[B]GATES OF GEHENNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! [/B]
άντε να δουμε !
[B]GATES OF GEHENNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! [/B]
άντε να δουμε !
http://www.hit-channel.com/music/music-news/rock-music/item/5417-steven-wilson-in-may-in-athens
Ο Steven Wilson τον Μάιο (πιθανότατα) στην Αθήνα!!!
:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
Μαγκες, επειδη εχω σκαλωσει 2 μερες τωρα…
Την Τριτη θα ξερουμε αν θα ερθουν οι Cure στην Ελλαδα;;;
Aφου ρε παιδια, δεν εχουν ανακοινωσει κατι σχετικο για περιοδεια.
Μηπως ηταν μουφια εκεινο το πραγμα;;;
ΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
είμαι ευτυχισμένη εγώ τώρα.
Εύχομαι, μόλις γυρίσω από την πενθήμερη να έχουν ανακοινωθεί και Wilson και Cure και Peppers, then I could die happy. :roll:
:vibrate::vibrate::vibrate:
Μεθαύριο ανακοινώνονται (κάποια από) τα ονόματα για το Rockwave.Δεν έχω δει ακόμα προβλέψεις/πληροφορίες από μέσα/’‘αυτοί θα είναι, να με ακούτε εμένα’’ κλπ. Ανησυχώ…
Θα έχει Αγγελάκα και Gogol Bordello .Πληροφορίες από μέσα.Να με ακούτε εμένα
ΟΥΑΟΥ! ΓΙΕΣ!!! #-o
Ε ΟΧΙ!
Μην με φάτε αν δεν έρθουν αλλά κάτι έχω δει/ακούσει για blood for blood το 2012!
βασικά προσπαθεί να τους φέρει η hard times. Πριν λίγο μίλησα μαζί τους!!! μακάρι γαμω το σύμπαν! απλά η αγαπημένη μου hc μπάντα!!!
Αυτό!
τι λέγαμε για machine head
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι νέο,βασικά σαν αυτονόητο είναι,αλλά θα υπάρχει sonisphere στην χώρα μας και το 2012,με βάση το επίσημο σάιτ.
Η Βουλγαρία όπως φαίνεται δεν θα έχει.
και μεταλικα και σαμπαθ φέτος,καλή φάση 8)
Ωπα αυτά δεν τα λέμε έτσι!! Τι εννοείς metallica;; Μην μας κανεις καρδιακους μεσημεριάτικα!! Το μεγαλύτερο αποθυμένο μου αφού τους έχασα πρόπερσυ!! Ελπίζω να μην είανι απλά δική σου έμπνευση και να εχεις κάποια πηγή!!
ε δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο όνομα που περιοδεύει το καλοκαίρι και μπορεί να χτυπήσει τους σάμπαθ, οπότε ποντάρω τα λεφτά μου στους 'τάλικα για χεντλαινερ του φετινού σονισφηρ.
Τετοια λέγε ρε γαμώτο!! Βέβαια υπάρχουν και megadeth και (δυστυχώς!!) ακούγονται πολύ οι kiss λόγω του καινούριο άλμπουμ που βγάζουν (θεέ μου να μην έρθουν ποτέ!!). Τώρα θα περιμένουμε κλασσικά όπως πάντα να μάθουμε ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΟΙ στη μέση Φεβρουαρίο τα μισά ονόματα!!
Metallica δε νομίζω,δύσκολα…
Θα κατέβουν ήδη στο Download,ε και δε νομίζω να έκαναν συμβόλαιο ΚΑΙ με τον κυριότερο ανταγωνιστή του για τις άλλες χώρες
Ωστόσο υπάρχει ένα ποστ Ιουλίου που παρέθετε τις δηλώσεις του διοργανωτή των Sonisphere,ο οποίος έκανε λόγο για προσπάθειες προσέγγισης RHCP και Foo Fighters για τα φεστιβάλ
μεγκαντεθ και κιςς για χεντλάινερς?? χλωμότατο [-X άντε να κάνουν την έκπληξη με σύστεμ,οι άλλοι που είπες δεν έχουν εδώ την εμπορικότητα για πρώτο όνομα.
εδιτ: κι αυτό που λέει κι ο comealot.