρόσφατα ? Ισως και να μπερδεύω γιατι κυρίως στα φορούμ μπαίνω, αντε και μια φορά την μέρα στο κανονικό site.