Φημες για συναυλιες #2

Ίσως του χρόνου ακούσουμε μια γνώριμη φωνή να λέει στο τέλος:
“we should come more often than 13 fuckin years!”

Κάποιος καραφλός (που τη διετία 2014-2015 ήταν καραφλομαλλιάς) που παίζει ντραμς λες;

Αυτός…

1 Like

Έχετε ορεξουλες σήμερα , βλέπω …

2 Likes

Έχω ένα καλό προαίσθημα για καλοκαιρινές κολοκύθες :jack_o_lantern:

Αυτά που ακούγονται είναι για helloween maiden στο release, και guns ΟΑΚΑ. Τώρα αν ισχύουν ο θεός βοηθός…

2 Likes

Θα είναι οι μεταλλικα Ευρώπη το 23??

Θα ειναι, ναι. Οταν ακυρωσαν την Ελβετια λογω κοβιντ το καλοκαιρι, ειπαν οτι αναγκαστηκαν να την ακυρωσουν γιατι δεν μπορουσαν να τη χωρεσουν ουτε στο 2022 ουτε στο 2023.

1 Like

Παιδιά αν έρθουν φέτος οι gnr θα γίνει πόλεμος. Πάντως εγώ ευελπιστώ ότι θα έρθουν και οι Megadeth,
ο καινούριος τους δίσκος είναι φοβερός.

1 Like

Οι guns θα το γεμίσουν κυριολεκτικά το ΟΑΚΑ

Megadeth- pantera πιστεύω άσσο ημίχρονο τελικό οβερ

Για πείτε, πού θα δούμε μεταλλικα φέτος; :stuck_out_tongue:

Εκει που θα εχει κανονικα εισιτήρια

5 Likes

Εντάξει θα ανοίξει και το άνω διάζωμα που στους Maiden-Scorpions ήταν κλειστό.

Εγώ θέλω να πάρω εισιτήριο από τον τύπο εδώ μέσα, που τα δίνει κοψοχρονιά μια βδομάδα μετά το live. Δεν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες.

11 Likes

Αν ειναι κανονικα θα το ελεγα και επενδυση.
@I_love_metal τι λες;

5 Likes

Μιας και λέτε για κανονικά εισιτήρια και μιας και γράφτηκαν φήμες (ή και ευσεβείς πόθοι) για Megadeth έψαξα το απόθεμα μου και βρήκα αυτό εδώ το κανονικό από την τελευταία τους φορά :crazy_face:

2 Likes

Πόσο το δίνεις, ένα πενηντάρι είναι καλά;

7 Likes

Μου σπαράσει την καρδιά να το αποχωριστώ (αποτελεί χέβι μέταλ κειμήλιο) αλλά για σένα θα κάνω μια θυσία.

Σύμφωνοι, 50 ευρώ. Παράδοση ταχυδρομικά με προπληρωμή μέσω PayPal με επιπλέον κόστος 4 ευρώ.

4 ευρώ μεταφορικά είναι η νόρμα για ελαφριά τικετα στυλ εβανεσενς, για Ντέιβ 8 το λιγότερο

4 Likes