Φημες για συναυλιες #2

Έλεγες πριν για Alice Cooper. Κάνει μια περιοδεία με Hollywood Vamprires και κάποιος του έκανε πρόταση και για Αθήνα αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει. Για σόλο ΑΝ παίξει κατά τα τέλη της χρονιάς.

για το άλλο λεω με τα 2 ονοματα μεταλλίες. Το εγραψες λιγο παράξενα και δεν κατάλαβα τι εννοείς

Παίζουν και Τουρκία. Θα μπορούσε…

Βρε παίζει ότι προσεγγίστηκαν. Απλά είναι ακριβό και όχι τόσο πιασιάρικο, όσο να πεις Alice Cooper.
Θα δείξει αν γίνει τελικά.

1 Like

Πες για το ανοιχτο φεστιβαλακι κανα ονοματακι:grinning::grinning::grinning::grinning::grinning:

2 Likes

Δεν έχω γνωρίσει ποτέ οπαδό του Alice Cooper στην Ελλάδα.

Μόνο κάτι εποχές Poison και Bed of Nails ακουγόταν κάπως εδώ η μουσική του.

Ναι killer, billion dollar, schools out πολυ χάλια. Τι διαβάζουμε.

3 Likes

To Dragontown είναι ο τελευταίος σπουδαίος δίσκος του Alice Cooper. Από κει και πέρα μέτρια πράγματα. Βέβαια μέχρι και το 2001 έβγαζε τη μία δισκάρα πίσω απ΄ την άλλη.

1 Like

Αυτό που λες είναι για το πακέτο enforcer, skull fist, ambush που θα οργώσει την Ευρώπη το Μάη;

Και τα 2 που λέω είναι μετά το καλοκαίρι.

Κρίμα γιατί αυτό θα με έφτιαχνε πολύ. Πιστεύω θα γίνει μια προσπαθεια

Μήπως απαντάς σε κάποιον άλλο;

Δεν έγραψα ότι δεν έχει καλά άλμπουμ αλλά ότι δεν έχει οπαδούς στην Ελλάδα (ομοίως και οι Kiss για παράδειγμα)
Αν εσύ περιμένεις 10.000+ κόσμο με Alice headline δεκτό. Εγώ δεν το βλέπω…

Οι ambush ισως να έρθουν μετά.

Mea Culpa.
Εύκολα θα κάνει 10.000. Σόλο.
Αν φέρουν Hollywood Vampires μόνο αν -λώσουν γκόμενακια και πάνε για τον Johnny Deep, αλλά είναι πιο ακριβοί.
Την προηγούμενη βεβαίως είχε πάει ΧΑΛΙΑ.
Αλλά και οι MANOWAR πηγαν απο 2.500 > 12000 οπότε θα μπορούσε και τώρα να γίνει το ίδιο.

2 Likes

Λατρεύω Κούπερ όμως αν κρίνω τις τάσεις του κοινού στην Ελλάδα αλλά και την παρουσία του στις προηγούμενες εμφανίσεις του, δεν είμαι αισιόδοξος ούτε καν για το μισό απ’ότι γράφεις. Μακάρι βέβαια αλλά δεν το πιστεύω.

1 Like

Για elaborate, γιατί μας τα λες μπερδεμένα.

Κάποιος διοργανωτής προσπάθησε για Hollywood Vampires. Δεν ήταν μέσα στις μέρες που ανακοινώσανε και είναι πιο ακριβοί από σκέτο AC. Υπάρχει δε μια πιθανότητα για σκέτο AC πιο μετά μες τη χρονιά.

Υπάρχει ενδεχόμενο και θα το ξέρουμε, νομίζω οι Ambush μαζί με ένα US και ένα φολκ να παίξουν σε ανοιχτού χαρακτήρα εκδήλωση (διαφορετικές μέρες) με φτηνό εισιτήριο. Θα κλείσει αν είναι μετά τις απόκριες. Μια φορά είδα το mail, μπορεί να κάνω και λάθος. Αν το θέλει και κάποιος έχουν και ανοιχτές μέρες να παίξουν και ανά την Ελλάδα πριν γυρίσουν Αμερική.

Τέλος - υπάρχει μια προσπάθεια για 2μερό τον ΟΚΤ με κλασσικά ονόματα. Άμα δεν κλείσει όμως το μεγάλο δεν παίζει να πω τπτ.

Αυτά.

2 Likes

Δεν πιστεύω ότι ο Alice Cooper μπορεί να μαζέψει 10 χιλιάρικα, μου φαίνεται πάρα πολύ. Το 2004 στο θέατρο Πέτρας πάντως θυμάμαι είχε κόσμο, αλλά πάνε και 16 (!!!) χρόνια από τότε.

2 Likes

Απλά για ενημέρωση, υπάρχει και ελληνικό φαν κλάμπ,με αρκετό κόσμο.

1 Like

Δεν ξερω για 2020, παιζουν ρολο πολλα για την προσελευση (hype, προωθηση κτλ) που θα μαζεψουν τους αναγκαιους φασαιους για τη συναυλια. Παντως στην πετρουπολη και γαματος ηταν, και γεμισε το χωρο

2 Likes