Φημες για συναυλιες #2

το 2011 μαλακασα δεν ηταν rockwave, αλλα sonisphere κ το πακετο ηταν ιδιο παντου αν δεν κανω λαθος, οπως και το 2010.

εχουν ΗΔΗ ανακοινωθει καλα ονοματα για headline.
αν σκεφτει κανεις πως rock/metal μερες ειναι με τα φεστιβαλ και μεμονομενες ημερες που θα παει μαζικος κοσμος ειναι πανω κατω

Deep Pruple, Opeth
Red hot chili peppers+ hives+…
Sabaton,Amon amarth, Testament
Slipknot
Judas Priest, Cradle Of Filth, Dead Daisies
Mercyful Fate
In Flames
Sodom
Blues Pills
Machine Head
Bauhaus
John Garcia +…
Katatonia
Papa Roach, Hollywood Undead
sisters Of Mercy
Jethro Tull
UFO
Psychotic Waltz
Helloween, My Dying Bride, Domination Inc.
Paradise Lost

• το Chania Rock Festival που δεν εχει ακομα ανακοινωσει κ αλλες ημερες κ ονοματα

• τα ποπ κλπ που καπιοι θα πανε, θες λογο γκομενας, θες λογω πεμπεριας,περιεργειας κλπ…

Parov Stellar, Grammatic
The National +…
Massive Attack
Dido
Celin Dion

βαλε τις διακοπες του καλοκαιριου, βαλε εφοριες που θα σκασουνε καλοκαιρι, ενφια κλπ
ποσα χρηματα να μεινουν στον καθενα για να παει κ σε αλλες συναυλιες. ηδη εχουν κλεισει καποιες μεχρι κ τον Δεκεμβριο κι προφανως αυτο ειναι μια τακτικη για να δουνε τι κοσμο θα μαζεψουνε κ να υπαρχει περιθωριο να αγορασει καποιος εισητηριο κ αργοτερα εστω κ πιο ακριβο.

πχ στους helloween θελω να παω σαν τρελος. στη παρουσα φαση δε βγαινω με την καμια να παρω εισητηριο καιγια αυτους. πρεπει να περιμενω τουλαχιτσον 2-3 μηνες κ παλι καλα που ειναι νοεμβριο κ μεχρι τοτε θα εχω μαζεψει σιγουρα χρηματα για να παω.

οποτε τι κοσμο να μαζεψουνε αν προσθεσουνε κ αλλες ημερες?ο κοσμος σιγουρα ετσι κ αλλιως θα παει επιλεκτικα και οχι σε ολες και αναλογα τις διαθεσεις του καθενος θα κινηθει.
το release πχ δε θα εχωνε αλλες ημερες γτ θα σαμποταρε τον εαυτο του. το rockwave ειναι πεθαμενο ετσι κ αλλιως κ οσεςεπετειους ακομα κ αν κανει, εχει ηδη χαλασει για τα καλα το ονομα του τωρα ειδικα που εδραιωθηκαν κ αλλα φεστιβαλ στο παιχνιδι. το athens rock ανακοινωσε για νοεμβριο ηδη. μετα ονοματα που θα γεμιζανε με κοσμο ειναι ειτε ηδη κλεισμενα,ειτε δεν βγαινουν σε περιοδεια ειτε ζητανε πολλα χρηματα κ με τα παραπανω δεδομενα αν δεν προστεθουν σε καποια ηδη υπαρχουσα ημερα σαν support δε παιζει να μπουνε σε μερα εκτος των ηδη ανακοινωμενων.
ναι σιγουρα μπορει να χωσουνε τπτ rival sons, ghost, wolf,nightish, wolmfother κλπ αλλα κ αυτες δεν ειναι μπαντες που θα γεμιζανε μονες τους ενα χωρο για φεστιβαλ.
οι nightwish τουλαχιστον πατωσανε πανηγυρικα το 2008 (?) που ειχαν ερθει με την olzon (νομιζω γυρω στα 1500 ατομα ειχε αν δεν κανω λαθος)ε ενω το 2005 που ηρθαν μονοι τους ηταν λυκαβηττο,ηταν αρκετα παραπανω απο το μισο γεματος αλλα δεν ηταν sold out.

καλα θα ητανε σιγουρα να φερνανε κ αλλα ονοματα κ δυνατακαι να μπορουσαμε να παμε. σιγουρα υπαρχουν σναυλιακα αποθημενα. οποτε ειτε περιμενουμε για τον επομενο χρονο ρεαλιστικα μπας και… ειτε επιελγουμε να παμε εξω με οτι θυσιες συνεπαγεται αυτο ή συνδιαζωντας το με διακοπες.
προσωπικα αν ειχα τη δυνατοτητα θα ηθελα να παω σε ολες τις παραπανω ροκ/μεταλ μερες και αν περισευανε μπορει να πηγαινα να δω dion και dildo ετσι για την εμπειρια.

1 Like

Πού παίζουν 6/7; :stuck_out_tongue:
Έτσι το ανέβασαν!

4 Likes

Αλήτη @Outshined μίλα !!! :stuck_out_tongue:Είχες πετάξει ατάκα που ταιριάζει στο προφίλ

3 Likes

Έρχονται πολλά ονόματα στο release, άλλα όπως έχει ειπωθεί δεν είναι ακριβώς φεστιβαλ αλλά μεμονωμένες συναυλίες. Για να τα δεις όλα μαζί χρειάζεσαι 2 μισθούς :stuck_out_tongue:

4 Likes

Ωραίο αφίσα και πακέτο.

