Η καρδιά μου …
Ωραια πραγματα, μακαρι. Επισης, θα βαλω εδω το feedback που πηρα πριν δυο μερες και μου ειπαν για Helloween στην πλατεια νερου. Don’t shoot the messenger, δεν ξερω καν ποσο αξιοπιστη ειναι η πηγη.
ΠΡΕΠΕΙ να γίνει αυτό!
όταν θα δεις λογικά γενική είσοδο απο 100 € + εκεί νομίζω οτι θα παίξει. καλά παίζουν κι αξίζει τον κόπο να το δεί κανείς, αλλά μέχρι εκεί. εχει και διακυμάνσεις ο κόκκινος.
Ζούγκλα έγινε η Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Σε λίγο θα πετάνε και οι αετοί πάνω από το κεφάλι μας
Ελέυθεροι; Να το δω και να μη το πιστέψω!
Η επιστροφή των γρίφων
Νταξ εμείς έχουμε δει μαζί Slash, Duff, Matt στην Ελλάδα τότε που ήταν και πολύ νεώτεροι.
Συναυλιάρα φυσικά έτσι και έρθουν.
Νταξει , θα είναι η φάση σαν τον τυπακο από τα memes που τη μια γελάει και την άλλη γουρλωνει τα μάτια αλλά η καρδιά θα φτερουγίσει πριν κάτσω να ασχοληθώ με τιμές
Δεν θα τα πάρω μαζί μου τα λ7 , θα στερηθω κάτι άλλο
γ@ματοι ηταν οι guns, αλλα ρε σεις, εχετε δει youtube? θα πατε να δειτε τον χοντρό με κούρεμα θειάς , να μην βγαινει η φωνή και να λικνίζεται ωσαν 20χρονος…? Μεγαλο ξενέρωμα, ποσο μαλλον για 100+ €…
Ουτε καν…
2-3 χρόνια πριν έβγαινε η φωνή μια χαρά δεδομένου ηλικίας. (ενώ πιο παλιά 2010 ΔΕΝ έβγαινε καθόλου) περυσι απο βίντεο βγαίνει και δε βγαίνει. θα ναι λίγο λαχείο.
Πάντως ρε παιδιά αυτό το bitchin μερικών στο νετ, έχει γίνει αηδια.
Πριν λίγα χρόνια ερχόταν στην Ελλάδα για λάιβ η ψαροκωσταινα, και τώρα μας χαλάει που ξαναμπαίνουμε σιγά σιγά στον συναυλιακό ευρωπαϊκό χάρτη και στην ιδέα του να έρχονται μεγάλες μπάντες.
Δλδ μιλάμε για τους gnr, μπάντα θρύλο, που ακόμα και στα 60+ τους καταφέρνουν κ βγάζουν 3ωρα σετ, χωρίς σόλα, χωρίς φρου φρου, και παίζουν 30 κομμάτια σε κάθε λάιβ τους.
Πόσες μπάντες τέτοιου βεληνεκούς έχουν απομείνει; Μετρημένες στα δάχτυλα…
Μακάρι να μην είναι μια απλή φήμη κ να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις κ να κλείσουν.
Τους έχω δει 6 φορές με τελευταία το καλοκαίρι, κ μιλάμε για pure rock n roll φαση
ε η δεύτερη ώρα ήταν σχεδόν ΜΟΝΟ σολά. όταν τους είχα δει στην NITLT.
Δεν συμμερίζομαι. Τους έχω δει στην ΝΙΤL το 17 & το 22. Το 17 τα σόλα ήταν πρπ 15 λεπτά σε σετ 3μιση ωρών, και το καλοκαίρι το μόνο σόλο ήταν ένα 3λεπτο του slash πριν το sweet child σε σετ των 3 ωρων
let me rephrase, είχε instrumentals πολυ λιγα vocals η 2η ώρα.
Νο γουοριζ. Και πάλι είναι πολύ τίμιοι κ αυτό που προσφέρουν ζωντανά αξίζει μέχρι κ το τελευταίο ευρωπουλο
γενικά γουστάρα. στα 90ς γουστάρα, στις μετέπειτα, έτσι κι έτσι, 17 γούσταρα, ενα κλικ λιγότερο απο 90ς αλλά καλά ήταν. όλα καλά. και εννοείται αμα έρθουν, δεν χάνεται.
Εννοείται μεσα.
Οσο και να εχει το εισιτήριο…