Legacy of the beast part 2
Εκτιμώ 1-2 αλλαγές στο σετ (πολύ αισιόδοξα)
Τιμή απο 40 e πιστεύω
Δε θα παίξουν το Αλεξαντερ
Χώρος ίσως Μαλακάσα (sold out πάλι)
Η σε κάποιο άλλο ανοικτό μέρος.
Δεν μπορεις να μας το χαλασεις οτι και αν πεις.
Το βιντεο εχει κατεβει απο τον λογαριασμο της εταιρειας στο youtube (για την ακριβεια, εχει γινει private)
Το σχολίασαν στο φόρουμ τους, ότι μάλλον έβγαλε καπνούς ο Rod
(για χώρο, βλέπω εύκολα ΟΑΚΑ )
Θα πάνε ξανά τόσοι πολλοί στους Μεηντεν ;;
Ανετα
Μακάρι προφανώς … Το εύχομαι
Στο βίντεο λέει εδώ στην Αθήνα το live. Κοντά. Άρα μάλλον όχι Μαλακάσα. ΟΑΚΑ? Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ? Ριζούπολη ή Λεωφόρο (χλωμό)?
Το εισιτήριο μετά θα προσαρμοστεί ανάλογα.
Εκτιμώ ότι με εισιτήριο στα 50 ευρώ και κάποιες μικροαλλαγές (3-4 κομμάτια) στο σετλιστ θα μαζέψουν 25.000 κόσμο.
Άρα και πάλι Μαλακάσα το αποκλείω για λόγους ασφαλείας (μετά το Μάτι πιστεύω δεν θα αφήσουν ξανά να γίνει κάτι τέτοιο εκεί πάνω).
Επίσης, όπως και να έχει θα υπάρχουν πρωτόκολλα covid ακόμα. Έτσι μάλλον ΟΑΚΑ.
Κουβέντα να γίνεται βέβαια ένα χρόνο πρίν…
Εξαρταται και απο την τιμη του εισιτηριου. Διψα υπαρχει σιγουρα. Θα δουμε κατα ποσο θα υπαρχει και φοβος.
Μετά από 2 χρόνια χωρίς λαιβ; Και παραπάνω
Ρε σεις με 2 χρόνια αποχή από τις συναυλίες ακόμα και οι μεγάλες μπάντες θα ρίξουν το κασε τους. Μαζέψτε από τώρα λεφτά, το καλοκαίρι του '22 θα μείνει στην ιστορία,θα βγουν όλες οι μπάντες ταυτόχρονα και θα γυρνάνε τον κόσμο.
Μακαρι μακάρι μακάρι μαζί με airbourne
Έλα ρε πού χάθηκες εσύ; Ναι λογικά θα είναι πολύ καλό συναυλιακά το επόμενο καλοκαίρι.
Δεν θα ημουν τοσο αισιοδοξος οτι τα πραγματα θα ειναι καλυτερα με τον covid του χρονου.
Λογικό είναι αυτό. Οι συναυλίες είναι η κυριότερη πηγή εσόδων για τις περισσότερες μπάντες. Οπότε θα βγούνε πολλές στον δρόμο με μεγάλα τουρς.
Λογικό επίσης να μειώσουν αρκετές το κασε τους λόγω νέων δεδομένων{Δείτε πχ και τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο τον τελευταίο χρόνο που ελάχιστες ήταν άνω των 50 μυρίων}.
Υποθέτοντας πως τα πράγματα θα είναι νορμαλ {και κρατώντας μια τεράστια πισινή όπως ο @Clairvoyant} πιστεύω πως η hpp έκανε κίνηση ματ. Γιατί και πιο φθηνά θα τους έκλεισε {με βάση του πόσο απίθανο φαινόταν να ξαναέρθουν με αυτήν την περιοδεία προ covid}και επίσης οι maiden είναι μια από τις λίγες μπάντες που θα ξεσήκωναν τον Έλληνα για να στηρίξει μαζικά αφήνοντας πίσω την αμφιβολία του covid{Έχουμε και σχετικά φρέσκο το έπος του 18}. Αν όλα πάνε καλά λοιπόν γιατί να μην γίνει νέο ρεκόρ προσέλευσης;
Έχουμε καιρό ακόμα καλά να είμαστε και βλέπουμε για το καλοκαίρι του 22
Εμ, δε νομίζω ότι λειτουργεί έτσι ακριβώς ο καπιταλισμός αλλά γιατί να σας το χαλάσω. Έτσι κι αλλιώς όνειρα κάνουμε με τα τωρινά δεδομένα, μακάρι να χετε δίκιο
Καλά μην μου δίνεις βάση εμένα ιδέα δεν έχω από οικονομικά .
Με βάση τις μεταγραφές στην μπάλα που παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον το λέω που έχουν παρατηρηθεί αισθητές μειώσεις στα μπατζετ. Ισως(πιθανώς) δεν συγκρίνονται τα δύο μεταξύ τους
Δε συγκρίνονται και δε νομίζω ότι μπορεί να βγει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Υπάρχει μια χρυσή τομή μεταξύ της δίψας μας να δούμε συναυλίες και της ανάγκης των συγκροτημάτων και των διοργανωτών να αποκτήσουν έσοδα για να αποφασιστεί το πόσο θα πουλήσει ο καθένας το τομάρι του, η οποία είναι λίγο δύσκολο να προβλεφθεί. Αν βγούνε όλοι στον δρόμο και ζητάνε τα μαλλιοκέφαλά τους, απλώς δε θα έχουμε λεφτά να τους πληρώσουμε όλους - πιστεύω πρέπει να το συνεκτιμήσουν αυτό μπάντες και διοργανωτές, τα πορτοφόλια μας είναι πεπερασμένα και πολύ πονεμένα λόγω κόβιντ.
αυτό χρονικά ίσως και να είναι πιθανό , ε ;
Αυτή είναι η δύναμη των ΜΕΙΝΤΕΝ, μας βγάζουν απτό λήθαργο
Γιατί το λες αυτό; Τώρα με τον κόβιντ λένε ότι έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι τραπεζικές καταθέσεις.
Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι τα πάντα είναι κλειστά και ξοδεύει ο άλλος μόνο στο σουπερμάρκετ.