Φημες για συναυλιες #2

Σταυρώνουμε όλοι τα δάχτυλά μας για METALLICA!!

ΦΕΡΤΕ KISS ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Εχω να τους δω 5 χρονια! 14χρονο ημουν οταν πηγα να τους δω στην Μαλακασα! (Δοξασμενες εποχες) :stuck_out_tongue:

Γουσταρουμε KISS

Haters gonna hate!

Μακαρι ρε elric να ερθουν και οι metallica.θα εχουμε ονειρικο καλοκαιρι φετος με skynyrd,sabbath,Metallica(αν ερθουν) και για να καταστραφουμε τελειως βγες ρε αρχηγε και κανε την δηλωση:we are coming to greece to kick some fucking ass να γινει της πουτανας :roll:.MANOWAR ρε!!!

θα ρθούνε και οι θεοί μέσα στο 12 πιστεύω 100% (και με νέο άλμπουμ) αλλά δεν τους κόβς να σκάνε σε φεστιβάλ! καλά αν γίνει καμιά καλή δε το συζητάμε, τον παίζω ως το καλοκαίρι 8)

Εγω να δεις.Θα τον ματωσω :smiley:

σιγά μην έρθουν πάλι οι metallica τόσο σύντομα…βρείτε άλλους

τι kiss στο sonisphere ρε? σιγα μην τους ξαναφερουν… (αν γινει κανα τετοιο εχω φυγει μπουσουλωντας, κ βαμενος αυτη τη φορα):wink:

οι motorhead δεν θα ειναι στα αλλα sonisphere? αυτους [U][B]πιστευω[/B][/U] οτι θα φερουν… καλυτερα απο rhcp…

οι Kiss δυσκολα θα ξαναερθουν Ελλαδα, μετα το φιασκο των 7000 εισιτηριων… Κρίμα πραγματικά…

“Ψηνεται” για Μotorhead. Ζητούν πολλά λεφτά, αλλά για Sonicsphere βγαίνουν.

Ε ναι, γιατί απλά δεν υπάρχει ροκ εν ρολ στην Ελλάδα. Μόνο metal 30ετίας και celebrito-ροκ (bon jovi, rhcp κτλ).

Βάλε μπόλικο κρεμμύδι στο πιτόγυρο θείο!

θα παω με τον καημο οτι δεν θα δω ποτε μοτορχεντ μου φαινεται
μετσαλ στο ροκγουειβ και πεπερς,φαιτερς στο σονισφερ?ρε πως αλλαζουν οι καιροι:p

δε νομιζω να φερουν πεπερς στο σονισφιρ, αφου το παλευει ο ντεμης οπως γραφτηκε κ εδω μεσα… μακαρι να ειναι οι motorhead…κ κανας alice cooper…:roll:

μπήκα μετά από πολύ καιρό να διαβάσω καμιά φήμη και βλέπω Kiss, Metallica, Motorhead…εντάξει αμα αυτα ζητάμε μας αξίζει τότε να μην βλέπουμε κανένα νέο και φρέσκο όνομα. Ελλαδάρα…

(τουλάχιστον το rockwave ξηγιέται καλά μέχρι στιγμής. MACHINE HEAD :smiley: )

Από φρέσκα ονόματα βλέπεις στα κλαμπάκια κάθε μήνα.

Ρε αν έρθουν Metallica, Motorhead (+Sabbath ήδη), το καλύτερο καλοκαίρι!

[SPOILER]Εσύ αν χαλιέσαι, μην πας :p[/SPOILER]

διαφωτισέ μας. δώσαμε μας τη γνώση σου.

Καλα, μην πεσετε να τον φατε επειδη δεν παλαβωνει με 5η φορα μεταλλικα.

[SPOILER]Που δεν τους εχω δει ακομα διαβολε, φερτε τους ξανα.[/SPOILER]

όχι θα τον φάμε:!:

Ε για τον πιτσιρικά που δεν τους έχει δει ποτέ είναι πολύ λογικό να κάνει έτσι που θα τους δει πρώτη φορά.Είναι τα πρώτα ακούσματα όλων μας.Και γω γουστάρω πολύ να βλέπω νέα ονόματα, ίσως και περίσσοτερο απο πχ σάμπαθ που έχω δει τόσες φορές, αλλά…

[SPOILER]… όπως και να το κάνουμε, κάποια συγκροτήματα είναι απλά πιο πάνω απ όλα τ άλλα:D[/SPOILER]

Κάτσε ρε μεγάλε,γιατί οι Kiss τι είναι? :stuck_out_tongue:

Τον Vavoura μην πέφτετε να τον φάτε πολύ…
Δίκιο έχει λίγο πολύ

εεε… οχι κ celebrito-rock οι kiss… :lightsabre:
αν ηταν ετσι θα ειχαν 40000 το '08 κ οχι 8000…