Φημες για συναυλιες #2

hollywood vampires εννοεί μάλλον. Ρούμι = rum diary, εργοστάσιο σοκολάτας = Charlie, Johnny Depp

3 Likes

Μα σας παρακαλώ, κάνουν festivals φέτος, από τις 36 μέρες του release δεν μπορεί να είναι η μία?

2 Likes

Σιγα μην χάσουν την ευκαιρία. Ήταν που ήταν μούρη ο Ντεπ κέρδισε και την δική ορυχείο χρυσού είναι. Παίζουν και Βουλγαρία νομίζω σιγουρακι

1 Like

Γνώμη μου αυτό θα ήταν καλύτερο quiz

2 Likes

γνώμη μου, πολύ μου έχει λείψει το find the album συνειρμικά :upside_down_face:

3 Likes

Οι Pulp έχουν ρίξει πόρτα σε όλους τους Έλληνες διοργανωτές μέχρι στιγμής.

καλά θα πάει και αυτό…

Έρχεται το καλοκαίρι το νυχτερινό τραίνο έτοιμο να στουκαρει και να καεί???

1 Like

Ξέρεις κάτι αγαπητέ? :kissing_heart:

1 Like

I “ll never learn !

2 Likes

Ξέρω ότι θα κάνει σίγουρη στάση στο Ισραήλ και η στάση για Αθήνα πλησιάζει όσο ποτέ άλλοτε

5 Likes

Ένας τύπος στο fb σε σχόλιο λέει ότι γίνονται συζητήσεις με τους who κάτι που δεν περίμενα ποτέ να ακούσω.

Νταξ τρέχα γύρευε η πηγή απλά το αναφέρω ως φήμη

image

2 Likes

Γλυκό μου παιδί ποιοι Χου εδώ έχει γίνει ζούγκλα η Αθήνα τα τελευταία χρόνια.

5 Likes

Έχει 2 όψεις παραδεισένια πόλη την μέρα και ζούγκλα την νύχτα

2 Likes

Ναι αλλά για το σχόλιο για last drive δες λες τίποτα :joy::joy:

3 Likes

βρήκα τους who πιο πιπεράτους :joy:

3 Likes

Μην κλαιτε , πέρασαν ό βροχές του Νοεμβρίου. Υπομονή

7 Likes

μλκ 3/3, δυνατός :joy:

2 Likes

Αυτά που έχω κλείσει για εξω, συν αυτά που ανακοινώνονται για μέσα, συν οι φήμες που ακούγονται βάζουν σε επισφαλή θέση το βαφτιστικό σταυρό μου και κάτι κοσμήματα που μου έχουν δώσει θείες-γιαγιάδες.

Οτι θα άκουγα φήμη για the who ούτε στον ύπνο μου. Κάποτε τους είχα για την κορυφαία μπαντα της ιστορίας και ξεπαραδιάστηκα να τρέξω να τους δω στο Παρίσι και ημουν σε ντελιριο μεχρι να κατεβουν απο τη σκηνη

Μηπως ακουγεται και τιποτα για peter gabriel ή elton john? Το φεστιβαλ αθηνων ακουει;

5 Likes

download

Δεν είναι τρένο, είναι κρασί.

Το Night Train Express ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στις πρώτες μέρες τους λόγω της χαμηλής τιμής και της υψηλής περιεκτικότητάς του σε αλκοόλ.

1 Like