Κάποιες ερωτήσεις/απορίες που μου δημιουργήθηκαν:

Αλήθεια, τελικά οι Alter Bridge είναι αρκετά καλοί για να τους ανοίγουν οι Mastodon; Ή μήπως ακόμα και τώρα είναι μόνο το σπρώξιμο; (φαντάζομαι όχι το δικό μας πάντως)

Πότε θα είχαμε περισσότερη γκρίνια στη χώρα μας; Αν ερχόταν όλο το πακέτο μαζί ή αν ερχόταν κάποια από τις μπάντες μόνη της;

Ποια από τις μπάντες θα μάζευε μόνη της περισσότερο κόσμο εδώ; Ακόμα και με παραπλήσιο εισιτήριο.

@Rebel δεν έχω κάτι να πω… Αλήθεια… :stuck_out_tongue:

4 Likes

Τι έγινε ρε να πάρει, τους ακύρωσαμε 5 λεπτά πριν την ανακοίνωση; Ακόμα το συζητάμε; Τους χαλάσαμε και την αφίσα.

1 Like

Τι παίχτηκε εδώ ωρε;

όχι. δεν ακούγονται.

Άντε ντε. Να τα πει κάποιος.

Γελάω με τις ειρωνειούλες, λες και είπα εγώ ή κανένας άλλος ότι δεν γαμάνε οι ΑΒ (εκτός του παντελή που λέει για τον Myles οκ).

Εγώ είπα για τον καραμέτριο τελευταίο δίσκο και το στανταράκι ρηβιού, αυτό. Τώρα αν πιστεύει κάποιος ότι περιοδεύουν με Mastodon από κάτω τους επειδή είναι δισκάρα το τελευταίο και όχι επειδή εξαργυρώνουν την δικαιολογημένη επιτυχία και το όνομα που έχουν κάνει μέχρι σήμερα,
ξέρω γω, ο κ έ η;

Ελπίζω στην αφίσα να είναι σβησμένο το λάηβ εδώ για να έχει κανέναν αστερίσκο ότι δεν θα έχει σαππόρτ ή κάτι τέτοιο

3 Likes

θεωρητικα βασει του χαρτη και πως κινουνται δεν πρεπει να ειναι ελλαδα. ερχονται απο Δανια, κατεβαινουν Πολονια, Ουγγαρια, Ιταλια, Κροατια μετα κενο και μετα Ολλανδια. να γυρισουν απο Κροατια Ελλαδα και να εχουν κ κενο μια ημερα πριν κ μετα?? χλωμο το κοβω. Μαλλον πιο πολυ προς Αυστρια, Ελβετια, Γερμανια κλπ τμου κανει :face_with_raised_eyebrow:

Καλά εντάξει special guests είναι και οι μεν προωθούν δίσκο ενώ οι άλλοι μάλλον παίζουν για ξεμουδιασμα μιας και ετοιμαζουν δίσκο τώρα. Νομίζω στο ίδιο επίπεδο πρέπει να είναι εμπορικά

Δεν ειρωνεύομαι κανέναν. Νομίζω πως αυτό άλλοι το κάνουν τακτικά. Πλάκα (προσπαθώ να) κάνω. Να το διασκεδάσω λίγο. Σιγά μην το πάρω σοβαρά.

Και ειλικρινά δεν έχω καμία πρεμούρα να έρθουν στη χώρα μας οι AB για να συζητάμε αν ακούγονται ή όχι ή αν τα παίρνουμε ή να νομίζει ότι θα έχει την ευκαιρία μας τη λέει για κάποιο λόγο. Κούραση ε.

2 Likes

Αν ερθουν και γλιτωσουμε Μαστοντον, ασχημο δε θα το πω!

5 Likes

Άκουσε άτομο από πρώην δημοσιογράφο περιοδικού, για Nightwish τέλη Νοέμβρη. (τα είχε πει πακέτο με Helloween) όποτε ή δεν έκατσε ή θα την κάνει άλλος διοργανωτής ?

οι Helloween ειναι μεσα Νοεμβρη ετσι κ αλλιως. Μακαρι να ακουσε καλα και να τους ανακοινωσουνε στα τελη οντως

Του τα είπε και τα 2 μαζί. Προφανώς όχι μαζί στην ίδια μέρα/διοργάνωση αλλά στην ίδια κουβέντα. Υποθέτω θα δείξει. Έχουν ένα κενό πάντως εκεί οι NW.

3 Likes

Υπάρχει μια φήμη που πλανάται τις τελευταίες μέρες ότι οι Genesis (χωρίς Gabriel & hackett :rage:) με το γιο του Collins στα ντραμς θα κάνουν 16 εμφανίσεις μετά το νοεβρη. Παρόμοιες φήμες έχουν ακουστεί και παλιότερα χωρίς να γίνει τπτ βέβαια.
Πιστεύω αν γίνει ότι θα είναι απογοητευτικό.

3 Likes

Τελικά αποκαλύφθηκε που παίζουν 6/7.

So close…

1 Like

όχι ότι είχαμε σοβαρές ελπίδες , αλλά είναι κρίμα για άλλη μια φορά

2 Likes