Πάντως α δεν υπάρχουν περιορισμοί θα μπορούσε στο ΟΑΚΑ να ρίξει τιμές και να μαζέψει απίστευτο κόσμο. Αν και δεν θα με χάλαγε ο κύκλος που άρχισε το 88 στο γήπεδο της ΑΕΚ να κλείσει πάλι εκεί.
Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να κλείσει
Ε τότε καλού κακού ας παίζουν κάθε φορά στην ΑΕK!
Από τη μία είναι γαμάτο ότι θα ξαναέρθουν, από την άλλη γιατί πάλι για τη Legacy Of The Beast περιοδεία; Μαλακία γιατί πιθανά δεν θα αλλάξουν πολλά στη σετλιστ τους, εκτός αν αυτά τα χρόνια που δεν βγήκαν σε περιοδεία έκατσαν και πρόβαραν ή θα προβάρουν άλλα κομμάτια.
Τεσπα θα δούμε, μακάρι να είμαστε όλοι καλά και να είναι όλα καλά και να έρθουν και ας παίξουν και ότι θέλουν στη τελική.
Πιο πιθανό ο ένας να ψάρευε , ο άλλος να έπαιζε γκολφ και ο καπτεν να έπαιζε μπάλα
Πολλοί έχασαν τις δουλειές τους η έχουν μπει σε αναστολή η σε ταμείο ανεργίας οπότε λιγότερα λεφτά.
Δηλαδή πιστεύω ότι αυτοί που αφήσαμε λεφτά στην άκρη είναι πολύ λιγότεροι από από αυτούς που ανέφερα παραπάνω.
Επίσης μείωση τιμής πρέπει να γίνει κατ εμέ πλέον στις συναυλίες λόγω της κατάστασης αλλά και λόγω ότι ακόμη και να περάσει όλο αυτό με τον ιό μερικοί για να ορθοποδήσουν η να εμπιστευτούν ξανα θα χρειαστεί ο χρόνος.
Έτσι και αλλιώς για να επανέλθει και η οικονομία σε προ κορνοοιου εποχή λογικά θα περάσουν 4 με 5 χρόνια και μιλάμε για χωρες με φυσιολογική οικονομία . Για την Ελλάδα τη μετά εποχή και μετά από 10ετη κριση τη φοβάμαι απίστευτα
Επίσης οι ίδιες πηγές λένε ότι αντιμετωπίζουμε τον κόβιντ πολύ αποτελεσματικά ως χώρα, το συμμερίζεσαι κι αυτό; Το ιδιωτικό χρέος πιστεύω ότι έχει εκτοξευτεί. Ότι κάποιων ο μισθός δεν έχει μειωθεί ενώ έχουν μειωθεί τα έξοδά τους είναι αλήθεια, αλλά αλήθεια είναι επίσης ότι πάρα πολλών ο μισθός έχει μειωθεί ή έχει μηδενιστεί, οπότε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα το τι έχει συμβεί με τα έξοδά τους. Είπαμε, είναι δύσκολη η εξίσωση, καλά θα κάνουν να τη λύσουν σωστά για να μην πάνε κουβά. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά.
Απο High Priority Promotions
Ο Θανάσης Καλαμπόκας “χάθηκε” και πάλι, όμως ο αγώνας του συνεχίζεται!
Σύντομα θα τον δείτε σε νέες περιπέτειες !
Stay tuned…
Σιγα μη παιξουν στο οπαπ αρενα ρε.καινουριο γηπεδο να το ρημαξουμε.να χαλασει το χορταρι.
καλη λυση ειναι οακα αλλα η σκηνη οχι στο τερμα οπως με acdc αλλα στη μεση περιπου.
Ο φίλος του φίλου του γνωστού ενος που ασχολείται με διοργάνωση συναυλιών μου είπε ότι για φέτος το καλοκαίρι ετοιμάζονται 3 μεγάλες συναυλίες για οακα. Δεν ξέρω άμα λένε για κλειστό, ανοιχτό ή περιβάλλοντα χώρο, δεν ξέρω αν είναι ξένα ονόματα ή ελληνικά, δεν ξέρω αν μιλάμε για μεταλ ή σκυλάδικο. Ρώτησα 5-6 φορές αν άκουσε όντως για καλοκαίρι του 21,μου είπε ναι.
Φήμες δεν είναι εδώ; ας το αφησω
Το βάζω εδώ για να το δουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για το release.
Συνοπτικά όλες οι μέρες θα πάνε το 22, priest και pet shop boys έχουν ήδη ανακοινώσει ημερινιες, επιστροφή χρημάτων δυστυχώς ακόμα δεν προβλέπεται, τέλος θα μπούνε και νέες μέρες (!!! ένας μήνας φεστιβάλ τι φάση;;; ) για τις οποίες το φεστιβάλ υπόσχεται μεγάλα ονόματα και η πρώτη ανακοίνωση θα γίνει 18 μαϊου το πρωί.
Πρόθεση του φεστιβάλ είναι να ανακοινωθούν όλα το καλοκαίρι.
Υγ ελπίζω να βρεθεί λύση με τα vouchers γιατί μιλάμε για 2 χρόνια αναβολή και πολλά θα αλλάξουν μέχρι τότε
Στο release ηταν και οι Mercyful Fate?
Ναι και δεν είχαν καν ανακοινωθεί για το 2021…
Για μένα έχει χάσει πολλούς πόντους το Release που δεν κάνει καμία αναφορά για επιστροφή χρημάτων. Κρατάει τα λεφτά 2 χρόνια. Είναι ντροπή.
Νομίζω πως η άριστη κυβέρνησή μας τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα ή κάνω λάθος ; Αλήθεια έχει καταφύγει κανείς στον Συνήγορο του Καταναλωτή για αυτό το θέμα ;
Αντί να λέτε ευχαριστώ ρε κακομοίρηδες φτωχομπινεδες που δεν σας ζητάνε να πληρώσετε και τον πληθωρισμό για αυτά τα δύο χρόνια, θέλετε και τα λεφτά σας πίσω…
Προφανώς, αλλά βλέπεις και το Athens Rocks, που ισχύουν ακριβώς τα ίδια, να επιστρέφει χρήματα για την ακύρωση των Helloween, και μάλιστα να λέει ότι θα ανακοινώσει ημερομηνία για το 22, και η σύγκριση είναι μοιραία.
Ισχύει !!! Κι εγώ έχω ξενερώσει με την όλη συμπεριφορά του Release στο θέμα αυτό. Το κακό είναι πως έδωσαν αυτό το δικαίωμα με τα voucher στις εταιρείες. Πάντως πιστεύω/ελπίζω αύριο στην ανακοίνωση της συναυλίας θα πέσει κράξιμο στα σχόλια.
Και έχω πάρει όλο το τετραήμερο . Καλός μλκς
Ποτέ ξανά προπληρωμή . Τελευταία στιγμή στους συγκεκριμένους και αν βρω έχει καλώς
Update:
Τελικά το Plissken δεν ήρθε ποτέ σε επαφή για επιστροφή χρημάτων.
Ισχυρίστηκαν ότι θα γινόταν φέτος Ιούνιο πάλι με Chromatics, οπότε σκέφτηκα δεν πειράζει, θα δούμε τη μπάντα, ας πάει το παλιάμπελο.
Τελικά, χωρίς καμία ανακοίνωση, το έστειλαν Σεπτέμβριο με άλλο line up και πλέον έχουν στους όρους “Νο refund”.
Βρήκα τα περσινά εισιτήρια, αλλά δεν έχουν τους όρους απάνω δυστυχώς.
κρίμα…