Φημες για συναυλιες #2

Το 2004 είχε πολύ κόσμο και στη Θεσσαλονίκη, 4-5000 αν θυμάμαι καλα

1 Like

Καλά και το 1990 στο γήπεδο του Παναθηναϊκού είχε γίνει “λαϊκό προσκύνημα” για τον Alice Cooper σύμφωνα με τις τότε ανταποκρίσεις!
Τότε βέβαια ερχόταν την επαύριον του “Τrash” και της τρελής επιτυχίας που είχε σημειώσει, διεμβολίζοντας πολλές από τις μουσικές “φυλές” της εποχής, εξασφαλίζοντας έτσι την, πάντα αναγκαία για τέτοιες συναυλίες, παρουσία των… φασαίων (διαχρονική φυλή αυτή!)

Θυμάμαι μάλιστα που είχε γραφτεί από συντάκτη του ΜΗ που ήταν παρών πως όταν μπήκε ένα κομμάτι από το “Killer” (το “Under My Wheels” μάλλον), κάποιος μπροστά του αναρωτήθηκε “ποιο είναι πάλι αυτό;” με τον φίλο του να τού απαντά “από το τελευταίο του δίσκο είναι”! Και ο αγανακτισμένος συντάκτης έσπευσε να του επισημάνει ότι είναι 20 χρονών τραγούδι κλπ κλπ

Τέτοια ή παρόμοια προσέλευση εν έτει 2020 μάλλον δύσκολα έως απίθανα

2 Likes

Ναι αλλά δεν θα έλεγα πως συμβαίνει μόνο με φασαίους αυτό. Θυμάμαι στο πρώτο λάιβ Satyricon το 2003 είχα άκουσει το ίδιο σχόλιο από παντού για το Night of The Triumphator.

Σκωτία στους Whitesnake “Take Me With You” απο το trouble… καινούριο είναι αυτό ? (ένας 50άρης)

Ανέβασε πριν 5 λεπτά το Rock overdose για Helloween, My Dying Bride και Domination Inc για το Athens Rock και στα 2 λεπτά το κατεβασαν

1 Like

Ισχύουν πολλά, αν όχι όλα από τα παραπάνω. Δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ (τότε, έπειτα αναθεώρησα) το Trash, πιτσιρικάς άλλωστε και είχα πάει για τα παλιά. Δεν ήμουν μεγάλος φαν του Κουπερ, αλλά ήμουν μπροστά, 2-3 σειρές από το κάγκελο. Πρέπει να είχε καμία 10αριά-12αριά χιλιάδες κόσμο, στα παλιότερα τραγούδια ελάχιστη η συμμετοχή.
Δεν θυμάμαι καν με ποιον είχα πάει, νομίζω ότι θα πάρω μία μεγάλη αρνητική απάντηση από τον @toxikos. Ίσως να ήμουν και μόνος, πέρασαν λίγα χρονάκια από τότε…

1 Like

Βλέπω ότι 28 Μαΐου παίζουν στην Κωνσταντινούπολη οι Wishbone Ash, με κενό πριν και μετά. Κάνετε καμιά καλή ρε Έλληνες διοργανωτές, δε θα χάσετε πιστεύω.

Ποιοι wishbone ash?

Τι ποιοι, του Powell βέβαια :stuck_out_tongue:

1 Like

Δεν νομίζω να τους έχουν φέρει ποτέ. Μάλλον λόγω μπάτζετ αφού του Turner έχουν έρθει 2 ή 3.
Εχει ξανατυχει να παίξουν Κωνσταντινούπολη και να μην τους φέρουν παντως

Τους έχουν φέρει μια φορά στα '80ς (δεν το ήξερα, μου το είχε πει …ο ίδιος ο Powell τη μία και μοναδική φορά που τον είδα από κοντά στο εξωτερικό :smile:), αλλά τους έχουν φέρει κι άλλη μια φορά το 2007 στα Καμμένα Βούρλα σε μια συγκέντρωση μηχανόβιων!

EDIT:

U.D.O. μαζί με Αγάθωνα ρε γατάκια, που λέτε για Helloween και My Dying Bride. Αν και ο U.D.O. είχε ακυρώσει τελευταία στιγμή…

8 Likes

Αύριο ανακοίνωση headliner ejekt day 2

Αντε ντε!

1 Like

μας είχαν ξανάρθει για όποιον θυμάται το 2009 οι Foals

2 Likes

Με Moby και Placebo!

Για Pyramidos άκουσα, αλλά από άκυρη μάλλον πηγή.

1 Like

Announced:

Green Day τον πουλο δλδ ε;